Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Sesiapa dari PJB nk ke POLIMAS

    Share

    iwu_iwe7

    Posts : 5
    Join date : 2010-10-03

    Sesiapa dari PJB nk ke POLIMAS

    Post  iwu_iwe7 on Sun Sep 25, 2011 3:25 pm

    Salam..ada sesiapa daripada PJB nk bertukar ke POLIMAS..
    Bidang saya ialah Kejuruteraan Elektrik (JKE)..tp dengar kata kalu xsama jabatan pn ada je yg dapat tukar..
    contact: 0137183521

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: Sesiapa dari PJB nk ke POLIMAS

    Post  iman on Sun Sep 25, 2011 4:00 pm

    iwu_iwe7 wrote:Salam..ada sesiapa daripada PJB nk bertukar ke POLIMAS..
    Bidang saya ialah Kejuruteraan Elektrik (JKE)..tp dengar kata kalu xsama jabatan pn ada je yg dapat tukar..
    contact: 0137183521

    mgkin itu kes terpencil bro...

    iwu_iwe7

    Posts : 5
    Join date : 2010-10-03

    Re: Sesiapa dari PJB nk ke POLIMAS

    Post  iwu_iwe7 on Mon Sep 26, 2011 9:14 pm

    apa maksudnya kes terpencil..tgk ramai je member2 dapat tukar suka sama suka ngn jabatan lain..tu yg peliknya..xtau la sy..kalu ada sama jabatan lg bagus..

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: Sesiapa dari PJB nk ke POLIMAS

    Post  iman on Mon Sep 26, 2011 10:59 pm

    iwu_iwe7 wrote:apa maksudnya kes terpencil..tgk ramai je member2 dapat tukar suka sama suka ngn jabatan lain..tu yg peliknya..xtau la sy..kalu ada sama jabatan lg bagus..

    maksud aku mgkin 1 dlm 1000 kes yg mcm tu. pertukaran dgn bidang yg berbeza.

    iwu_iwe7

    Posts : 5
    Join date : 2010-10-03

    Re: Sesiapa dari PJB nk ke POLIMAS

    Post  iwu_iwe7 on Wed Sep 28, 2011 8:09 am

    xtau la tu..kat sini time result pertukaran yg terbaru hari tu, ada lah 2,3 org yg dapat suka sama suka ngn jabatan lain..tu yg pelik pada mulanya..

    fauziBK

    Posts : 8
    Join date : 2010-12-10

    Re: Sesiapa dari PJB nk ke POLIMAS

    Post  fauziBK on Thu Oct 20, 2011 12:53 am

    Ade x Staff JKE PJB nak tukar Ke pantai timur.Khususnya poli dungun.Kalo ade tolong sampai sampaikan k.Terima Kasih.Boleh email kat saya fauzi.kamal@psmza.edu.my

    Sponsored content

    Re: Sesiapa dari PJB nk ke POLIMAS

    Post  Sponsored content Today at 2:46 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 2:46 pm