Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

  Pheromones 101 | Pheromone Essentials

  Share

  untuklelakidotnet

  Posts : 1550
  Join date : 2014-04-07

  Pheromones 101 | Pheromone Essentials

  Post  untuklelakidotnet on Thu Jan 01, 2015 12:56 pm  PHEROMEN 101® KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN MENARIK PERHATIAN WANITA!
  PheroMen 101® adalah pewangi lelaki yang dipertingkatkan dengan formula feromon khusus bagi menarik perhatian wanita. Formula feromon yang ada di dalam PheroMen 101® adalah campuran kompleks bahan kimia yang menghasilkan isyarat khusus bagi menarik perhatian wanita terhadap keunggulan seksual dan fizikal lelaki!

  PHEROMEN 101®

  Khusus dengan formula khas untuk tingkatkan aura seksual lelaki
  Menarik perhatian wanita idaman
  Menyegarkan semula hubungan anda dan pasangan
  Menjadikan anda pusat perhatian
  Meningkatkan perasaan ghairah pasangan dalam hubungan seks
  Meningkatkan kuasa menggoda anda
  Disclaimer:Result may vary from person to person
  PHEROMONES

  Human pheromones adalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari badan manusia tanpa kita sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu manusia. Feromon berfungsi dalam berbagai tindakkan dan boleh bertindak sebagai daya tarikkan seksual, memudahkan hubungan sosial, menambahkan kepercayaan, meningkatkan keyakinan diri dan berbagai lagi. Terdapat berbagai jenis feromon manusia dan biasanya mengikut umur serta jantina tertentu. Feromon ini merangsangkan humanVNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung dan menghasilkan tindakbalas tertentu manusia! Ini bermakna, formula untuk menghasilkan feromon mestilah diperbuat dengan penuh berhati-hati, sebagai contoh, bagi membangkitkan aura seksual pada individu yang ingin digoda!

  Feromon dihasilkan secara semulajadi oleh badan manusia dan disimpan di bawah permukaan kulit sewaktu proses perpeluhan. Bagaimanapun dalam kehidupan moden masa ini, dengan mandi dan penggunaan sabun yang kerap kita membuang feromon ini dari badan. Feromon ini memainkan peranan penting dalam seksual dan hubungan manusia, tanpanya keseimbangan semulajadi ini terganggu.


  PheroMen 101® menggunakan feromon khusus dari komposisi bahan-bahan kimia organik. Dihasilkan dengan penuh dedikasi oleh sekumpulan Ph.D. biochemists yang berpengalaman, khusus menggunakan kaedah saintifik terkini, hasil penyelidikan dan hasil ujian klinikal di state-of-the-art pharmaceutical labs, unsur-unsur feromon manusia ini berjaya dihasilkan! Feromon ini bukan hasil ujian atau sumber dari haiwan.

  PheroMen 101® dihasilkan menggunakan standard dalam pengeluaran produk feromon yang berkualiti tinggi- bahan kimia feromon yang digunakan diuji oleh firma bebas bagi memastikan kandungan feromon adalah 98% atau lebih. Feromon yang digunakan adalah 1000 kali berkuasa dari feromon biasa yang ada di pasaran sekarang!

  PheroMen 101® menggunakan feromon yang paling kuat, unik dan khusus iaitu Androstenol Pheromone. Kualiti feromon ini dipertingkatkan lagi bagi menghasilkan 25x tahap kepekatan! Androstenol yang telah dipertingkatkan komposisinya ini adalah jauh lebih kuat dari feromon semulajadi yang dihasilkan oleh permukaan kulit manusia dan menghasilkan lebih kuasa tarikkan khususnya terhadap lelaki!

  PheroMen 101® didatangkan dengan aroma yang lembut tetapi cukup berkesan! Ia adalah pewangi feromon yang berkualiti tinggi dan mempunyai bau yang TIDAK kuat/ terlalu tajam kerana bau ini akan merosakkan kesan dan unsur feromon. Ini kerana feromon tulen manusia tidak mempunyai bau & hanya boleh dikesan oleh human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung!

  KUASA TARIKKAN WANITA KINI DALAM BOTOL PHEROMEN 101 ®    

  PheroMen 101 ®

  Menambah & Merangsangkan kehendak nafsu seks pasangan anda
  Didekati lebih ramai wanita
  Meningkatkan kekerapan hubungan seks anda
  Menimbulkan suasana romantik pada pasangan anda
  Mendapat kelebihan dalam persaingan terhadap wanita idaman
  Mendapat lebih perhatian dari pasangan anda
  Disclaimer:Result may vary from person to person
  Kandungan Feromon:

  Optimized Human Androstenol (non-animal  pheromones).

  Penggunaan PheroMen 101®

  Menggunakan teknik Roll On, PheroMen 101® mudah digunakan. Ratakan satu hingga dua sapuan ke atas permukaan kulit yang bersih di bahagian utama denyutan-nadi iaitu leher, bahagian belakang cuping telinga atau di pergelangan tangan. Permukaan ini menghasilkan banyak haba, ini  meningkatkan keberkesanan formula didalam feromon untuk kesan yang lebih maksimum! Kesan feromon ketara sehingga 6 jam selepas setiap sapuan. Feromon adalah untuk kegunaan luar sahaja.

  Tips Penjagaan PheroMen 101®

  PheroMen 101® didatangkan bersama kotak khas. Simpan botol PheroMen 101® didalam kotak selepas digunakan bagi mengelakkan botol daripada terkena cahaya matahari dan memelihara suhu botol. Ini supaya kualiti feromon dalam keadaan terbaik dan tahan lebih lama.

  Keterangan Produk:

  - nama: PheroMen 101®

  - kandungan: 0.27 fl oz (8mL) / botol

  - kesan: for men to attract women

  - aplikasi: Roll On / 200 sapuan / botol

  - bungkusan: kotak khas rekaan France

  - medium: minyak

  - kepekatan: 25x


  Perbezaan PheroMen 101® dengan Jenama lain:

  1. PheroMen 101® mengandungi hanya Androstenol Pheromone. Iaitu feromon yang paling kuat dan unik. Pewangi feromon yang mengandungi lebih dari satu jenis feromon adalah kurang berkualiti kerana ketulenan dan keberkesananan feromon akan berkurangan.

  2. PheroMen 101® mengandungi 25x kepekatan feromon manusia.

  3. PheroMen 101® adalah pewangi Extrait Perfume iaitu mengandungi lebih 40% pati / extrak pewangi (Pewangi dari jenis Eau De Parfum, Eau De Toilette & Eau De Colognekandungan pati / extrak pewangi kurang dari 15%)

  4. Terbukti secara saintifik oleh HVAC Labs.

  5. Isipadu setiap botol PheroMen 101® adalah 8ml.

     PHEROMEN 101 ® THE PRIMAL POWER OF PHEROMONES!

  RM70

  http://powerlelaki.com/index.php?route=product/product&product_id=53

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *

  http://powerlelaki.com/index.php?route=product/product&product_id=53

  http://powerlelaki.com/index.php?route=product/product&product_id=53

   Current date/time is Mon Jan 22, 2018 12:36 am