Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

  MOZE HERBS - www.kedaipower.com

  Share

  untuklelakidotnet

  Posts : 1550
  Join date : 2014-04-07

  MOZE HERBS - www.kedaipower.com

  Post  untuklelakidotnet on Sat Dec 05, 2015 11:41 am

  MOZE HERBS – Penawar Gaut & Sakit Sendi No.1  KEMBALIKAN KESIHATAN TERBAIK ANDA

  BEBASKAN DIRI DARI PENYAKIT GAUT & SAKIT SENDI DALAM 3 HARI

  Ketahui RAHSIA HERBA yang terbukti sangat berkesan mengubati Penyakit Gaut & Sakit Sendi dalam masa kurang 3 hari

  Penyakit Gaut & Sakit Sendi berkait rapat dengan kandungan ASID URIK dan KOLESTROL yang tinggi dalam badan kita. Apabila kandungan asid urik dan kolestrol tinggi di dalam badan kita, maka kesihatan kita akan terjejas sedikit demi sedikit.

  Peringkat awal, kita sering berasa sangat letih, sukar tidur atau terlalu cepat tertidur, sukar bangun pagi, mual, rasa pening, sakit tulang belakang dan banyak lagi. Seterusnya pergerakan badan kita akan mula merosot sedikit demi sedikit. Akhirnya menyebabkan produktiviti kita semakin merosot.

  Peringkat seterusnya jika terus diabaikan simtom ini, kesihatan kita akan menjadi lebih teruk, malah bentuk fizikal tubuh badan boleh berubah menjadi cacat seperti sendi-sendi pada jari tangan dan kaki membengkak yang boleh bersifat kekal jika lambat dirawat.  Kesan kekal pada sendi jari-jari tangan akibat gaut dan sakit sendi. Kesan ini juga boleh berlaku pada siku, lutut, pergelangan kaki dan jari-jari kaki.

  Periksa Kesihatan anda selalu.

  Adakah anda mengalami perkara seperti ini!!!!

  “Kepala selalu rasa pening terutama pada tengkok belakang dan bahu... rasa tegang dan lenguh-lenguh...”“Kepala selalu rasa pening terutama pada tengkok belakang dan bahu… rasa tegang dan lenguh-lenguh…”

  “Badan terasa lenguh-lenguh walaupun tidak melakukan kerja yang berat. Bila duduk lama sikit mulalah rasa kebas-kebas pada kaki. Sewaktu bangun dari tidur rasa letih sakit badan seperti baru lepas berlari berpuluh kilometer. Asyik rasa mengantuk dan pitam”

  “Sendi-sendi badan rasa sakit. Terutama pada pergelangan kaki… Bila hendak memijak rasa sendi itu macam dicucuk jarum…  Jika anda mengalami perkara di atas bermakna kandungan ASID URIK & KOLESTROL dalam badan anda adalah tinggi. Lakukanlah pemeriksaan darah dan air kencing dengan segera di mana-mana klinik berhampiran anda sekarang.  GAYA HIDUP & AMALAN PEMAKANAN

  Gaya Hidup & Amalan Pemakanan adalah punca utama terbentuknya Asid Urik & Kolestrol yang tinggi di dalam badan.

  Bagaimana kita dapat mengelak daripada makanan yang menyumbang kepada pembentukan dan pertambahan kandungan asid urik dan kolestrol dalam badan kita?.

  Hakikatnya sukar. Kita tidak mampu untuk berpantang malah kita sangat kesuntukan masa untuk mengatur pemakanan kita seharian.

  Makanan kegemaran ramai berikut dikatakan mengandungi KOLESTROL & ASID URIK yang tinggi iaitu:

  Roti Canai
  Burger
  Ayam Goreng
  Nasi goreng
  Mee Goreng
  Semua makanan bergoreng
  Daging lembu, kambing dan ayam
  ‘Seafood’ atau makanan laut
  Semua makanan segera
  Semua makanan yang mempunyai kandungan ‘ubat tahan lama’
  dan bermacam-macam lagi…
  Jika demikian, adakah anda mampu menahan atau berapa lama anda mampu untuk tidak mengambil jenis-jenis makanan di atas!!! Sebenarnya bukan tidak boleh untuk menikmati jenis-jenis makanan di atas namun kekerapan mengambilnya perlulah dikurangkan dan yang penting kita selalu mengamalkan senaman.

  Selain melakukan senaman dan mengawal cara pemakanan, pengambilan herba iaitu MOZE HERBS boleh membantu menyelesaikan masalah kesihatan anda. Bebaskan diri anda dari Penyakit Gaut & Sakit Sendi hari ini.

  TESTIMONI

  Saya bersyukur, sakit lutut saya hilang selepas 5 hari penggunaan Moze Herbs ini. Sekarang nak melakukan amalan ibadah lebih selesa. Puan Sakariah, 60 tahun.  Saya terkena strok, menyebabkan pergerakan saya agak sukar. Tangan saya sebelah kanan tidak boleh digerakkan. Setelah seminggu memakan moze herbs, tangan saya mulai pulih, pergerakan saya mulai cergas. Saya bersyukur alhamdullillah sekarang saya dapat ke masjid untuk solat berjemaah. En. Ahmad, 50 tahun

  Masalah saya ialah apabila banyak berkerja lutut saya akan terasa sakit. Apabila mengambil moze herbs, selepas 3 hari, saya dapat merasakan masalah lutut saya tiada lagi, badan saya terasa cergas dan bersemangat. Terima kasih moze herbs. Pn. Rozita, 43 tahun

  Kami telah menggunakan MOZE HERBS dan mendapatinya sangat berkesan untuk mengubati sakit gaut dan sendi dalam masa yang relatif singkat. Kami yakin ia juga berkesan untuk anda.
  MOZE HERBS adalah Penawar Penyakit Gaut & Sakit Sendi No.1 di Malaysia. Lebih 1000 pesakit gaut telah menggunakan produk ini dan terus mendapatkan produk ini dari kami untuk mengembalikan kecergasan dan kesihatan mereka.  MOZE HERBS

  MOZE HERBS adalah ramuan 100 % herba asli tempatan yang telah diketahui sangat berkesan untuk menawar penyakit Gaut & Sakit Sendi. Malah dari testimoni pelanggan, kami turut mendapati MOZE HERBS mampu menurunkan kandungan KOLESTROL dalam darah dengan cepat. MOZE HERBS juga dikesan mampu mengembalikan kecergasan dan kesihatan anda.

  MOZE HERBS telah terbukti sangat untuk penyakit-penyakit berikt:

  Gaut;
  Sakit sendi, lutut, badan atau urat;
  Kaki dan tangan bengkak;
  Sakit pinggang;
  Lenguh seluruh badan atau sakit badan;
  Lemah tenaga;
  Susah bangun pagi; dan
  Angin sembelit


  KANDUNGAN MOZE HERB

  Moze Herbs dihasilkan daripada sinergi herba–herba tempatan berikut yang telah digunakan sejak turun temurun sebagai rawatan bagi pelbagai masalah kesihatan dan juga digunakan sebagai pemakanan tambahan untuk mengekalkan kesihatan diri yang terbaik.

  CENGKIH

  Digunakan amat meluas di dalam bidang perubatan ayurvedik, Cina dan juga Melayu. Antara kegunaan utamanya ialah untuk masalah sistem penghadaman, masalah jangkitan virus dan juga digunakan untuk mengurangkan kadar gula di dalam darah.

  MUSTAKA

  Banyak digunakan di dalam perubatan Ayurvedik dan juga perubatan melayu. Ianya biasa digunakan sebagai rawatan untuk darah tinggi, demam, gastrik, ketidak hadaman makanan dan juga keracunan makanan.

  HALIA

  Digunakan dengan meluas semenjak dahulu lagi sebagai makanan tambahan untuk merawat dan juga mencegah pelbagai jenis penyakit. Secara asasnya, halia telah diketahui boleh membantu dalam mengurangkan sakit bagi mereka yang mengalami masalah batu karang, arthritis dan juga gout. Kajian juga mendapati bahawa halia dapat membantu mencairkan darah dan juga merendahkan kolestrol yang mana ini dapat membantu mengelakkan masalah jantung.

  MADU LEBAH

  Telah diketahui umum sebagai salah satu makanan tambahan yang terbaik. Ianya telah diamalkan semenjak berzaman dahulu untuk mengekalkan kesihatan diri. Madu lebah terbukti sebagai satu makanan tambahan anti-oksida, meningkatkan stamina, melegakan sakit tekak, meningkatkan antibodi dan lain lain lagi.

  Moze Herbs datang dalam bentuk PIL. Oleh itu anda tidak perlu untuk melakukan proses penyediaan seperti membancuh atau memanaskannya. Anda hanya perlu sediakan air minum untuk mengambilnya.  CARA PENGGUNAAN

  Jika anda tidak mengalami penyakit serius, memadai untuk mengambilnya sebagai makanan tambahan 2 biji setiap pagi sebelum sarapan.

  Jika anda ingin merawat penyakit anda ambillah, 2 biji setiap pagi sebelum sarapan pagi & 2 biji setiap petang.

  —————————————————————————————————————-

  Adakah MOZE HERBS selamat digunakan?

  MOZE HERBS telah dihantar ke makmal untuk diuji bagi menentukan kandungan bahan kimia dan keselamatan pemakaiannya. MOZE HERBS disahkan selamat untuk digunakan dan mula diedarkan di pasaran Malaysia sejak tahun 2011.

  PERAKUAN  TESTIMONI

  Saya pernah kemalangan jalanraya. Dalam kemalangan tersebut kaki saya telah patah. Akibat dari kemalangan tersebut, lutut saya sering sakit dan kaki saya selalu kejang. Setelah seminggu mengambil moze herbs, masalah kaki saya beransur pulih. Sekarang saya dapat solat dengan sempurna. Hj Haris, 60 tahun

  Saya mempunyai jenis kulit berminyak dan mudah ditumbuhi jerawat. Pada bulan Mac 2010, saya tersilap memakai produk kosmetik menyebabkan muka saya ditumbuhi jerawat dan agak kritikal. Kawan saya mengsyorkan saya memakan moze herbs. Selepas seminggu memakan moze herbs, jerawat saya mulai mati dan berkurangan dan muka saya mulai licin. Saya berpuas hati dengan moze herbs kerana dapat membantu masalah saya. Siti, 23 tahun

  Alahan adalah masalah utama saya. Setiap kali saya menyapu sampah, saya akan bersin dan selsema, begitu juga kalau cuaca sejuk saya akan selsema. Semenjak saya mengambil moze herbs pada waktu pagi, masalah saya dapat diatasi. Sekarang alahan saya sudah tiada lagi. Terima kasih Moze herbs. Fatini, 15 tahun

  Saya mengidap gout dan masalah saya ialah sendi – sendi saya sakit dan bengkak dan tangan saya sukar untuk diangkat. Suatu hari kawan saya rekomenkan moze herbs. Hari ketiga saya makan moze herbs, masalah sendi saya mulai berkurangan dan sekarang saya sangat cergas dan dapat berniaga dengan seronok. Terima kasih Moze Herbs. Mr. Yap, 68 Tahun

  Berapa lama menggunakan MOZE HERBS untuk mendapatkan kesan yang terbaik?

  Anda akan mula merasai perubahan pada diri anda sekurang–kurangnya selepas 3 hari menggunakan MOZE HERBS mengikut aturan penggunaannya. Antara kesan yang dapat anda rasai pada peringkat awal ini ialah tiada lagi lenguh lenguh badan selepas seharian bekerja, badan dan minda yang lebih cergas apabila bangun pagi serta keadaan fizikal yang lebih bertenaga sepanjang hari.

  Bagi mereka yang mengalami masalah gaut, strok, darah tinggi dan lain–lain. Pengambilan MOZE HERBS perlu secara berterusan selama sekurang–kurangnya 30 hari. Selama tempoh ini, perubahan secara berperingkat dapat dilihat pada pesakit hari demi hari.

  Anda boleh BERHENTI menggunakan MOZE HERBS sekiranya anda merasakan pesakit sudah sembuh sepenuhnya.  KENAPA MOZE HERBS?

  FAEDAH

  Meningkatkan kesihatan dan stamina
  Solusi pantas dan terbukti sangat berkesan menawar Penyakit Gaut & Sakit Sendi
  Memberi kebebasan untuk anda mengatur gaya & amalan pemakanan yang baru
  Memberi peluang untuk anda kembali aktif dalam acara kegemaran anda
  Mengurangkan tekanan kerja dan meningkatkan keceriaan anda sekeluarga
  Meningkatkan prestasi dan produktiviti kerja
  Mampu menggunakan masa berharga anda bersama keluarga tersayang
  Meningkatkan keyakinan dan daya tahan; dan
  Lebih penting anda mampu mengelak diri anda dari menghadapi risiko kesihatan (penyakit) yang lebih bahaya.


  Saya mahukan MOZE HERBS SEKARANG!!!

  Berapa Harga MOZE HERBS?

  Kesihatan diri tidak ternilai dengan wang ringgit. Di waktu kita masih sihat dan berupaya inilah kita perlu mengambil segala langkah–langkah berjaga–jaga agar kesihatan diri kita sentiasa pada tahap yang terbaik. Pelbagai musibah yang akan melanda sekiranya kesihatan diri kita terganggu terutama sekali melibatkan pencarian rezeki keluarga.  Senarai harga tawaran Moze Herbs

  1 botol (40 biji) : RM 60
  2 botol (80 biji) : RM 110 (jimat RM10)
  3 botol (120 biji) : RM 150 (jimat RM30)


  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


  http://www.kedaipower.com/mozeherbs.htm

  http://www.kedaipower.com/mozeherbs.htm

   Similar topics

   -

   Current date/time is Mon Jan 22, 2018 12:37 am