Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    dari kk sabak bernam ke kk batu pahat/bandar penwar/kk segamat

    Share

    ummi_usa

    Posts : 9
    Join date : 2012-04-09

    dari kk sabak bernam ke kk batu pahat/bandar penwar/kk segamat

    Post  ummi_usa on Tue Apr 10, 2012 3:48 pm

    sila lah contact saya klu ada sesiapa yang berminat, saya mengajar kos elektrik, ajar modular..ni no contact:ummi-0199800474,please sgt2..nak dok ngn husband, dh 2 taun(2012) Sad

    ounheart

    Posts : 6
    Join date : 2011-10-03
    Location : kk segamat 2

    Re: dari kk sabak bernam ke kk batu pahat/bandar penwar/kk segamat

    Post  ounheart on Mon Oct 08, 2012 6:00 pm

    salam.. saya nak tanya, kk tanjung karang under kk sabak bernam ke?
    saya berminat nk ke tanjung karang memandangkn family saya di bukit subang shah alam.
    saya sekarang di kk segamat 2.
    ada x pensyarah di sana yang nk ke segamat?
    tq....
    nnt saye tanya kwn2 sape berminat ke sabak bernam...ye....

    bleh e-mail saya arina_dean2@yahoo.com (012-4366075-arina)

    ummi_usa

    Posts : 9
    Join date : 2012-04-09

    Re: dari kk sabak bernam ke kk batu pahat/bandar penwar/kk segamat

    Post  ummi_usa on Thu Oct 11, 2012 2:52 pm

    kk tanjung karang sekarang dah sendiri tapi ada cos senibina je..

    NLiyanaN

    Posts : 4
    Join date : 2012-11-01

    Re: dari kk sabak bernam ke kk batu pahat/bandar penwar/kk segamat

    Post  NLiyanaN on Thu Nov 01, 2012 9:15 pm

    salam, saya akan start di KK Masjid Tanah bln 12 ni, berminat untuk tukar ke area KL Selangor

    Sponsored content

    Re: dari kk sabak bernam ke kk batu pahat/bandar penwar/kk segamat

    Post  Sponsored content Today at 6:10 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 6:10 pm