Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

  MIRACLE HYBRID SLIDER EXTENDER - kedai suami isteri

  Share

  untuklelakidotnet

  Posts : 1550
  Join date : 2014-04-07

  MIRACLE HYBRID SLIDER EXTENDER - kedai suami isteri

  Post  untuklelakidotnet on Mon Apr 13, 2015 5:57 pm
  Apa Kelebihan Hybrid ?

  Hari ini, terdapat dua jenis kaedah daya tarikan yang berfungsi dalam produk tambah saiz zakar iaitu jenis pengikat tiub silikon dan jenis belt silikon.Miracle Hybrid Penis Extender datang dengan 2-dalam-1 Sokongan sistem Hibrid yang menggabungkan kedua-dua teknologi untuk lebih keselesaan dan cenkaman pada zakar supaya tidak mudah tertangal . Dengan cara ini pesakit boleh memilih kaedah yang terbaik untuk mereka. Sistem hibrid extender juga membolehkan pengguna untuk bergilir mengggunakan antara dua atau menggunakan kedua-dua sekali gus.Alat tambah saiz zakar yang ada di pasaran sekarang ini kebanyakan menggunakan tiub silikon sebagai satu kaedah pengancing zakar. Kaedah ini kadang-kadang menyakitkan dan tidak selesa pada zakarAlat regangan zakar jenis moden menggunakan silikon lebar 1 inci untuk memegang zakar. Kaedah ini menyediakan pesakit dengan tahap meningkat keselesaan dan peredaran darah yang lebih baik, dua faktor utama kepada pembesaran zakar yang sihat.

  Hybrid Extender mengaplikasikan teknik regangan zakar yang merupakan kaedah pemanjangan zakar terbaik yang terdapat sekarang.
  Kaedah ini di sokong secara klinikal dan terbukti berkesan berulang-kali.
  Keputusan secepat 3-4 minggu dan kesannya bersifat kekal! Senaman secara kerap ke atas sel darah dan corpora carvenosa akan meningkatkan tumbesaran dari segi panjang dan ketebalan. Ia juga kaedah termurah dalam membesarkan zakar yang boleh anda perolehi. Hybrid Extender menyasarkan kebolehan semulajadi badan dalam menyesuaikan diri di bawah tekanan untuk menghasilkan penambahan saiz zakar. Kombinasi teknik yang telah terbukti ini direka untuk memberi sasaran ke kawasan yang terbukti dapat memberikan kesan yang maksima, hasil dari usaha anda dan memberi penambahan yang paling besar dengan secepat yang boleh.Tatkala anda mencapai saiz yang diidamkan, anda boleh berhenti daripada menggunakannya dan penambahan tersebut akan kekal, meninggalkan anda zakar yang lebih panjang, besar dan kuat, dan dengan peningkatan keyakinan dan harga diri.


  MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES PENEGANGAN ADALAH SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKEKALAN

  Hybrid Extender akan memanjang dan menambah ukur lilit zakar anda menggunakan kuasa regangan untuk menolong anggota badan manusia berubah dan bertukar bila dikenakan tekanan. Bila zakar anda terdedah pada daya tarikan yang berterusan, sel-sel pada zakar akan berpecah dan bertambah, ini menyebabkan penambahan tisu zakar. Pembesaran ini akan mengakibatkan panjang dan ukur lilit zakar bertambah.

  Hybrid Extender mempunyai 2 batang rod yang berisi spring. Apabila rod ini dipasang mengikut panjang yang disyorkan (iaitu saiz zakar sewaktu menegang), satu bentuk daya atau tarikan akan dikenakan pada zakar. Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap tarikan tersebut (tarikan yang disebabkan oleh spring pada dua batang rod Hybrid Extender). Regangan ini akan menghasilkan pencambahan tisu-tisu baru dan seterusnya mengakibatkan zakar membesar dan memanjang.
  Hanya selepas beberapa sesi penggunaan, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi..iaitu lebih besar…dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi berasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan isteri anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini.

  Prinsip Hybrid Extender

  Prinsip di sebalik teknik ini agak mudah iaitu secara mekanikalnya, ia mengembangkan corpus cavernosa (bahagian seperti span pada zakar) melalui kemasukan darah ke dalam sel tersebut, dan melalui proses yang berulang-ulang, dinding sel membesar dengan lebih kuat dan ini bukan sahaja menambah kepanjangan zakar, tetapi juga menambah saiz pembesaran zakar membuatkan ereksi zakar bertambah kuat.

  Maka terhasillah produk yang berkesan, tidak sakit (bertentangan dengan kaedah pemberat, manik atau gantung) dan menjimatkan masa.  JAWAPAN KEPADA SOALAN MENGENAI PEMANJANGAN ZAKAR DI HARIAN METRO YANG DIKELOLAKAN OLEH DR ISMAIL THAMBI

  SOALAN

  DOKTOR, apakah alat yang baik dalam perubatan moden untuk membesar dan memanjangkan zakar dengan selamat? Apakah risiko penggunaan peralatan yang tidak tentu tahap keselamatannya?  SALIMIN
  Kuala Selangor, Selangor


  JAWAPAN

  Baru-baru ini saya merawat seorang artis yang menjalani kaedah pembesaran anggota sulit yang dilakukan oleh seorang pembantu hospital.

  Anggota sulitnya radang selepas mendapat suntikan dengan sejenis ubat peradang dan dua minggu kemudian anggota sulitnya membesar sebesar botol air minuman ringan.Dia tidak dapat menggunakan anggota sulitnya kerana sakit dan tidak dapat disalurkan ke dalam anggota sulit isterinya.Kaedah rawatan yang dijalaninya dikenali sebagai ‘somatotherapy’.

  Kaedah ini disalah guna oleh orang yang tidak bertauliah, iaitu seorang pembantu hospital. Malah, saya merawat banyak kes seperti ini.Anggota sulit bukan alat untuk pertarungan. Ia anggota sensitif yang mempunyai bentuk tersendiri dan sesuai untuk hubungan kelamin.Jika ia kecil, sudah tentu ia tidak dapat digunakan untuk melakukan persetubuhan kerana gerakan dan posisi tertentu tidak dapat dilakukan. Dalam keadaan sedemikian, baru dapatkan rawatan yang sewajar dan dengan izin isteri.

  Tiada gunanya melakukan sesuatu yang memudaratkan kedua-dua pihak.Jumpa doktor untuk menjalani pemeriksaan dan jika perlu, doktor akan memberi cara mudah dan selamat.Saya syorkan alat penarik otot. Alat ini sudah ada dalam pasaran dan selamat digunakan dengan membaca buku panduan. Ia mesra pengguna.

  Dr.Ismail Thamby (Pakar Sakit Tuan)

  Hybrid Extender berfungsi dalam beberapa cara antaranya:  - Memanjangkan zakar anda
  - Meregangkan zakar anda
  - Meningkat daya tahan zakar
  - Menguatkan otot zakar
  - Meluruskan zakar yang bengkok


  Apabila anda pakai saja alat Hubrid Extender ini, ia akan meregang zakar anda pada tahap maksimum. Maka zakar anda akan jadi lebih panjang supaya anda dapat menikam MAKAM NIKMAT wanita dengan lebih JAUH kedalam! Ia seperti meregang dan memanjangkan serta menarik keluar zakar anda agar lebih ketara panjangnya.

  Setelah alat dipasangkan pada ZAKAR anda, maka TIDAK SEORANG PUN YANG TAHU bahawa zakar anda sedang bersenam! Anda tidak perlu risau sesiapapun tahu mengenai hal ini dan ZAKAR anda bertambah panjang setiap hari & waktu.


  Hybrid Extender boleh dipakai di dalam seluar!
  Anda mungkin pernah melihat bagaimana lubang telinga kita dibesarkan dengan regangan, seperti kaum-kaum yang mengamalkannya di Sabah & Sarawak. Juga bagaimana kaum asli yang tinggal di pendalaman Amazon menggunakan tanduk haiwan untuk memanjangkan zakar mereka dengan teknik regangan ini. Doktor juga mengesahkan bahawa teknik dan cara paling cepat & berkesan untuk memanjangkan zakar adalah dengan teknik regangan!  Kebaikan Hybrid Extender

  Tujuan rawatan ini ialah untuk merangsang pembesaran tisu batang zakar. Ia diterjemahkan melalui:

  * Saiz zakar: Pertambahan panjang sebanyak 4-5cm dan membesar sebanyak 1 cm.

  * Ejakulasi: semakin besar dan intensiti/kenikmatan ejakulasi yang lebih.

  * Ereksi: lebih penuh dan ereksi yang lebih keras

  * Keyakinan: Yakin dalam perhubungan malah memperbaiki hubungan.  FAQ : Frequently Asked Question  1. Berapakah umur yang sesuai?
  Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur.
  2. Adakah akan terdapat kesan sampingan?
  Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.
  3. Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?
  Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.
  4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?
  Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.
  5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok?
  Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.
  6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?
  Ya, ini kerana tisu otot yang telah membesar dan meningkat.
  7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?
  Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.
  8. Sakit atau tidak?
  Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.
  9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?
  Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.
  10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?
  Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.
  11. Boleh saya guna pada waktu malam?
  Tidak, kami tidak mengsyorkan anda memakai Hybrid Extender waktu malam, takut tertidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.
  12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini?
  Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik.
  13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?
  Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.
  14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?
  Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.
  15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?
  Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.
  16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir?
  Tidak perlu.
  17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?
  Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.
  18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari?
  Peralatan ini harus diguna selama 5-9 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 2 jam dan peralatan mestilah ditanggalkan.
  19. Adakah sakit bila menggunakan Hybrid Extender?
  Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai Hybrid Extender.


  Hari pertama memakai Hybrid Extender adalah agak tidak berapa selesa. Ianya terasa seperti sengal- sengal kerana keberkesanan teknik “penarik otot” yang diaplikasikan oleh Hybrid Extender. Cara untuk memakai Hybrid Extender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu. Kemudian bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya.

  Hybrid Extender ini adalah sangat sesuai digunakan bila- bila masapun. Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya boleh juga di simpan di dalam poket apabila tidak menggunakannya. Ini adalah salah satu alat yang betul-betul ditunggu oleh semua lelaki Asia. Kini, lelaki Asia boleh berdiri sama tinggi dengan lelaki – lelaki barat ataupun Afrika.


  HARGA RM180 POSLAJU PERCUMA

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *

  http://www.lelakiherba.com/miraclehybridextender.htm   Current date/time is Sun Apr 23, 2017 3:57 pm