Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Share

    borejurn

    Posts : 9
    Join date : 2010-10-21

    Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  borejurn on Thu Sep 15, 2011 11:11 am

    Assalamualaikum,

    Permohonan perpindahan untuk sesi 2/2011 telah dibuka pada
    16 Sept hingga 30 Sept 2011.Mari kita memohon bersama2.

    p/s:Dah try bukak esis tp bila click mohon pertukaran, still data yang lame.Pada yang dapat bukak tu betau eh.....

    zwyh_83

    Posts : 14
    Join date : 2010-10-17

    dpt bukak

    Post  zwyh_83 on Fri Sep 16, 2011 1:29 pm

    maksud data lamer 2 aper.. ok jer bukak.. cuma kiter kena update balik permohonan jer la kot.. nak tanya saper2 yg tau bleh ke nak wat tukar 3 penjuru.. replace tmpt 3 org la

    azizjamal2009

    Posts : 7
    Join date : 2011-06-22

    PPPT Politeknik ke Kolej Komuniti

    Post  azizjamal2009 on Sat Sep 17, 2011 5:10 pm

    1.khabar angin mengatakan, PPPT di Kolej komuniti mungkin tidak akan ada pertukaran. betul ke.. pertukaran hanyalah untuk PPPT yang bertugas di Politeknik


    razor52

    Posts : 5
    Join date : 2010-06-16

    masalah borang pertukaran politeknik

    Post  razor52 on Sun Sep 18, 2011 12:48 pm

    saya dah try isi borang pertukaran politeknik br td. saya hairan kenapa hanya 43 perkataan sahaja saya dapat isi dalam ruangan alasan permohonan pertukaran sedangkan dipaparkan 200 perkataan. Ada tak PPPT yang lain hadapi masalah yang sama????

    ALEX99

    Posts : 11
    Join date : 2010-07-15
    Location : Teluk Intan

    tiada permohonan pertukaran bagi PPPT Kolej Komuniti.

    Post  ALEX99 on Mon Sep 19, 2011 10:58 am

    Mungkin betul khabar angin yang mengatakan PPPT kolej komuniti tidak boleh bertukar sebab dalam esis PPPT kolej komuniti tiada permohonan pertukaran,ada juga khabar angin yang kata semua pensyarah pengajian am kolej komuniti akan berlaku permutihan yang mana akan diserap dalam politeknik, ada info yang boleh share pasal khabar angin ni?


    Last edited by ALEX99 on Wed Nov 23, 2011 12:29 am; edited 1 time in total

    sheikh

    Posts : 4
    Join date : 2011-04-20

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  sheikh on Tue Sep 20, 2011 11:20 am

    setakat ni xde pulak dengar proses pemutihan ni... cuma ada dengar nak buat program baru diploma kemahiran dengan kerjasama UTM ada la... maksudnya semua staf di KK masih diperlukan sama ada bidang teknikal atau pun bukan teknikal.

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  iman on Fri Sep 23, 2011 2:37 am

    sekejap jer buka spttnya 1 bln. sblm2 ni dia buka sapai 1bln kalau skim lain mcm Dg pn buka permohonan sapai 1bln.. nk buat medical report pn kena tgu 3miggu baru siap, kalu buka 1bln sempatla siap report tu.

    nazz5558

    Posts : 2
    Join date : 2011-06-13

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  nazz5558 on Wed Sep 28, 2011 12:00 pm

    Sy dari kolej komuniti...memang x de iklan ttg pertukaran di esis setakat hari...kenapa ya...kecewa betul.

    jiminess

    Posts : 9
    Join date : 2011-02-27

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  jiminess on Wed Sep 28, 2011 4:22 pm

    dgr khabar KPT tgh yg uruskan pertukaran PPPT KK utk permohonan yg lepas...diorg br je meeting 2 minggu lepas camtu...sbb tu kot takde permohonan pertukaran utk KK

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  iman on Thu Sep 29, 2011 11:37 pm

    ALEX99 wrote:Mungkin betul khabar angin yang mengatakan PPPT kolej komuniti tidak boleh bertukar sebab dalam esis PPPT kolej komuniti tiada permohonan pertukaran,ada juga khabar angin yang kata semua pensyarah pengajian am kolej komuniti akan berlaku permutihan yang mana akan diserap dalam politeknik, ada info yang boleh share pasal khabar angin ni?

    aku ade dgr mcm tu juga

    egsu

    Posts : 2
    Join date : 2011-10-04

    pertukaran pppt kolej komuniti

    Post  egsu on Tue Oct 04, 2011 11:42 am

    Saya pun dengar kpt akan process permohonan yang lepas. namum siapa yang in charge permohonan pertukaran pppt kolej komuniti? Nak tanya senarai nama pensyarah yang mohon dan semak..

    mrsjulie

    Posts : 3
    Join date : 2011-03-25

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  mrsjulie on Tue Oct 18, 2011 3:16 pm

    Bila la keputusan ni nak keluar??
    Tak sabar rasanya..

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    POLIMAS/ PSTB - POLISAS

    Post  Mrs.Azrul on Thu Oct 20, 2011 1:28 am

    Sapa yg dapat Poli Shah Alam n nak tukar ke Poli sekitar Kedah bagitahu k?

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  iman on Thu Oct 20, 2011 10:22 pm

    mrsjulie wrote:Bila la keputusan ni nak keluar??
    Tak sabar rasanya..

    harapnya dpt result yg +ve...

    mrsjulie

    Posts : 3
    Join date : 2011-03-25

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  mrsjulie on Fri Oct 21, 2011 9:06 am

    iman wrote:
    mrsjulie wrote:Bila la keputusan ni nak keluar??
    Tak sabar rasanya..

    harapnya dpt result yg +ve...

    saya pon berharap begitu..AMIN...

    egsu

    Posts : 2
    Join date : 2011-10-04

    pertukaran pppt kolej komuniti

    Post  egsu on Fri Oct 21, 2011 1:28 pm

    Hi everyone, keputusan pertukaran pppt di kolej komuniti telah keluar, surat pertukaran telah dipos 13 oktober, lapor diri 1 nov. Bagi warga kolej komuniti yang berjaya, tahniah.

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  lavender on Mon Oct 31, 2011 5:49 pm

    bila keputusan pindah utuk poli keluar ye??

    chaindoll

    Posts : 17
    Join date : 2011-03-02

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  chaindoll on Tue Nov 01, 2011 11:10 am

    Result dah keluar. tapi hanya permohonan suka sama suka. Yang suka tak sama suka tak keluar lagi pun. camno haaaa. saspen tul. tengok esis kena buat rayuan la plak. haish.

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  lavender on Tue Nov 01, 2011 11:19 am

    opismate dpt tukar ke poli merlimau.die mohon tukar x sama suka.die bukan mohon tukar suka sama suka.

    chaindoll

    Posts : 17
    Join date : 2011-03-02

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  chaindoll on Tue Nov 01, 2011 1:05 pm

    lavender wrote:opismate dpt tukar ke poli merlimau.die mohon tukar x sama suka.die bukan mohon tukar suka sama suka.


    ooo. kiranya result dah keluar la. kesimpulannya tak dapat la tu. haish.

    bunn

    Posts : 19
    Join date : 2010-09-24

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  bunn on Tue Nov 01, 2011 4:25 pm

    suka sama suka pon xdpt apa kes....

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  lavender on Tue Nov 01, 2011 9:52 pm

    depa org atas dok canang2 x boleh pki menteri,ahli politik,dieorg x layan.tapi klu pki kabel dalam,bleh lak sng2 dpt,bru confirm jwtn dapat pindah plak.yg kite2 ni mcm2 masalah,x dilayan.dah 3x mintak,sme jer kputusannyer.kwn sye lg kesian,dh smpai 3 org anak die x dpt pindah2 lg.bayangkan anak yg sulung dh 8thn.x kesian ke bdk2 tu mmbesar tanpa bapak die.hish...mmg buat org emosi jer.

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  lavender on Tue Nov 01, 2011 9:57 pm

    bunn wrote:suka sama suka pon xdpt apa kes....
    ade kes yg tukar suka sama suka tu,partner dpt tukar tapi kite x dpt tukar.dia ganti org lain.ade ke patut???

    nhida82

    Posts : 4
    Join date : 2011-10-24

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  nhida82 on Fri Nov 18, 2011 11:43 am

    Ader sesaper tau bila result rayuan plak ni kluar?

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  lavender on Wed Nov 30, 2011 12:58 pm

    nhida82 wrote:Ader sesaper tau bila result rayuan plak ni kluar?
    katenye minggu ni,tp esis x update lg.call jpp bleh lak xde sesape yg angkat call.dr semalm call spila skrg ni xde spe yg angkat.

    Sponsored content

    Re: Permohonan Perpindahan Sesi 2/2011 Dah dibuka.....

    Post  Sponsored content Today at 10:38 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:38 pm