Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Dari JKE, POLIPD ke POLI DUNGUN

    Share

    polipd

    Posts : 2
    Join date : 2010-07-12

    Dari JKE, POLIPD ke POLI DUNGUN

    Post  polipd on Wed Sep 22, 2010 9:16 pm

    Saya dr polipd, nak pindah ke JKE poli dungun...ade sesape berminat? Leh reply k..

    3lly

    Posts : 32
    Join date : 2010-06-07

    Re: Dari JKE, POLIPD ke POLI DUNGUN

    Post  3lly on Thu Sep 23, 2010 10:18 am

    polipd wrote:Saya dr polipd, nak pindah ke JKE poli dungun...ade sesape berminat? Leh reply k..

    klau poli muadzam nak x?

    zwyh_83

    Posts : 14
    Join date : 2010-10-17

    tukar suka sama suka dari psmza ke psas

    Post  zwyh_83 on Sun Oct 17, 2010 4:41 pm

    saya pensyarah jke dari psmza ingin bertukart suka sama suka ke psas... ader x saper2 yang nak tukar

    Alin

    Posts : 3
    Join date : 2011-03-15

    Re: Dari JKE, POLIPD ke POLI DUNGUN

    Post  Alin on Wed Mar 30, 2011 5:11 pm

    act, sy nk ke area selangor tp klau xde, ke poli pd ok gak. bg email bleh?

    zura.safuan

    Posts : 4
    Join date : 2011-01-12

    psas ke ppd, ppd ke dungun

    Post  zura.safuan on Wed Apr 13, 2011 12:08 pm

    saya dr psas nk ke area selatan (merlimau,pkm @ pd) n ada sorg ni dr dungun nk ke psas..n awak dr pd nk ke dungun kn? mcm boleh je ni.. Very Happy

    zwyh_83

    Posts : 14
    Join date : 2010-10-17

    yd dr poli pd 2 dah tukar dah ke dungun

    Post  zwyh_83 on Wed Apr 13, 2011 12:40 pm

    saya tanya dah kwn saya, dier yg tukar sama sk ngan pli pd 2

    shida

    Posts : 6
    Join date : 2011-04-21

    Re: Dari JKE, POLIPD ke POLI DUNGUN

    Post  shida on Thu Apr 21, 2011 12:43 pm

    polipd wrote:Saya dr polipd, nak pindah ke JKE poli dungun...ade sesape berminat? Leh reply k..



    sa dr poli dungun nak ke pd...tp sy JKA... bleh ker?

    fashera

    Posts : 6
    Join date : 2010-10-23

    Re: Dari JKE, POLIPD ke POLI DUNGUN

    Post  fashera on Mon Oct 15, 2012 9:46 am

    salam...dah dapat bertukar x ke poli dungun?
    kalau blum, sy berminat..
    terima kasih..

    Sponsored content

    Re: Dari JKE, POLIPD ke POLI DUNGUN

    Post  Sponsored content Today at 7:50 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 7:50 am