Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Latest topics

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

  Vimax Original Canada Dapat Tambah Saiz| 013-3066540

  Share
  avatar
  bagusdanhebat

  Posts : 38
  Join date : 2013-07-29

  Vimax Original Canada Dapat Tambah Saiz| 013-3066540

  Post  bagusdanhebat on Wed Aug 14, 2013 7:10 pm

  VIMAX  Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformula dan diperbuat daripada herba-herba terhebat.

  Vimax terdiri daripada formula herba-herba terbaik seperti Epimedium Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba No. 1 untuk para lelaki. Formula ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

  Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan SEMANGAT. Menariknua penggunaan Vimax ini adalah bersifat KEKAL.

  KHASIAT VIMAX

  VimaxOri

  Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang Vimax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.

  Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

  Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik-teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

  Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu-tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz tambahan 1 inci-2 inci selepas mengamalkan pengambilan Vimax.

  JANGKAAN KESAN VIMAX PADA ZAKAR

  MINGGU PERTAMA – KE EMPAT
  Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang – jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.
  MINGGU KE LIMA – KE LAPAN
  Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.
  MINGGU KE SEMBILAN DAN BERIKUTNYA
  Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.
  Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.
  BAHAN HERBA BERKUALITI TINGGI DALAM VIMAX

  Benih Menggetar (Seman Cuscutae) – Benih menggetar dikenali sebagai tonik yang menguatkan buah pinggang dan digunakan secara meluas untuk memulihkan masalah seksual seperti mati pucuk, pelepasan air kecil waktu malam, ejakulasi pra-matang.
  Saw Palmetto Powder – Dikenali untuk merangsang libido yang rendah pada lelaki dan meningkatkan tenaga seksual. BPH menemukan bahawa ekstrak saw palmetto mengurangkan radang prostat dengan kadar 13%.
  Epimedium Sagittatum 04:01 Ext (Menyalak/Kambing Girang/Kambing Miang) – Doktor/Pengamal Herba Cina melaporkan bahawa Epimedium Sagittatum/Horny Goat Weed meningkatkan libido dan meningkatkan fungsi ketegangan.
  Hawthorne Berry (Fructus Crataegi) – Hawthorn membantu melindungi anda daripada penyakit jantung dan mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Sekaligus membantu pesakit kardiovaskular.
  Gingko Biloba JKR – Tindakan herba ini boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidak upayaan saraf. Ginkgo meningkatkan peredaran darah periferi dan pengoksigenan.
  Inosine Anhydrous – Ialah bahan semula jadi yang boleh membantu meningkatkan keupayaan badan untuk membawa oksigen, tanpa pengambilan oksigen di dalam paru-paru, jadi ia boleh bekerja lebih keras, lebih kuat. Ini adalah bukti kepada manfaat yang bagus semasa aktiviti seksual.
  Panax Ginseng (akar) – Ginseng merangsang kegiatan kedua-dua fizikal dan mental dan mempunyai kesan positif terhadap kelenjar seks. Sumbangan herba ini merawat kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia juga cenderung membina darah dan sperma.
  Avena Sativa Ext 10:01 (Oat Straw Ext) – Pemberi tenaga dan penggalak nafsu tanpa kesan sampingan yang berbahaya. Juga dikenali sebagai Seed Milky Oat atau Oat Liar, Avena Sativa digunakan untuk merangsang kedua-dua jantina lelaki dan wanita dengan cepat dan berkesan.
  Tribulus Terestris Powder – Tribulus Terrestris kini terkenal sebagai penggalak bagi tujuan meningkatkan daya seks. Maksud dan herba ini berasal dari bahasa Bulgaria, kajian yang dijalankan dalam tahun 1970-an, mendapati kesan ke atas testosteron meningkat dan hormon “lutenizing” di kalangan lelaki yang dimiliki oleh pasangan subur.
  Cayenne / Lada – Digunakan untuk menangkis penyakit dan menstabilkan peredaran darah. Ia juga mencegah sakit jantung dari serangan jantung yang mengejut dengan meningkatkan kekuatan jantung tetapi bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu yang rosak dan juga menolong menghilang kelesuan akibat persetubuhan.
  Ada beberapa ramuan herba-herba hebat yang dipatenkan tidak dapat dipaparkan di sini atas permintaan Pills Expert Inc.
  Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.
  vimaxreview  MANFAAT MENGGUNAKAN VIMAX

  Memanjangkan zakar sehingga 1-3 inci dalam masa 3-4 bulan ia bergantung pada tubuh badan anda,tetapi kesannye adalah POSITIF.
  Tiada perlu usaha berat yang perlu anda pikul dan tidak perlu bersenam,
  Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.
  Vimax Herbs akan mengembangkan tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah. Ini akan membuatkan zakar anda keras, panjang dan kuat.
  Meningkatkan dan menjaga kualiti sperma dan Mengawal kesuburan dan potensi lelaki
  Rupa zakar anda yang besar dan panjang boleh membangkitkan keinginan pasangan anda.
  Sperma yang lebih aktif dan Pancutan yang lebih kuat dan bertenaga.
  Pengguna Vimax Herbs yang mampu mencapai tambahan 1-3.5″ inci setelah menggunakannya.
  ADAKAH ADA KESAN SAMPINGAN AKAN DIALAMI SEKIRANYA MAKAN VIMAX INI?
  TIPS MENGGUNAKAN VIMAX

  Anda harus makan sehari 1 biji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur. Jika pada hari yang anda inginkan kekuatan dan tenaga lebihan. Ambil 1 biji Kapsul (30 minit sebelum seks).
  Sebotol Vimax Herbs mengandungi 30 biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti kebanyakan produk keluaran dan jenama lain.
  Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik? Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles atau 9 set vimax atau 12 set vimax untuk hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.
  Jika anda rasa kurang selesa, minum air suam dengan kuantiti yang lebih. Anda juga boleh mengambil separuh daripada pil vimax kiranya ianya terlalu kuat untuk anda…


  RM250 POSLAJU PERCUMA


  CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540


  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:
  MAYBANK
  1642 8555 9999


  CIMB
  0116 0075164 527


  PUBLIC BANK
  4702 6594 35


  BSN
  0114 1290 0008 5491


  BANK ISLAM
  12092 02281 0552


  RHB BANK
  16202700084814


  BANK RAKYAT
  220806174867
  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee


  * H/ Phone : 013-3066540


  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


  * dan masa bank in. *


  POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100


  http://untuk-lelaki.webs.com/vimaxcanada.htm

  http://untuk-lelaki.webs.com/vimaxcanada.htm

  http://untuk-lelaki.webs.com/vimaxcanada.htm

  http://bagusdanhebat.blogspot.com/search/label/VIMAX%20ORIGINAL

   Current date/time is Sat Mar 23, 2019 9:10 am