Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    pengurusan poli anda

    Share

    mizieq

    Posts : 7
    Join date : 2010-06-22

    pengurusan poli anda

    Post  mizieq on Wed Jun 23, 2010 9:00 am

    ade x yang x puas ati dengan pengurusan tempat korang?mari kita sama2 bincangkan hahahaa.mod bleh ker topik nie kuar?

    mizieq

    Posts : 7
    Join date : 2010-06-22

    Re: pengurusan poli anda

    Post  mizieq on Sat Jul 03, 2010 11:35 am

    salam,just nk mintak pendapat je r.unit kewangan dapt ISO2009 tapi klau wt claim susah yg amat.camne ek?kpd yg baru masuk tahun nie,korang dapt gaji berap lame baru dapat?aku kat sini kne tggu 3 bulan cukup gak baru dapt.bukan ke dah ade ISO2009 nie ptt lagi cepat pegurusan.betul ke yg sementara x bleh claim lapor diri?

    ALEX99

    Posts : 11
    Join date : 2010-07-15
    Location : Teluk Intan

    Re: pengurusan poli anda

    Post  ALEX99 on Fri Jul 16, 2010 10:33 am

    salam, member saya kat poli seberang perai..dia dapat gaji after 2 months,selalu gak dengar lepas 3 bulan baru dapat gaji tapi rasanye bergantung pada pejabat gak...ada sesiapa yang leh bagi info lagi?

    mizieq

    Posts : 7
    Join date : 2010-06-22

    Re: pengurusan poli anda

    Post  mizieq on Tue Jul 27, 2010 6:17 pm

    nampaknyer xde yg nk bagi info r hehehe.soklan pns sgt kot kot

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: pengurusan poli anda

    Post  iman on Fri Sep 23, 2011 1:39 am

    ALEX99 wrote:salam, member saya kat poli seberang perai..dia dapat gaji after 2 months,selalu gak dengar lepas 3 bulan baru dapat gaji tapi rasanye bergantung pada pejabat gak...ada sesiapa yang leh bagi info lagi?

    sbnrnya ia bergantung kpd admin masing2..kalau admin cpat maka akan cpat masuk gaji

    Sponsored content

    Re: pengurusan poli anda

    Post  Sponsored content Today at 3:18 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 3:18 am