Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Share

    greengirly23

    Posts : 17
    Join date : 2011-06-09

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  greengirly23 on Thu Aug 04, 2011 12:19 pm

    siti amirah wrote:
    YuriLee wrote:ada sapa2 x yg dsini msh xda tmpt n tgh tggu posting??? dgr2 after raya. harap2 kt lah batch tu. aminnnn Smile


    awak ada contact person yang incharge posting x? risau la sebab talian dia asyik bz jer..kalau ada perkembangan, sila kongsi ye... Very Happy

    sy selalu perasan kalau nak call dorg call around kul 2.30 ke 3.30..kebetulan kot tiap kali call time tu msti dpt. time transkrip sy ada msalah ritu en asyraf ngan assistant dia selalu call time2 camtu..
    avatar
    siti amirah

    Posts : 13
    Join date : 2010-06-24
    Age : 30
    Location : Kota Bharu, Kelantan

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  siti amirah on Thu Aug 04, 2011 2:14 pm

    greengirly23 wrote:
    siti amirah wrote:
    YuriLee wrote:ada sapa2 x yg dsini msh xda tmpt n tgh tggu posting??? dgr2 after raya. harap2 kt lah batch tu. aminnnn Smile


    awak ada contact person yang incharge posting x? risau la sebab talian dia asyik bz jer..kalau ada perkembangan, sila kongsi ye... Very Happy

    sy selalu perasan kalau nak call dorg call around kul 2.30 ke 3.30..kebetulan kot tiap kali call time tu msti dpt. time transkrip sy ada msalah ritu en asyraf ngan assistant dia selalu call time2 camtu..

    oh...kalu macam tu kena try call waktu tu la..patutlah call pagi dia, talian bz..mmg confirm ke kita posting lepas raya? greegirly23 amik course apa ek? Smile
    avatar
    siti amirah

    Posts : 13
    Join date : 2010-06-24
    Age : 30
    Location : Kota Bharu, Kelantan

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  siti amirah on Thu Aug 04, 2011 2:16 pm

    syafawatinoorhafizah wrote:
    siti amirah wrote:
    YuriLee wrote:ada sapa2 x yg dsini msh xda tmpt n tgh tggu posting??? dgr2 after raya. harap2 kt lah batch tu. aminnnn Smile


    awak ada contact person yang incharge posting x? risau la sebab talian dia asyik bz jer..kalau ada perkembangan, sila kongsi ye... Very Happy

    Bhgn Sumber Manusia
    En. Asyraf Hafetz
    03-88705216

    pelantikan seterusnya slps raya~
    Very Happy


    semoga ada rezeki buat kita semua selepas bulan puasa penuh berkat ni...rasa cam x sabar dah nak berkhidmat ni.... Smile
    avatar
    syafawatinoorhafizah

    Posts : 10
    Join date : 2011-05-03
    Age : 31
    Location : Serendah, Selangor

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  syafawatinoorhafizah on Thu Aug 04, 2011 4:06 pm

    siti amirah wrote:
    syafawatinoorhafizah wrote:
    siti amirah wrote:
    YuriLee wrote:ada sapa2 x yg dsini msh xda tmpt n tgh tggu posting??? dgr2 after raya. harap2 kt lah batch tu. aminnnn Smile


    awak ada contact person yang incharge posting x? risau la sebab talian dia asyik bz jer..kalau ada perkembangan, sila kongsi ye... Very Happy

    Bhgn Sumber Manusia
    En. Asyraf Hafetz
    03-88705216

    pelantikan seterusnya slps raya~
    Very Happy


    semoga ada rezeki buat kita semua selepas bulan puasa penuh berkat ni...rasa cam x sabar dah nak berkhidmat ni.... Smile

    insyaAllah
    mudah2an dgn izin-Nya
    sme2 la kte doa yg terbaik
    avatar
    siti amirah

    Posts : 13
    Join date : 2010-06-24
    Age : 30
    Location : Kota Bharu, Kelantan

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  siti amirah on Thu Aug 04, 2011 5:46 pm

    syafawatinoorhafizah wrote:
    siti amirah wrote:
    syafawatinoorhafizah wrote:
    siti amirah wrote:
    YuriLee wrote:ada sapa2 x yg dsini msh xda tmpt n tgh tggu posting??? dgr2 after raya. harap2 kt lah batch tu. aminnnn Smile


    awak ada contact person yang incharge posting x? risau la sebab talian dia asyik bz jer..kalau ada perkembangan, sila kongsi ye... Very Happy

    Bhgn Sumber Manusia
    En. Asyraf Hafetz
    03-88705216

    pelantikan seterusnya slps raya~
    Very Happy

    salam...
    kwn sy br call en.asyraf tadi...n kwn sy maklumkn nama kami dah ada..cuma belum dihantar ke s.p.p...pihak sumber manusia cakap akan hantar nama yg ada sekarang hujung bulan ni...n mereka cakap lagi kemungkinan selepas s.p.p bagi lantikan baru dan lepas tu, baru mereka akan aturkan posting...dan dalam bulan 10 atau 11 jugaklah posting...stakat ni itulah info yg terbaru yg sy tahu...apapun doa2kanlah agar batch kita dpt diawalkan lg posting... Smile


    semoga ada rezeki buat kita semua selepas bulan puasa penuh berkat ni...rasa cam x sabar dah nak berkhidmat ni.... Smile

    insyaAllah
    mudah2an dgn izin-Nya
    sme2 la kte doa yg terbaik

    greengirly23

    Posts : 17
    Join date : 2011-06-09

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  greengirly23 on Fri Aug 05, 2011 6:39 pm

    siti amirah wrote:
    greengirly23 wrote:
    siti amirah wrote:
    YuriLee wrote:ada sapa2 x yg dsini msh xda tmpt n tgh tggu posting??? dgr2 after raya. harap2 kt lah batch tu. aminnnn Smile


    awak ada contact person yang incharge posting x? risau la sebab talian dia asyik bz jer..kalau ada perkembangan, sila kongsi ye... Very Happy

    sy selalu perasan kalau nak call dorg call around kul 2.30 ke 3.30..kebetulan kot tiap kali call time tu msti dpt. time transkrip sy ada msalah ritu en asyraf ngan assistant dia selalu call time2 camtu..

    oh...kalu macam tu kena try call waktu tu la..patutlah call pagi dia, talian bz..mmg confirm ke kita posting lepas raya? greegirly23 amik course apa ek? Smile

    sy amek matematik gunaan majoring statistik..agak2 senang tak nak dpt penempatan?

    alifnass

    Posts : 6
    Join date : 2011-07-24

    salam

    Post  alifnass on Sat Aug 06, 2011 3:41 pm

    sye nk tnyepointer last sem sye 3.4 lbh tpi masalahnye ttg muet sye hnye band 2 adkh sye layak offered biasiswa sltp..
    avatar
    siti amirah

    Posts : 13
    Join date : 2010-06-24
    Age : 30
    Location : Kota Bharu, Kelantan

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  siti amirah on Sat Aug 06, 2011 7:08 pm

    greengirly23 wrote:
    siti amirah wrote:
    greengirly23 wrote:
    siti amirah wrote:
    YuriLee wrote:ada sapa2 x yg dsini msh xda tmpt n tgh tggu posting??? dgr2 after raya. harap2 kt lah batch tu. aminnnn Smile


    awak ada contact person yang incharge posting x? risau la sebab talian dia asyik bz jer..kalau ada perkembangan, sila kongsi ye... Very Happy

    sy selalu perasan kalau nak call dorg call around kul 2.30 ke 3.30..kebetulan kot tiap kali call time tu msti dpt. time transkrip sy ada msalah ritu en asyraf ngan assistant dia selalu call time2 camtu..

    oh...kalu macam tu kena try call waktu tu la..patutlah call pagi dia, talian bz..mmg confirm ke kita posting lepas raya? greegirly23 amik course apa ek? Smile

    sy amek matematik gunaan majoring statistik..agak2 senang tak nak dpt penempatan?


    o...sy amek matematik tp minor account..itu sy x pasti lah.. sbb kita lebih kurang sama je.. skrg pn sy dpt tahu nama yang ada sekarang dengan en.asyraf masih belum dihantar ke s.p.p...kemungkinan lantikan seterusnya dalam bulan 10 atau 11..huhuhu...tapi lepas raya ni kena contact en. asyraf balik..harapnya s.p.p uruskan lantikan kita secepat mungkin...
    avatar
    siti amirah

    Posts : 13
    Join date : 2010-06-24
    Age : 30
    Location : Kota Bharu, Kelantan

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  siti amirah on Sat Aug 06, 2011 7:14 pm

    alifnass wrote:sye nk tnyepointer last sem sye 3.4 lbh tpi masalahnye ttg muet sye hnye band 2 adkh sye layak offered biasiswa sltp..

    syarat sltp tidak bergantung pada muet sebab muet boleh dibaiki sebelum alifnass habis belajar...yg penting cgpa tidak kurang 2.75...dan keputusan layak utk terima atau tidak itu tertakhluk kepada mesyuarat oleh pihak biasiswa selepas semua ujian dan sesi temuduga berlangsung... Smile

    greengirly23

    Posts : 17
    Join date : 2011-06-09

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  greengirly23 on Sat Aug 06, 2011 10:54 pm

    siti amirah wrote:
    greengirly23 wrote:
    siti amirah wrote:
    greengirly23 wrote:
    siti amirah wrote:
    YuriLee wrote:ada sapa2 x yg dsini msh xda tmpt n tgh tggu posting??? dgr2 after raya. harap2 kt lah batch tu. aminnnn Smile


    awak ada contact person yang incharge posting x? risau la sebab talian dia asyik bz jer..kalau ada perkembangan, sila kongsi ye... Very Happy

    sy selalu perasan kalau nak call dorg call around kul 2.30 ke 3.30..kebetulan kot tiap kali call time tu msti dpt. time transkrip sy ada msalah ritu en asyraf ngan assistant dia selalu call time2 camtu..

    oh...kalu macam tu kena try call waktu tu la..patutlah call pagi dia, talian bz..mmg confirm ke kita posting lepas raya? greegirly23 amik course apa ek? Smile

    sy amek matematik gunaan majoring statistik..agak2 senang tak nak dpt penempatan?


    o...sy amek matematik tp minor account..itu sy x pasti lah.. sbb kita lebih kurang sama je.. skrg pn sy dpt tahu nama yang ada sekarang dengan en.asyraf masih belum dihantar ke s.p.p...kemungkinan lantikan seterusnya dalam bulan 10 atau 11..huhuhu...tapi lepas raya ni kena contact en. asyraf balik..harapnya s.p.p uruskan lantikan kita secepat mungkin...

    sealiran la kita ni... Smile
    sy pun hrap camtu jugak..tak larat dah tanam anggur kat rumah.. Smile
    sama2 la kita doa..mana tau berkat ramadhan ni lantikan diawalkan ke..hihihi

    YuriLee

    Posts : 19
    Join date : 2011-06-19

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  YuriLee on Mon Aug 08, 2011 11:41 am

    mizek n green girl. korang ada ym ke??? fb ke. kot2 blh chat. sng nk tnya apa2. neway, nama korag dah ada kt en asyraf ke? mcm mana tau? hrtu call cik nurfairuz dia just ckp after raya je.., hu. x sbr nk bkhdmat ni Rolling Eyes

    YuriLee

    Posts : 19
    Join date : 2011-06-19

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  YuriLee on Mon Aug 08, 2011 11:42 am

    u 2 siti amirah. anyway, u all dr mana ya? coz apa??? Very Happy

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Mon Aug 08, 2011 12:26 pm

    call diorg smpai skrg x dpt2....x thla surat tmat blajr yg dh antar dh smpai lum huhuhu

    YuriLee

    Posts : 19
    Join date : 2011-06-19

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  YuriLee on Mon Aug 08, 2011 1:03 pm

    husna.. u blh rujuk n ask cik nurfairuz or cik halida. Very Happy

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Mon Aug 08, 2011 1:04 pm

    sy call cik fairuz tp dia ckp sy punya dokumen tak lengkap huhuhu...pihak upm x bg transkrip sementara.diorng just bg sijil akuan b'graduat....huhuhu...pas2 nk tnya psl pengiktirafan tu pe?cik fairuz ckp suh sahkan kursus tu sah ke x???anybody can help me....

    YuriLee

    Posts : 19
    Join date : 2011-06-19

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  YuriLee on Mon Aug 08, 2011 3:22 pm

    husna.., kalau awk ada fb.., blh add sy. awk blh dptkn pengiktarafn tu dr laman web. Very Happy

    YuriLee

    Posts : 19
    Join date : 2011-06-19

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  YuriLee on Mon Aug 08, 2011 3:26 pm

    awk blh dptkn pengiktirafan kursus tu d laman ni;

    http://www.interactive.jpa.gov.my/webinteraktif/frmMainIktiraf.asp

    Smile

    Mizek

    Posts : 19
    Join date : 2011-05-10

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Mizek on Mon Aug 08, 2011 4:14 pm

    YuriLee wrote:mizek n green girl. korang ada ym ke??? fb ke. kot2 blh chat. sng nk tnya apa2. neway, nama korag dah ada kt en asyraf ke? mcm mana tau? hrtu call cik nurfairuz dia just ckp after raya je.., hu. x sbr nk bkhdmat ni Rolling Eyes

    ym: thekop.anfield@yahoo.com
    fb: www.facebook.com/hilmizaid Cool

    aritu sy ade anta emel kat cik fairuz..ni dia jwb :

    Saudara,
    Merujuk kepada perkara diatas.
    Dokumen pengesahan saudara telah diterima dan telah diproses ke bahagian Sumber Manusia untuk penempatan Kelak.
    Sekian Terima Kasih.

    YuriLee

    Posts : 19
    Join date : 2011-06-19

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  YuriLee on Mon Aug 08, 2011 4:19 pm

    mizek.., bila awk anta??? =?

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Mon Aug 08, 2011 6:25 pm

    YuriLee wrote:husna.., kalau awk ada fb.., blh add sy. awk blh dptkn pengiktarafn tu dr laman web. Very Happy
    pe nama tuk fb awk...nanti sy add....tq
    avatar
    siti amirah

    Posts : 13
    Join date : 2010-06-24
    Age : 30
    Location : Kota Bharu, Kelantan

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  siti amirah on Mon Aug 08, 2011 6:35 pm

    YuriLee wrote:u 2 siti amirah. anyway, u all dr mana ya? coz apa??? Very Happy


    sy student UiTM..amik math minor account..skrg berselesaan di kelantan... bosan tul duk umah..nk keje pn cm teragak-agak...jd house maid la skrg.. Very Happy Very Happy
    awak pulak dr mn? jomlah sy add awk..apa fb awk ea? apa2 info bleh kongsi2... Smile

    arez

    Posts : 2
    Join date : 2011-07-27

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  arez on Tue Aug 09, 2011 4:14 am

    bosan la plak lama sgt tunggu hahaha nak tanya abg2 dan kakak yang da dpt penempatan, rumah kene cari sendiri er? hakhak (belum keje da fikir pasal rumah)

    YuriLee

    Posts : 19
    Join date : 2011-06-19

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  YuriLee on Tue Aug 09, 2011 10:53 am

    siti amirah n husna;

    u all blh cr sy dgn nama yuri lee. tq..,

    bosan duk rumah. tp best gak. x sbr nak berkhdmat.., harap nanti kt suma sama2 dpt posting. sbb mcm kita2 je yg tgh tggu ni.., kalau x slp.., the latest hr tu br je 5 org.., so.., doakn lps raya nanti kt suma dpt surat.., owh ya.., saya dari sarawak.., ada sapa2 lg dr bumi kenyalang ke? Very Happy Very Happy

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Tue Aug 09, 2011 11:20 am

    YuriLee wrote:siti amirah n husna;

    u all blh cr sy dgn nama yuri lee. tq..,

    bosan duk rumah. tp best gak. x sbr nak berkhdmat.., harap nanti kt suma sama2 dpt posting. sbb mcm kita2 je yg tgh tggu ni.., kalau x slp.., the latest hr tu br je 5 org.., so.., doakn lps raya nanti kt suma dpt surat.., owh ya.., saya dari sarawak.., ada sapa2 lg dr bumi kenyalang ke? Very Happy Very Happy

    tgh sedih ni...huhuhu...upm ckp x kan keluarkan transkrip smntara...yg kpt plak ckp x kan proceed klu x de transkrip....huhuhu....susah tul ble mcm ni

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Tue Aug 09, 2011 11:22 am

    YuriLee wrote:siti amirah n husna;

    u all blh cr sy dgn nama yuri lee. tq..,

    bosan duk rumah. tp best gak. x sbr nak berkhdmat.., harap nanti kt suma sama2 dpt posting. sbb mcm kita2 je yg tgh tggu ni.., kalau x slp.., the latest hr tu br je 5 org.., so.., doakn lps raya nanti kt suma dpt surat.., owh ya.., saya dari sarawak.., ada sapa2 lg dr bumi kenyalang ke? Very Happy Very Happy

    byk sgt nama yuri lee hehehe...awk add la sy nama ainul husna

    Sponsored content

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Tue Aug 22, 2017 4:55 pm