Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Size Doctor electric penis pump - www.lelakiherba.com

    Share

    untuklelakidotnet

    Posts : 1550
    Join date : 2014-04-07

    Size Doctor electric penis pump - www.lelakiherba.com

    Post  untuklelakidotnet on Sat Jun 20, 2015 10:40 am





    Anda mungkin akan bertanya bolehkah saya menguat dan membesarkan otot zakar? Otot zakar memang boleh dikuatkan dan dibesarkan dengan cara bersenam. Cuma cara untuk menguatkan otot di bahagian zakar adalah berbeza daripada cara menguatkan otot bahagian tubuh badan kita yang lain.

    Bagaimana cara yang sesuai? Cara yang boleh anda lakukan adalah, dengan menggunakan Pam Zakar atau lebih dikenali sebagai “Penis Pump”. Sejenis pam yang menggunakan teori BEKAM yang dicipta oleh doktor andrologi terkemuka dunia iaitu Dr. Joel Kaplan.

    Size Doctor Electric Penis Pump adalah satu lagi inovasi terbaru bagi Pam Zakar kerana ianya menggunakan kuasa bateri. Jadi anda kita tidak perlu mengepam kerana semuanya adalah secara automatik.


    Size Doctor Electric Penis Pump menggunakan 2 biji bateri bersaiz AA.

    Kegunaan Size Doctor Electric Penis Pump
    Seperti membina otot tubuh badan yang lain. Pam Zakar adalah satu-satunya alat yang dicipta khusus untuk menguatkan dan membesarkan otot zakar. Ini kerana
    mutu dan spesifikasinya direka khusus untuk tujuan membesarkan dan menguatkan otot zakar.

    Jika otot lebih kuat adalah lebih bagus berbanding dengan otot yang lemah, otot zakar akan jadi lebih bertenaga dan tahan lama. Cuba lihat lelaki yang
    sering bersenam, otot badan mereka sihat. Otot yang sihat pasti mengembang dengan besar serta kuat bukan? Begitu jugalah dengan zakar anda, jika anda
    bersenam untuk menguatkannya!



    Anda akan dapati Size Doctor Electric Penis Pump:
    Melancarkan Darah Zakar Anda!
    Membuatkan Ketegangan Zakar Anda Lebih Keras!
    Meningkatkan Ketegangan Zakar Agar Lebih Lama & Bertahan!
    Membolehkan Zakar anda akan menjadi LEBIH BESAR LAGI!


    size-doctor-electric-penis-pump 1



    SOALAN SIZE DOCTOR ELECTRIC

    Saya ada penyakit kencing manis. Boleh guna Size Doctor Electric tak?
    Kami tak galakkan pesakit kencing manis guna Size Doctor Electric kerana kami takut zakar anda melecet. Pesakit kencing manis tidak boleh mempunyai sebarang luka walaupun luka kecil kerana ianya akan melarat.

    Bila saya boleh nampak kesan pembesaran tu?
    Selepas 2 minggu anda menggunakan Size Doctor Electric , anda akan dapat rasakan kelainan pada zakar anda. Ereksi zakar semakin kuat, Bila berjimak pun lambat pancut. Selepas 1 bulan, saiz zakar pun mula bertambah.

    Jika saya berhenti guna Size Doctor Electric , zakar saya akan kecil semula ke?
    Soalan ni susah nak jawap. Sekiranya anda pergi gym bersenam bina badan. Kemudian badan anda dah six pax berketul-ketul. Sekiranya anda berhenti bersenam 2-3 bulan, agak-agak perut anda kekal six pax atau memboroi semula?
    Jadi macam tu la dengan zakar anda. Apabila zakar anda berhenti bersenam, maka zakar anda akan kembali seperti asal. Jadi kami tak galakkan anda berhenti menggunakan Size Doctor Electric lebih dari 2 minggu.

    Zakar saya pedih/lebam/melecet sangat selepas guna
    Size Doctor Electric . Kenapa ya?
    Ada beberapa sebab zakar anda pedih/lebam/melecet.
    ZaKar anda tidak tegang ketika guna Size Doctor Electric .
    Anda terlalu memaksa zakar anda. Kurangkan sedikit tekanan angin ketika menggunakan Size Doctor Electric
    Guna Size Doctor Electric lebih dari 15 minit untuk 1 sesi.
    Tidak urut zakar dengan betul selepas sesi pam yang pertama.



    RM250 POSLAJU PERCUMA



    CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



    Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


    MAYBANK

    5122 6806 0093

    CIMB

    7042765243

    PUBLIC BANK

    4702 6594 35

    BSN

    0114 1290 0008 5491

    BANK ISLAM

    12092 02281 0552

    RHB BANK

    16202700084814

    BANK RAKYAT

    220806174867

    * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

    * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

    *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

    * dan masa bank in. *


    http://www.lelakiherba.com/electricpenispump.htm

    http://www.lelakiherba.com/electricpenispump.htm

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 6:20 am