Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    MINYAK WILD X URUT ZAKAR Memanjangkan dan Membesarkan Zakar

    Share

    untuklelakidotnet

    Posts : 1550
    Join date : 2014-04-07

    MINYAK WILD X URUT ZAKAR Memanjangkan dan Membesarkan Zakar

    Post  untuklelakidotnet on Mon Aug 31, 2015 10:14 am






    -Minyak Wild X Khas Untuk Lelaki-Minyak Wild X Khas Untuk Lelaki- Minyak Wild X Khas Untuk Lelaki-


    X
    "Bagaimana anda memulihkan tenaga anda dalam tempoh 1 Minggu dengan Berkesan dan Terbaik "

    "Minyak Wild-X "
    "Hebat,Kuat dan Tahan Lama"
    PRODUK ISTIMEWA UNTUK LELAKI
    *Dapatkan produk ini pada 30% diskaun

    Minyak Urut Rawatan Lelaki Paling Laris


    Keistimewaan Minyak Urut Wild.X

    - Membesarkan saiz batang zakar
    - Membesarkan saiz kepala zakar
    - Memanjangkan saiz batang zakar
    - Menambah kekerasan batang zakar
    - Mempercepatkan zakar mengeras
    - Mencegah pancutan pra-matang
    - Mencegah gejala 'cepat layu'
    - Melambat pancutan air mani
    - Zakar tetap keras selepas pancutan
    - Mampu mengulangi beberapa kali
    - Meningkatkan keyakinan untuk bersama
    - Suci, diperbuat daripada herba tradisional
    - Tiada kesan sampingan kepada suami
    - Tiada kesan sampingan kepada isteri
    "Ayah sihat keluarga Bahagia dan Ceria"

    Sekiranya anda ingin mempelajari dengan lebih lanjut Keistimewaan
    "Minyak Wild X Power" ini, teruskan bacaan anda!
    Kisah Lelaki dan Kejantanannya
    Bukan rahsia lagi kenapa keinginan untuk memiliki zakar yang lebih besar dan panjang menjadi keutamaan bagi majoriti lelaki dewasa dalam masyarakat dunia hari ini. Ini dapat dibuktikan dengan lambakan pelbagai produk untuk membesar dan memanjangkan zakar di pasaran sekarang. Tetapi adakah anda betul-betul tahu apa yang anda perlukan ? Atau anda sanggup mempertaruhkan kelelakian anda untuk memperolehi kesan jangka pendek tanpa memikirkan akibatnya.

    Kajian daripada syarikat Durex Condoms, Amerika membuktikan bahawa :
    - Lebih 75% drp wanita di dunia mahu zakar yg besar & panjang
    - 2 drp 3 wanita di dunia tidak berpuas hati dgn saiz zakar pasangan mrk
    - 88.7% drp lelaki di dunia akan menambah saiz zakar dgn pelbagai cara

    Anda suka atau tidak, lelaki dengan zakar lebih besar akan lebih berkeyakinan dan selesa dengan tubuh mereka. Mereka juga kurang merasa malu ketika menanggalkan pakaian untuk bersama dengan pasangan. Naluri semulajadi wanita juga lebih cenderung untuk mendapatkan lelaki dengan saiz zakar yang besar dan panjang, sepadan dengan keperluan mereka.

    Di atas sebab-sebab ini, 98% lelaki di dunia akan mencari produk untuk membesarkan zakar yang betul-betul berkesan tanpa menghiraukan samada ia selamat atau tidak untuk digunakan. Mereka juga dibebankan dengan masalah kewangan sekiranya produk itu mahal dan perlu digunakan sentiasa. Contohnya seperti pengambilan pil, penggunaan pam vakum, penis plug, penis ring dan lain-lain lagi. Lagipun, semakin produk-produk tersebut diamalkan, prestasi zakar mereka akan semakin menurun hingga menyebabkan penyakit mati pucuk.

    Inilah matlamat produk ini. Untuk membantu anda mencapai saiz zakar yang diingini dengan cara yang paling berkesan, selamat dan menjimatkan. Hasil yang anda perolehi dengan penggunaan Wild.X akan kekal dan anda tidak perlu lagi bergantung kepada produk-produk lain untuk membantu menguatkan zakar anda.


    Asas Teknik Pembesaran Zakar

    18SX - Rawatan Tradisional Tenaga Batin Lelaki

    Struktur Zakar
    Zakar dibahagikan kepada 3 bahagian iaitu :
    Corpus Cavernosum - dua bahagian terbesar di kiri dan kanan zakar
    Corpus Spongiosum - bahagian tengah dan bawah zakar
    Glans Penis - bahagian kepala zakar

    Bagaimana zakar menegang
    Apabila anda teransang, isyarat akan dihasilkan daripada otak kepada jantung untuk mengepam darah dengan segera ke saluran darah di bahagian zakar. Ini dibuktikan dengan degupan jantung anda yang semakin laju dan kuat. Darah yang dipam akan memasuki saluran darah pada Corpus Cavernosum. Ereksi akan berlaku dan zakar akan menjadi keras.

    Bagaimana saiz zakar ditentukan ?
    Sifat Corpus Cavernosum adalah anjal seperti belon getah. Labih banyak darah yang mengalir masuk dan dapat ditampungnya, maka saiznya akan menjadi lebih besar. Oleh itu, saiz zakar ditentukan oleh saiz maksimum dan keanjalan dinding Corpus Covernosum. Kunci kepada pembesaran zakar adalah dengan menguatkan otot-otot Corpus Cavernosum dan membesarkan saluran darah pada bahagian zakar.

    Bagaimana Wild.X dapat membantu anda ?
    Wild.X bertindak secara semulajadi dan selamat untuk membesarkan saiz tisu-tisu zakar dalam Corpus Cavernosum, Corpus Spongiosum, Glans Penis dan saluran darah pada bahagian zakar. Ia membuatkan otot-otot zakar menjadi lebih kenyal dan elastik. Ia juga berkesan membetulkan urat-urat zakar yang bersimpul, tersumbat dan kurang sihat.

    Kesannya yang telah terbukti :
    - Zakar menjadi lebih besar dan panjang semasa ereksi
    - Batang zakar menjadi lebih keras daripada sebelumnya
    - Anda akan merasa lebih lambat untuk pemancutkan air mani
    - Pasangan anda lebih teransang oleh zakar anda yang lebih panas
    - Kepuasan yang lebih nyata dirasai oleh anda dan pasangan anda

    Wild.X menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. Wild.X diadun daripada ramuan akar-akar kayu, herba rahsia, minyak bijan dan pelbagai bahan istimewa didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal.

    Kekerasan yang luar biasa
    Walaupun kegunaan utama Wild.X adalah untuk membesarkan dan memanjangkan zakar namun begitu komen yang diterima daripada pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan Wild.X. Ini disebabkan oleh salah satu herba didalam Wild.S yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah dikawasan zakar pengguna.
    Kebaikan MINYAK WILD X -POWER.
    Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan - kesan berikut pada jangka panjang, antaranya...
    - Membebaskan testosterone yang tersekat.
    - Menggalakkan peredaran darah ke bahagian genital.
    - Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
    - Membantu mengaktifkan pembinaan hormon seksual.
    - Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
    - Menguatkan kuasa kardiovascular dan meningkatkan peredaran darah.
    - Menghilangkan stress dan kegusaran
    - Membina semula simpanan nutrien untuk sistem seks lelaki.
    - Meningkatkan kekuatan adrenal dengan tonik kelenjar adrenal.
    - Meningkatkan kekuatan seksual dengan herba tradisional.
    - Menyokong kesihatan dan keberkesanan kelenjar pituitary.
    - Mengelakkan hypogonadism, atau testis yang tidak aktif.
    - Mengelakkan kesanl keletihan dan meningkatkan potensi pancutan anda.


    Apa Yang Perlu Anda Tahu Tentang Wild-X ?


    1. Apakah keistimewaan dan kelebihan Wild X? (Klik disini)

    2. Bagaimana kaedah pengunaan Wild X? (Klik disini)

    3. Apa komen & testimonial dari pengguna? (Klik disini)

    4. Adakah Wild X membantu pembesaran zakar? (Klik disini)

    5. Benarkah saiz zakar penting kepada wanita?(Klik disini)



    Kebahagiaan rumahtangga kini milik anda-dengan
    "Minyak Wild X"

    Testimoni ( 18SX : hanya untuk lelaki sahaja )

    Oleh kerana isu ini agak sensitif, maklumat sebenar pengguna akan dirahsiakan. Sebenarnya saya telah lama meminta para pengguna Wild.X terutamanya di kalangan rakan-rakan bagi menyumbangkan testimoni untuk tatapan umum di sini. Tetapi majoriti mereka segan untuk memaparkannya kepada umum. Oleh itu, saya memberi jaminan kepada mereka untuk merahsiakan identiti sebenar.
    En.M, Melayu, 43 tahun, JKR Alor Star
    Setelah dinasihatkan oleh En.Muhammad, saya telah berpuas hati dengan kepanjangan alat kelamin saya. Walaubagaimanapun, saya perlu menambah saiz lilitannya serta meningkatkan prestasinya secara maksimum kerana menghadapi masalah dalam kesihatan seksual. En.Muhammad juga menasihatkan saya agar mengelakkan daripada mengambil ubat-ubatan yang bersifat sementara tetapi akan merosakkan buah pinggang secara perlahan.

    Saya mencuba Wild.X, minyak urut berasaskan herba semulajadi yang juga dijampi oleh En.Muhammad sendiri sebagai langkah pertama untuk memulihkan masalah lemah tenaga batin saya. Setelah 1 minggu mengamalkannya, ternyata banyak perubahan yang memeranjatkan saya. Antaranya :
    - Batang zakar saya lebih keras berbanding dahulu
    - Kelihatan banyak urat-urat timbul pada batang zakar
    - Zakar saya kembali sihat & aktif seperti waktu muda dulu
    - Air mani saya lebih lambat terpancut berbanding sebelum
    - Kemaluan saya masih lagi keras walaupun sudah 'muntah'
    - Boleh mengulangi persetubuhan bersama isteri utk beberapa kali
    - Isteri saya sering ingin bersama. Saya juga lebih yakin & bersedia


    Mr.S, Cina, 29 tahun, Businessman, Alor Star
    I think, I had nothing problem in sex with my girlfriend. But my best friend, En.Muhammad gave one bottle Wild.X untuk I cuba. Saya cubalah, FOC ma..
    After I cubanya untuk 3 hari, I realized that :
    - My ejaculation ketara lebih lambat
    - My penis size & panjangnya makin bertambah
    - My girlfriend & I get more closed than b4 & always wanna do ...

    Selepas 3 bulan, dah habis 1 bottle tu. When I ask him again, not free of charge anymore, ha ha ! But I still get discount as his best friend. Why don't u try, it's really great Malays Sexual Health Product I'd never met b4. Tq my Wild.X


    Student glamour 2006, Melayu, 18 tahun, Pelajar UUM, Sintok
    Saya ni muda lg sebenarnya, tapi dek' banyak melancap ( onani ), saya hadapi masalah cepat pancut & mudah lembik. Takut jugak la, nanti nak kahwin macam mana ? Malu la kat awek yang bakal jadi bini nanti. Banyak dah try macam-macam minyak. Minyak lintah, minyak belut, minyak belacak & mcm2 lg la.. Cuma minyak petrol sj x try lg. Tapi x menjadi jugak..
    Saya try order sebotol Wild.X drp Kedah2U, mana tau kot-kot mujarab. Baru guna hari pertama ( pagi, lepas bangun tidur ) Time dengar kuliah dlm pkl 10 tu, rasa 'dia' berdenyut-denyut, macam ada 'karan'. Pas tu, malam tu urut lg utk kali ke 2 ( sblm tidur ) Pagi esok, bila bangun tidur, 'dia' terpacak & keras, heran jugak coz dah lama x jadi mcm tu. Lepas 7 hari guna Wild.X, saya try melancap utk test power, resultnya mmg best ( x leh habaq la ) Saya mmg pueh hati dgn Wild.X ni, dah tu bahan-bahan x campur unsur binatang, boleh bawa sembahyang & x yah risau klu tkena kat pakaian. Try la sendiri klu nak tau..


    Mat, Melayu, 42tahun, Pulau Langkawi, Kedah
    Saya ada masalah nak bermain lama dengan isteri saya & zakar saya tidak keras sepenuhnya. Ini menyukarkan isteri saya mencapai kepuasan semasa hubungan seks.

    Selepas 1 minggu mencuba Wild.X, kesannya amat menakjubkan sehingga zakar saya kembali bertenaga malah lebih hebat berbanding sewaktu muda-muda dulu. Batang zakar saya juga sangat keras dan besar dan panjangnya juga turut bertambah. Memang puas hati !





    RM50

    CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



    Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


    MAYBANK

    5122 6806 0093

    CIMB

    7042765243

    PUBLIC BANK

    4702 6594 35

    BSN

    0114 1290 0008 5491

    BANK ISLAM

    12092 02281 0552

    RHB BANK

    16202700084814

    BANK RAKYAT

    220806174867

    * Nama : Mohd NAzaruddeen

    * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

    *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


    http://www.kedaipower.com/wildx.htm

      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 6:30 pm