Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Pam Pembesar Payudara automatik Beauty Breast Pump

    Share

    untuklelakidotnet

    Posts : 1550
    Join date : 2014-04-07

    Pam Pembesar Payudara automatik Beauty Breast Pump

    Post  untuklelakidotnet on Thu Oct 01, 2015 4:27 pm





    Beauty Breast Pump juga dikenali sebagai Pam Besarkan Payudara Automatik. Beauty Breast Pump ini amat istimewa buat wanita atau isteri yang ingin membesarkan payudara atau buah dada mereka khas buat pandangan suami yang tercinta. Ia merupakan peranti masa kini dan moden dalam usaha senaman untuk mencapai bentuk buahdada atau payudara yang menawan. Ia amat memudahkan, menjimatkan masa, hasil yang cepat dan berkesan, juga menjadikannya amat menyeronokkan untuk ANDA selalu menggunakan Beauty Breast Pump ini.



    Tahukah ANDA bahawa Kanser Payudara adalah pembunuh No #1 wanita di Malaysia?

    Apakah tindakan ANDA untuk masalah itu?

    Apakah yang sudah ANDA lakukan?

    Apakah tindakan yang bakal ANDA lakukan?



    Saya akan menerangkan bagaimana cara awal pengesanan Kanser Payudara & disamping itu anda boleh melakukan exercise untuk membesarkan, memontokan dan mencantikkan bentuk payudara anda. Pengesanan awal adalah lebih baik dalam segala hal. Jika ada berlaku sebarang bonjolan luarbiasa atau kesakitan luarbiasa semasa menggunakan pam pembesar payudara ini. ANDA mungkin dapat merawatnya awal sebelum parah

    Teruskan pembacaan ANDA di bawah ini….



    Keluhan-Keluhan Kaum Wanita

    Kecewa dengan produk pembesaran payudara yang kurang berkesan?

    Kecewa dengan pam besarkan payudara yang mudah rosak?

    Kecewa dengan pam manual yang menyusahkan untuk digunakan?

    Bimbang dengan pelbagai produk herba pembesaran payudara yang palsu dan tiruan?

    Takut terbeli herba yang tiruan bagi tujuan membesarkan payudara?



    Masalah-Masalah Kaum Wanita

    Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam!

    Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan!

    Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan!

    Payudara makin melendut selepas menyusukan anak!

    Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari!



    Apa nak buat ni…? Malunya aku…?

    Bolehkah aku besarkan payudara aku ini…?

    Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni…?

    Aku pernah pakai pam besarkan payudara, tetapi mudah rosak dan tiada jaminan?

    Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku…?

    Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku?



    ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini



    PAYUDARA beauty breast pump





    Beauty Breast Pump



    Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan Beauty Breast Pump unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

    Beauty Breast Pump mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah serta krim.

    Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.

    “Payudara ( buah dada ) mestilah WOW…MANTAP!!” barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda.

    Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.



    Beauty Breast Pump



    cara pembelian



    SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:



    * Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan

    suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.

    * Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.

    * Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.

    * Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.

    * Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.

    * Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.



    Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh



    Beauty Breast Pump merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 4 kali penggunaan.





    Keistimewaan Beauty Breast Pump



    • Beauty Breast Pump akan membesarkan dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.

    • Beauty Breast Pump akan mencantik dan melangsingkan tubuh badan.

    • Untuk kesan efektif, gunakan Beauty Breast Pump bersama Max B Firming Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara.





    Cara Penggunaan Beauty Breast Pump



    • Bagi rawatan pembesaran dan penegangan payudara, gunakan bekas penyedut besar.

    Lakukan rawatan dalam 15-20 minit bagi sebelah payudara untuk sekali sesi.

    Untuk rawatan susulan, amalkan 3 kali seminggu secara berselang seli untuk kesan terbaik.

    • Bagi rawatan pelangsingan, lakukan rawatan ini 30-60 minit sekali sesi.

    • Untuk rawatan susulan, lakukan 3 kali seminggu secara beselang-seli untuk mendapat kesan terbaik.

    Lakukan senaman membesarkan payudara menggunakan pam ini secara konsisten. Insyaallah, pasti ada hasil perubahan baiknya.

    Lihatlah video-video dibawah untuk menunjukkan bagaimana pam ini berfungsi, cara penggunaan dan testimoni pelanggan yang sudah berjaya membesarkan payudara mereka



    Video Beauty Breast Pump



    https://www.youtube.com/watch?list=UUi78VUHqQkUe6j7vEsUdmZg&v=N1v8bdVG0-M



    Kelebihan Beauty Breast Pump(Pam Besarkan Payudara)



    Beauty Breast Pump berkuasa bateri yang boleh dicaj semula.

    Beauty Breast Pump tidak perlu mengepam. Semuanya automatik.

    Kaedah memontok payudara secara semulajadi tanpa pil atau suntikkan.

    Beauty Breast Pump memberi keputusan dalam masa 2-3 minggu.

    Beli Beauty Breast Pump pada harga yang murah berbanding jenama lain.

    Buatan Jepun yang berkualiti, dan bukan dari China yang mudah rosak dan tak tahan baterinya

    Beauty Breast Pump datang dengan beg untuk mudah dibawa kemana sahaja!





    Cara Guna Beauty Breast Pump (Pam Besarkan Payudara Automatik)



    Sapu Krim Payudara dahulu pada payudara. Ini untuk memastikan ianya lebih berkesan.

    Gunakan cup yang sesuai dengan saiz payudara anda. Kami berikan 2 saiz cup kepada anda.

    Pastikan keseluruhan payudara masuk dalam cup. Kemudian on kan pump. Anda akan terasa sedutan lembut pada payudara anda.

    Laraskan kekuatan pump secara perlahan-lahan. Butang laras tersebut ada ditepi pemegang pump. Ada tulisn H dan L.

    Jangan terus laras pada kekuatan maksimum. Laras ikut keselesaan anda.

    Anda akan dapati pump akan menyedut kemudian melepas angin bila anda laras dari L ke H. Ianya seperti satu urutan pada payudara anda cuma ianya secara automatik.



    Perhatian!!! SmileSmileSmile

    Cas bateri sekitar 5-8 jam ketika mula guna. Bateri yang ada hanya cukup untuk QC Inspection kilang.

    Pastikan pump di off dahulu sebelum dicaj.

    Elakkan dari terkena air. Pump ini tidak kalis air.





    RM170 POSLAJU PERCUMA



    CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL







    Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:





    MAYBANK



    5122 6806 0093



    CIMB



    7042765243



    PUBLIC BANK



    4702 6594 35



    BSN



    0114 1290 0008 5491



    BANK ISLAM



    12092 02281 0552



    RHB BANK



    16202700084814



    BANK RAKYAT



    220806174867



    * Nama : Mohd NAzaruddeen



    * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



    *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang





    http://www.kedaipower.com/beautybreastpump.htm



    http://www.kedaipower.com/beautybreastpump.htm



    http://www.kedaipower.com/beautybreastpump.htm




      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 10:09 am