Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Share

    sc_ong85

    Posts : 4
    Join date : 2012-01-29

    Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  sc_ong85 on Sun Jan 29, 2012 1:53 am

    Ada sesiapa yang mendapat tawaran dan perlu melaporkan diri pada 1 Mac 2012?

    zam

    Posts : 1
    Join date : 2012-01-31

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  zam on Tue Jan 31, 2012 12:38 am

    Halop..aku kn lapor diri 1 mac 2012 gak..

    penempatan Poli Kuching..mencari geng..huhu

    jimi_raider

    Posts : 6
    Join date : 2012-01-31

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  jimi_raider on Tue Jan 31, 2012 11:30 pm

    korang ade ape2 info x dlm surat tu sal skim gaji latest ni? cam kenaikan ke? confused confused

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  Mrs.Azrul on Thu Feb 02, 2012 5:59 pm

    Saya pun akan melapor diri 1 Mac 2012 nih..

    Bakal berkhidmat di Politeknik Ungku Omar, Ipoh.

    Baru settle buat appointment medical check-up + endorse surat akuan sumpah.. Huhu..

    Jumpa di Putrajaya nanti.. Smile

    Salam Ukhuwah~

    sc_ong85

    Posts : 4
    Join date : 2012-01-29

    Pertukran suka sama suka

    Post  sc_ong85 on Fri Feb 03, 2012 12:48 pm

    Ada sesiapa yang dari sabah tapi mendapat politeknik semenanjung yang ingin nak tukar tak?Sayan mendapat politeknik kota kinabalu dan ingin nak tukar balik ke semenanjung malaysia, paling baik penang, kedah atau perak..boleh tolong hebarkan kalau ada kawan?

    hisyam5789

    Posts : 25
    Join date : 2011-03-17

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  hisyam5789 on Sat Feb 04, 2012 10:12 am

    korang punya gred gaji akan ikut SBPA, bila SBPA dah fainalize dapat ler tahu gaji korang...lgpun korang kan dapat backdated 3 bulan gaji..jd lepas semakan dapat tau kot gaji korang

    mhead

    Posts : 4
    Join date : 2012-02-15

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  mhead on Wed Feb 15, 2012 3:56 pm

    zam wrote:Halop..aku kn lapor diri 1 mac 2012 gak..

    penempatan Poli Kuching..mencari geng..huhu


    haloo.sekapal lah kite. Smile lapor diri 1 mac 2012,politeknik kuching,jurusan automotif.hubungi saya mbah ikram 0194471244.

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  iman on Fri Feb 17, 2012 10:03 am

    nmpknya lani jpp sedang penuhkan staff di sabah n swak. selain pengambilan baru ada juga staf lama dipindahkan ke sana. mgkin 1 mac tu mgkin staf baru pindah pn akan daftra pd hr tu jg

    zuhairy85

    Posts : 2
    Join date : 2012-02-22

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  zuhairy85 on Wed Feb 22, 2012 12:45 pm

    sc_ong85...aku pon dapat poli kk (pembuatan)...tp nk mintak tangguh dulu 1 bln..satu kapal la kita.
    bila ko gi sana?

    ashiq_binafsya

    Posts : 16
    Join date : 2010-12-24
    Location : Penang

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  ashiq_binafsya on Thu Mar 01, 2012 3:25 pm

    sc_ong85 wrote:Ada sesiapa yang dari sabah tapi mendapat politeknik semenanjung yang ingin nak tukar tak?Sayan mendapat politeknik kota kinabalu dan ingin nak tukar balik ke semenanjung malaysia, paling baik penang, kedah atau perak..boleh tolong hebarkan kalau ada kawan?

    salam... saya dari PUO.. dah setahun berkhidmat.. bakal berkahwin minggu depan.. suami kerja kat TLDM KK, jadi nk minta transfer pergi poli KK la..... nk tukar suka sama suka? tp saya dari JTMK...

    Sponsored content

    Re: Lapor Diri Gred DH1-1 1 Mac 2012 Politeknik Kota Kinabalu

    Post  Sponsored content Today at 7:49 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 7:49 am