Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Share

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Tue May 15, 2012 6:04 pm

    keputusan pindah yang agak cepat telah pun diketahui.buat masa ni keputusannye adelah MASIH DALAM PERTIMBANGAN.x taula ayat nak mnyedapkan hati atau ape sebab biasenya 4x sebelumni ayat yang aku dapat PERMOHONAN ANDA TIDAK BERJAYA.kali ni dapat ayat yang lain tu seolah-olah bagi harapan pada aku.harap2 depa betul2 pertimbangkanlah.AMIN.

    nameless

    Posts : 6
    Join date : 2011-01-09

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nameless on Wed May 16, 2012 10:29 am

    same la..dpt pon status dalam pertimbangan..anyone tau sape yg incharge psl tukar x dekt blpk?...

    awanaa

    Posts : 4
    Join date : 2011-04-14

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  awanaa on Wed May 16, 2012 10:32 am

    tu la..sape tau kenapa result tu masih dlm pertimbangan eh..
    yg dh dpt pindah mmg confirm la..yg dlm pertimbangan ni agak2 bile la akan dpt result rasmi tue..

    nameless

    Posts : 6
    Join date : 2011-01-09

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nameless on Wed May 16, 2012 10:42 am

    mebi ayat nak sedapkan hati jek..xpela kite cube utk rayuan lak..

    alai

    Posts : 1
    Join date : 2012-05-14

    tukar sama suka..

    Post  alai on Wed May 16, 2012 2:45 pm

    Ada tak yg dari kolej komuniti mas gading atau kuching .. nak tak tukar ngan saya (KK temerloh) .. Saya nak gi KK mas gading, Bau .

    nameless

    Posts : 6
    Join date : 2011-01-09

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nameless on Wed May 16, 2012 5:30 pm

    ada sape-sape yang tukar suka sama suka, tapi tak dapat...dengan alasan xcukup 3thn di poli semasa..?

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  iman on Thu May 17, 2012 10:13 am

    awanaa wrote:tu la..sape tau kenapa result tu masih dlm pertimbangan eh..
    yg dh dpt pindah mmg confirm la..yg dlm pertimbangan ni agak2 bile la akan dpt result rasmi tue..

    yg dlm pertimbangan tu akan diproses lg utk pertukaran bulan 7. tp peluang tu makin tipis sbb pergerakan mgkin tak byk iaitu pertukaran utk mrka yg naik pangkat tahun lepas. Jd yg dlm pertimbangan ni akan isi kekosongan tsbt.


    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Thu May 17, 2012 11:48 am

    iman wrote:
    awanaa wrote:tu la..sape tau kenapa result tu masih dlm pertimbangan eh..
    yg dh dpt pindah mmg confirm la..yg dlm pertimbangan ni agak2 bile la akan dpt result rasmi tue..

    yg dlm pertimbangan tu akan diproses lg utk pertukaran bulan 7. tp peluang tu makin tipis sbb pergerakan mgkin tak byk iaitu pertukaran utk mrka yg naik pangkat tahun lepas. Jd yg dlm pertimbangan ni akan isi kekosongan tsbt.


    sedihnyer....harapan yang x pasti.huhuhu....

    ummi_usa

    Posts : 9
    Join date : 2012-04-09

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  ummi_usa on Thu May 17, 2012 12:24 pm

    Saya mmg tau x dpt pindah sbb husband bg emel kt en.Asyraf Hafez.katanya, pengarah sy x luluskan..mgkin sbb x sampai 3 taun lagi kot..bila sy cek semalam, resultnya mmg tulis "Masih dalam pertimbangan"

    so, besar kemungkinan ayat tu just nak sedapkan hati je...so, doa je byk2...

    nelyrose

    Posts : 13
    Join date : 2012-03-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nelyrose on Tue May 22, 2012 12:21 am

    Masih dalam pertimbangan.
    Keputusan muktamad pada 1 Jun 2012.

    Aduhhhh,suspen betul la.dapat ke tidak ni?

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  iman on Thu May 31, 2012 12:37 pm

    esok keputusan terbaru aku kuar.
    jd ringankan tangan utk mengetahui untung nasib masing2.

    >>>payahnyaaa yg nak dapat kuar dr pkb<<<<

    nelyrose

    Posts : 13
    Join date : 2012-03-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nelyrose on Fri Jun 01, 2012 1:30 pm

    iman wrote:esok keputusan terbaru aku kuar.
    jd ringankan tangan utk mengetahui untung nasib masing2.

    >>>payahnyaaa yg nak dapat kuar dr pkb<<<<

    keputusan 2hb jun la plak,diarang ni saje main2kan perasaan org.nk bukak pon takut.

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Sat Jun 02, 2012 1:20 am

    dah 2 june ni.aku cek xde lg pn.huhuhu.dhla stiap kali buka esis perotku parkinson.

    nelyrose

    Posts : 13
    Join date : 2012-03-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nelyrose on Sat Jun 02, 2012 1:54 am

    lavender wrote:dah 2 june ni.aku cek xde lg pn.huhuhu.dhla stiap kali buka esis perotku parkinson.

    samolah ngan den.ntah kol wape nk masukkan keputusan ni?
    Debar sudah ni.

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Sat Jun 02, 2012 10:58 am

    nelyrose wrote:
    lavender wrote:dah 2 june ni.aku cek xde lg pn.huhuhu.dhla stiap kali buka esis perotku parkinson.

    samolah ngan den.ntah kol wape nk masukkan keputusan ni?
    Debar sudah ni.

    nape x kuar lg.risau ni.jgnla keputusan tu digantung x bertali ni.den bgn awal2,celik mate je trus cek.same je still xde jawapan.ade x sesape yg dh tau keputusannye?huhuhu.debar xabis lg ni.

    nelyrose

    Posts : 13
    Join date : 2012-03-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nelyrose on Sat Jun 02, 2012 11:56 pm

    Huhu xdpt tukar lg..sian

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Sun Jun 03, 2012 12:32 am

    nelyrose wrote:Huhu xdpt tukar lg..sian

    hmmm,samela kite.ntah ble dpt tukar.dh naik jemu asik karang ayat.huhuhu.
    rayuan die open,tp xde space tuk tulis yg mcm biase tu.nak wat rayuan cmne.

    blupierrot

    Posts : 8
    Join date : 2012-06-03

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  blupierrot on Sun Jun 03, 2012 2:24 am

    lavender wrote:
    nelyrose wrote:Huhu xdpt tukar lg..sian

    hmmm,samela kite.ntah ble dpt tukar.dh naik jemu asik karang ayat.huhuhu.
    rayuan die open,tp xde space tuk tulis yg mcm biase tu.nak wat rayuan cmne.


    Salam,
    sy ada kemushkilan sket nk tanye. Keputusan yg kata 2 jun kuar tu da kuar ke? sy nye kat esis msih sama je.."akan di papar pada 2 jun", tpi tade pape perubahan pon..ke sy salah klik..keputusan die kat tmpt lain ke? konpius ni..tlong bantu..tq pale

    nelyrose

    Posts : 13
    Join date : 2012-03-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nelyrose on Sun Jun 03, 2012 9:51 am

    blupierrot wrote:
    lavender wrote:
    nelyrose wrote:Huhu xdpt tukar lg..sian

    hmmm,samela kite.ntah ble dpt tukar.dh naik jemu asik karang ayat.huhuhu.
    rayuan die open,tp xde space tuk tulis yg mcm biase tu.nak wat rayuan cmne.


    Salam,
    sy ada kemushkilan sket nk tanye. Keputusan yg kata 2 jun kuar tu da kuar ke? sy nye kat esis msih sama je.."akan di papar pada 2 jun", tpi tade pape perubahan pon..ke sy salah klik..keputusan die kat tmpt lain ke? konpius ni..tlong bantu..tq pale

    wsalam,pelik jugak.ramai yg dh dpt keputusan.entah2 ada harapan la kot kl dh tulis gitu

    blupierrot

    Posts : 8
    Join date : 2012-06-03

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  blupierrot on Sun Jun 03, 2012 12:32 pm

    nelyrose wrote:
    blupierrot wrote:



    Salam,
    sy ada kemushkilan sket nk tanye. Keputusan yg kata 2 jun kuar tu da kuar ke? sy nye kat esis msih sama je.."akan di papar pada 2 jun", tpi tade pape perubahan pon..ke sy salah klik..keputusan die kat tmpt lain ke? konpius ni..tlong bantu..tq pale

    wsalam,pelik jugak.ramai yg dh dpt keputusan.entah2 ada harapan la kot kl dh tulis gitu


    Adeh, bru jap tadi check pon same gak. bile la depa nk bagi jawapan ni. kalu btol ade harapan tu takpe la gak..jgn tercicir udah..




    manosalleh

    Posts : 2
    Join date : 2012-02-10

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  manosalleh on Sun Jun 03, 2012 8:32 pm

    lavender wrote:
    nelyrose wrote:Huhu xdpt tukar lg..sian

    hmmm,samela kite.ntah ble dpt tukar.dh naik jemu asik karang ayat.huhuhu.
    rayuan die open,tp xde space tuk tulis yg mcm biase tu.nak wat rayuan cmne.

    camno nak wat rayuan kat esis...nak isi kat mana? ada sapa tau ker...

    missf

    Posts : 12
    Join date : 2011-12-10

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  missf on Mon Jun 04, 2012 9:47 am

    blupierrot,awaknye result still masih dlm ptimbngan ke

    ahsanulkalam

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-23
    Location : PSIS

    Suka sama suka pun xdpt

    Post  ahsanulkalam on Mon Jun 04, 2012 10:15 am

    Mintak pndah suka sama suka.
    Tapi xdpt gk.
    Katanya wpun sama jabatan, tp kena sama kos belajar dulu.
    Nk cari sama jabatan pun 1 dalam sejuta.
    Ni pulak nk sama jabatan dan sama kos.
    Ma'pur salammmmmmmmmm...

    missf

    Posts : 12
    Join date : 2011-12-10

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  missf on Mon Jun 04, 2012 10:48 am

    ahsanulkalam wrote:Mintak pndah suka sama suka.
    Tapi xdpt gk.
    Katanya wpun sama jabatan, tp kena sama kos belajar dulu.
    Nk cari sama jabatan pun 1 dalam sejuta.
    Ni pulak nk sama jabatan dan sama kos.
    Ma'pur salammmmmmmmmm...

    ahsanulkalam,
    awak cek result kat mana dalam esis dah kuaq ke

    ahsanulkalam

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-23
    Location : PSIS

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  ahsanulkalam on Mon Jun 04, 2012 11:14 am

    yup dh kuaq da...permohonan tidak berjaya...nk buat rayuan pun xboleh sbb xdak button rayuan pun...

    Sponsored content

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  Sponsored content Today at 6:33 pm


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 6:33 pm