Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Latest topics

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Keputusan Pindah

    Share

    ahsanulkalam

    Posts: 14
    Join date: 2010-09-23
    Location: PSIS

    Keputusan Pindah

    Post  ahsanulkalam on Fri May 27, 2011 8:21 am

    Keputusan pindah dah boleh disemak hari ini di esis.
    Gud luck kepada semua yg memohon.

    awanaa

    Posts: 4
    Join date: 2011-04-14

    huhu...x dapat pindah gak lg...

    Post  awanaa on Fri May 27, 2011 2:22 pm

    ahsanulkalam wrote:Keputusan pindah dah boleh disemak hari ini di esis.
    Gud luck kepada semua yg memohon.

    ms.izyan

    Posts: 19
    Join date: 2010-04-29
    Location: penang

    Re: Keputusan Pindah

    Post  ms.izyan on Mon May 30, 2011 10:30 am

    tak dpy pindah jugak~

    sedey tol!! Crying or Very sad

    roqan

    Posts: 8
    Join date: 2011-03-22
    Location: KK Bayan Baru

    Re: Keputusan Pindah

    Post  roqan on Mon May 30, 2011 10:44 am

    ahsanulkalam, hang dpt tukaq ka?

    lavender

    Posts: 33
    Join date: 2010-09-24
    Age: 34
    Location: melaka

    Re: Keputusan Pindah

    Post  lavender on Mon May 30, 2011 12:22 pm

    ahsanulkalam wrote:Keputusan pindah dah boleh disemak hari ini di esis.
    Gud luck kepada semua yg memohon.

    entah ape silapnye,jabatan aku 6 org mohon tp 1 pn x dpt pindah.mereka2 ni xde prasaan bersalahke memisahkan suami dgn isteri?bkn stakat pisah smentara sje,ade yg smpai bercerai berai sbb duduk berjauhan.

    ms.izyan

    Posts: 19
    Join date: 2010-04-29
    Location: penang

    Re: Keputusan Pindah

    Post  ms.izyan on Mon May 30, 2011 3:46 pm

    iye..stuju..kadang2 rasa mereka bukak permohonan hanya utk saja2, sedapkan hati kita..

    kadang2 rasa nak berhenti kerja je..kesian kat anak n suami..~

    borejurn

    Posts: 9
    Join date: 2010-10-21

    Re: Keputusan Pindah

    Post  borejurn on Wed Jun 01, 2011 6:45 pm

    Senasib la kite Ms.izyan.Padahal mintak tuka suka sama suka. Tu pun xlepas?Pelik2. Letih dah travel dr utara ke selatan Crying or Very sad

    jiminess

    Posts: 9
    Join date: 2011-02-27

    ?

    Post  jiminess on Thu Jun 02, 2011 11:14 am

    camne boleh tak dapat? borejurn..awak tukar tu same kos ke tak? makin resah la saye nih..keputusan KK blom kuar..diorg blom meeting pon lagi Crying or Very sad

    borejurn

    Posts: 9
    Join date: 2010-10-21

    Re: Keputusan Pindah

    Post  borejurn on Thu Jun 02, 2011 11:39 am

    jiminess wrote:camne boleh tak dapat? borejurn..awak tukar tu same kos ke tak? makin resah la saye nih..keputusan KK blom kuar..diorg blom meeting pon lagi Crying or Very sad

    Camne x dapat tu sy x bole jawab.Huhu
    Yg nak tuka suka sama suka tu sama kos,n mengajar ape yg saya ajar kat sini.

    Perpindahan untuk KK pun ade bukak ke aritu?

    jiminess

    Posts: 9
    Join date: 2011-02-27

    Re: Keputusan Pindah

    Post  jiminess on Thu Jun 02, 2011 1:17 pm

    borejurn wrote:
    Camne x dapat tu sy x bole jawab.Huhu
    Yg nak tuka suka sama suka tu sama kos,n mengajar ape yg saya ajar kat sini.

    Perpindahan untuk KK pun ade bukak ke aritu?

    oo ye ke.. surat sokongan pengarah sume lengkap tak time apply tu? Tak pon try la wat rayuan kat JPP. Pertukaran utk KK bukak je ari tu tp seminggu lewat dr yg poli nye.

    ms.izyan

    Posts: 19
    Join date: 2010-04-29
    Location: penang

    Re: Keputusan Pindah

    Post  ms.izyan on Mon Jun 13, 2011 10:29 am

    kalo da dpt, habaq la...~ ishk2...sedeynye.... Sad

    ahsanulkalam

    Posts: 14
    Join date: 2010-09-23
    Location: PSIS

    Xdapat pindah

    Post  ahsanulkalam on Thu Jul 07, 2011 2:19 pm

    roqan wrote:ahsanulkalam, hang dpt tukaq ka?

    Xdapat la roqan. Apakan daya. Isk3. Tapi kat PSIS ni ada yg dapat tukaq (lepas buat rayuan) - staf tu pun da berkhidmat lebih 3 tahun.

    ms.izyan

    Posts: 19
    Join date: 2010-04-29
    Location: penang

    Re: Keputusan Pindah

    Post  ms.izyan on Fri Jul 15, 2011 12:20 pm

    alhamdulillah, kami dpt pindah - jtmk dan jke

    cume kami yg jtmk kene masuk jke, n jke kene masuk jtmk..

    masih menyesuaikan diri dgn subjek2 baru~~~

    rosieposie

    Posts: 1
    Join date: 2011-07-30

    Re: Keputusan Pindah

    Post  rosieposie on Sat Jul 30, 2011 1:26 am

    ms.izyan = intan ker?

    borejurn

    Posts: 9
    Join date: 2010-10-21

    Re: Keputusan Pindah

    Post  borejurn on Thu Sep 15, 2011 10:06 am

    mis izyan = intan ex jtmk PSP

      Current date/time is Wed Oct 01, 2014 6:11 pm