Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Share

    faizah

    Posts : 1
    Join date : 2011-10-31

    mohon bantuan penjelasan dr kawan2..

    Post  faizah on Mon Oct 31, 2011 1:17 pm

    Saya pelajar biasiswa SLTP tamat belajar mei 2011,
    nk tny lps da pos borang tamat belajar, kena call or do anything x?or just tunggu surat je?

    nnt ade iv ke utk pelajar biasiswa SLTP?
    penempatan terus dia bg tempat poli mne2 ke?
    penempatan sepanjang tahun ke ek?risau gak sebab tgok ramai yg da dapat penempatan, tp sy masih terkapai2..
    Sape2 yg tahu boleh tolong resond sy x..
    really thank all of u..^_^

    anasolehah

    Posts : 3
    Join date : 2011-09-20
    Location : selangor

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  anasolehah on Sun Nov 06, 2011 2:15 am

    faizah wrote:Saya pelajar biasiswa SLTP tamat belajar mei 2011,
    nk tny lps da pos borang tamat belajar, kena call or do anything x?or just tunggu surat je?

    nnt ade iv ke utk pelajar biasiswa SLTP?
    penempatan terus dia bg tempat poli mne2 ke?
    penempatan sepanjang tahun ke ek?risau gak sebab tgok ramai yg da dapat penempatan, tp sy masih terkapai2..
    Sape2 yg tahu boleh tolong resond sy x..
    really thank all of u..^_^

    salam faizah..
    saya pun baru hantar semua borang n lain2 bulan ni..n ada email en asyraf bhgian smber manusia utk tye sal penempatan..katanya nex intake tahun depan..tp xdiberitahu pulak bulan brapa..n nt kena rajin2 contact bhgian biasiswa utk tye sal borang kita dah dihantar ke bah. sumber manusia or belum.. Smile

    nadzirah88

    Posts : 2
    Join date : 2011-11-09

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  nadzirah88 on Wed Nov 09, 2011 11:49 pm

    syafawatinoorhafizah wrote:
    anasolehah wrote:assalamualaikum..
    sy baru kat sini..
    alhamdulillah, byk info yg sy dapat Very Happy ..
    tenkiu semua..sy baru je hantar surat tamat belajar tadi coz result sy baru je kuar..moga2 ada rezeki nt..
    nt akan ada temuduga ke Rolling Eyes ?
    tenkiu

    tok pemegang biasiswa sltp tros posting
    xde interview
    Smile

    mmng xde interview b4 lantikan...tp 2 lantikan sementara....nnti untuk lantikan tetap kena pegi jg interview...mmng diorang akan panggil pegi interview...

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Tue Nov 15, 2011 2:34 pm

    anasolehah wrote:
    faizah wrote:Saya pelajar biasiswa SLTP tamat belajar mei 2011,
    nk tny lps da pos borang tamat belajar, kena call or do anything x?or just tunggu surat je?

    nnt ade iv ke utk pelajar biasiswa SLTP?
    penempatan terus dia bg tempat poli mne2 ke?
    penempatan sepanjang tahun ke ek?risau gak sebab tgok ramai yg da dapat penempatan, tp sy masih terkapai2..
    Sape2 yg tahu boleh tolong resond sy x..
    really thank all of u..^_^

    salam faizah..
    saya pun baru hantar semua borang n lain2 bulan ni..n ada email en asyraf bhgian smber manusia utk tye sal penempatan..katanya nex intake tahun depan..tp xdiberitahu pulak bulan brapa..n nt kena rajin2 contact bhgian biasiswa utk tye sal borang kita dah dihantar ke bah. sumber manusia or belum.. Smile
    sy pun br je antar borang2 tu....klu ad pe2 info psl posting roger la k huhuhu

    kerawang

    Posts : 1
    Join date : 2011-12-15

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  kerawang on Thu Dec 15, 2011 7:18 pm

    Salam..

    Ada tak sapa2 yg tahu pasal next posting.? Hari tu ad call en asyraff, tp die tak ada. Assistant dia yang angkat, n bile tanye next posting bila, dia kata tak pasti.. ad tak sapa2 tahu pasal next posting.. Very Happy
    ada yg kata next year, tp bulan brapa ek.. huhu Smile

    saffiyah

    Posts : 2
    Join date : 2012-01-20

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  saffiyah on Fri Jan 20, 2012 10:36 am

    as salam.. nak tanya kpd senior2 bkas pemgang biasiswa sltp bg kos sains or teknologi makanan, selalu dapat posting ke mana ea? n nk tanya juga dgn smua y da berjaya posting, kalau nak sambung master part time sambil mgjar.. bole x? Rolling Eyes

    looking forward for d answer.. Shocked

    tq I love you

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Fri Jan 20, 2012 10:39 pm

    saffiyah wrote:as salam.. nak tanya kpd senior2 bkas pemgang biasiswa sltp bg kos sains or teknologi makanan, selalu dapat posting ke mana ea? n nk tanya juga dgn smua y da berjaya posting, kalau nak sambung master part time sambil mgjar.. bole x? Rolling Eyes

    looking forward for d answer.. Shocked

    tq I love you
    eh food tech gak erk????dr u mane??sm la kte...x tau l tp klu poli ad 1 je ad course food tech...

    saffiyah

    Posts : 2
    Join date : 2012-01-20

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  saffiyah on Sat Jan 21, 2012 11:46 am

    ainn_husna wrote:
    saffiyah wrote:as salam.. nak tanya kpd senior2 bkas pemgang biasiswa sltp bg kos sains or teknologi makanan, selalu dapat posting ke mana ea? n nk tanya juga dgn smua y da berjaya posting, kalau nak sambung master part time sambil mgjar.. bole x? Rolling Eyes

    looking forward for d answer.. Shocked

    tq I love you
    eh food tech gak erk????dr u mane??sm la kte...x tau l tp klu poli ad 1 je ad course food tech...

    x.food sc.. dari ums.. ainn dr u mana?oo.. poli d mana ea?

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Tue Jan 24, 2012 11:50 pm

    [quote="saffiyah"]
    ainn_husna wrote:
    saffiyah wrote:as salam.. nak tanya kpd senior2 bkas pemgang biasiswa sltp bg kos sains or teknologi makanan, selalu dapat posting ke mana ea? n nk tanya juga dgn smua y da berjaya posting, kalau nak sambung master part time sambil mgjar.. bole x? Rolling Eyes

    looking forward for d answer.. Shocked

    tq I love you
    eh food tech gak erk????dr u mane??sm la kte...x tau l tp klu poli ad 1 je ad course food tech...


    dr upm...amik food tech....poli yg ad foodtech kt polisas je...kt pahang

    jimi_raider

    Posts : 6
    Join date : 2012-01-31

    Salam Perkenalan

    Post  jimi_raider on Tue Jan 31, 2012 11:23 pm

    Salam perkenalan sumer. minta tlg add kan saya dlm group FB. Sy bru je dpt result final and still dlm proses tuk isi borang tamat belajar. Very Happy Very Happy

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Mrs.Azrul on Thu Feb 02, 2012 6:23 pm

    jimi_raider wrote:Salam perkenalan sumer. minta tlg add kan saya dlm group FB. Sy bru je dpt result final and still dlm proses tuk isi borang tamat belajar. Very Happy Very Happy

    dah ada group forum ni kat fb ke? apa namanya ya?

    izzy88

    Posts : 1
    Join date : 2012-02-12

    bile taw keputusan posting? huhu

    Post  izzy88 on Sun Feb 12, 2012 11:31 pm

    salam perkenalan..sy baru kt sini
    lps bc post2 yg lepas byk dpt info tntg sltp ni
    sy konvo bln 10 haritu
    ada tak kt sini yg sama blaja kt upm dulu
    setahu sy, dlm satu kos sy,sy sorg je amik biasiswa nie
    jd kurang info n xtahu nk bertanye or bertukar2 pndpt dgn siapa
    terima kasih~ Very Happy

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Wed Feb 15, 2012 10:07 pm

    izzy88 wrote:salam perkenalan..sy baru kt sini
    lps bc post2 yg lepas byk dpt info tntg sltp ni
    sy konvo bln 10 haritu
    ada tak kt sini yg sama blaja kt upm dulu
    setahu sy, dlm satu kos sy,sy sorg je amik biasiswa nie
    jd kurang info n xtahu nk bertanye or bertukar2 pndpt dgn siapa
    terima kasih~ Very Happy
    sy dr upm...smla...br konvo bln10 yg lepas....dh dpt posting ke???

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Wed Feb 15, 2012 10:09 pm

    saffiyah wrote:
    ainn_husna wrote:
    saffiyah wrote:as salam.. nak tanya kpd senior2 bkas pemgang biasiswa sltp bg kos sains or teknologi makanan, selalu dapat posting ke mana ea? n nk tanya juga dgn smua y da berjaya posting, kalau nak sambung master part time sambil mgjar.. bole x? Rolling Eyes

    looking forward for d answer.. Shocked

    tq I love you
    eh food tech gak erk????dr u mane??sm la kte...x tau l tp klu poli ad 1 je ad course food tech...

    x.food sc.. dari ums.. ainn dr u mana?oo.. poli d mana ea?
    pe nama fb awk ye

    brother_sam

    Posts : 2
    Join date : 2011-01-04

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  brother_sam on Sun Apr 01, 2012 2:53 pm

    [quote="ainn_husna"]
    saffiyah wrote:
    ainn_husna wrote:
    saffiyah wrote:as salam.. nak tanya kpd senior2 bkas pemgang biasiswa sltp bg kos sains or teknologi makanan, selalu dapat posting ke mana ea? n nk tanya juga dgn smua y da berjaya posting, kalau nak sambung master part time sambil mgjar.. bole x? Rolling Eyes

    looking forward for d answer.. Shocked

    tq I love you
    eh food tech gak erk????dr u mane??sm la kte...x tau l tp klu poli ad 1 je ad course food tech...


    dr upm...amik food tech....poli yg ad foodtech kt polisas je...kt pahang


    lama x bukak forum nih... masih rancak lagi nampaknya.... nape polisas disebut nih, saya posting di polisas, mengajar foot tech.... x payah risau, selain polisas bnyk kolej kmnuniti yg boleh masuk... cth kk arau, kk pasir salak. kk sabak bernam, kk jeli dll...
    di fb pn ad group sltp nih.. boleh masuk tanya rakan2 lain apa yg patut....

    http://www.facebook.com/groups/296490760371034/


    jimi_raider

    Posts : 6
    Join date : 2012-01-31

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  jimi_raider on Tue Apr 03, 2012 12:19 am

    [quote="brother_sam"]
    ainn_husna wrote:
    saffiyah wrote:
    ainn_husna wrote:
    saffiyah wrote:as salam.. nak tanya kpd senior2 bkas pemgang biasiswa sltp bg kos sains or teknologi makanan, selalu dapat posting ke mana ea? n nk tanya juga dgn smua y da berjaya posting, kalau nak sambung master part time sambil mgjar.. bole x? Rolling Eyes

    looking forward for d answer.. Shocked

    tq I love you
    eh food tech gak erk????dr u mane??sm la kte...x tau l tp klu poli ad 1 je ad course food tech...


    dr upm...amik food tech....poli yg ad foodtech kt polisas je...kt pahang


    lama x bukak forum nih... masih rancak lagi nampaknya.... nape polisas disebut nih, saya posting di polisas, mengajar foot tech.... x payah risau, selain polisas bnyk kolej kmnuniti yg boleh masuk... cth kk arau, kk pasir salak. kk sabak bernam, kk jeli dll...
    di fb pn ad group sltp nih.. boleh masuk tanya rakan2 lain apa yg patut....

    http://www.facebook.com/groups/296490760371034/

    oh. x tau lak kwujudan group nih Very Happy Very Happy . someone blh tlg approve sy? thanks in advance Smile Smile . ada sape2 yg ade info ble next posting? confused confused confused

    ainn_husna

    Posts : 22
    Join date : 2011-06-12

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  ainn_husna on Tue Apr 03, 2012 11:51 pm

    [quote="brother_sam"]
    ainn_husna wrote:
    saffiyah wrote:
    ainn_husna wrote:
    saffiyah wrote:as salam.. nak tanya kpd senior2 bkas pemgang biasiswa sltp bg kos sains or teknologi makanan, selalu dapat posting ke mana ea? n nk tanya juga dgn smua y da berjaya posting, kalau nak sambung master part time sambil mgjar.. bole x? Rolling Eyes

    looking forward for d answer.. Shocked

    tq I love you
    eh food tech gak erk????dr u mane??sm la kte...x tau l tp klu poli ad 1 je ad course food tech...


    dr upm...amik food tech....poli yg ad foodtech kt polisas je...kt pahang


    lama x bukak forum nih... masih rancak lagi nampaknya.... nape polisas disebut nih, saya posting di polisas, mengajar foot tech.... x payah risau, selain polisas bnyk kolej kmnuniti yg boleh masuk... cth kk arau, kk pasir salak. kk sabak bernam, kk jeli dll...
    di fb pn ad group sltp nih.. boleh masuk tanya rakan2 lain apa yg patut....

    http://www.facebook.com/groups/296490760371034/

    jelesnya blh ajar polisas huhuhu...nk sgt msk tp x dpt....mesti sn foodtech dh full kn

    girl

    Posts : 3
    Join date : 2011-05-05

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  girl on Wed Aug 01, 2012 7:35 am

    what if kite grad with cgpa less than 2.75? adakah kena bayar balik scholar? kontrak dibatalkan ke? just curios

    azwansyah2

    Posts : 1
    Join date : 2012-08-23

    new here ! help !

    Post  azwansyah2 on Thu Aug 23, 2012 4:58 pm

    salam semua otai2 sltp sekalian..nk tnye la, leps kite abes belajar tp x report dkat kementerian camne eh?..and lagi satu, industri da panggil bekerja just before grad ni haaa..syarikat perkapalan..seigtnya mcm da berubah hati pulak tgk isu2 pensyarah poli ni xboleh naik pangkat..huhu..klu boleh nk try industri dlu then da nk pencen baru mengajar..leh x cenggitu?..mohon pandangan dr otai2 sekalian..terima kasih~ Laughing

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  iman on Sun Jul 07, 2013 2:47 pm

    ada x kes yg bila dh graduate lari dr poli ke u? apakah kesannya?

    Sponsored content

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Sponsored content Today at 6:14 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 6:14 am