Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Latest topics

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

  SECRET DESIRETM KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN MENARIK PERHATIAN LELAKI!

  Share
  avatar
  bagusdanhebat

  Posts : 38
  Join date : 2013-07-29

  SECRET DESIRETM KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN MENARIK PERHATIAN LELAKI!

  Post  bagusdanhebat on Fri Aug 23, 2013 8:41 pm


  SECRET DESIRETM KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN MENARIK PERHATIAN LELAKI!


  SECRET DESIRETM adalah pewangi wanita yang dipertingkatkan dengan formula copulins danferomon khusus bagi menarik perhatian lelaki. SECRET DESIRETM dihasilkan oleh HVAC Labs, firma sama yang mengeluarkan produk pewangi lelaki PHEROMEN 101TM. Formula copulins danferomon yang ada di dalam SECRET DESIRETM adalah campuran kompleks bahan kimia yang menghasilkan isyarat khusus bagi menarik perhatian lelaki terhadap keunggulan seksual dan fizikal wanita!
  SECRET DESIRETM

  - Mendapat lebih perhatian dari lelaki
  - Meningkatkan kuasa menggoda anda
  - Menjadikan anda pusat perhatian
  - Lebih masa diluangkan bersama anda
  - Meningkatkan kekerapan sentuhan dan hubungan seksual suami isteri
  - Lebih banyak ciuman dan banyak lagi!


  COPULINS
  Human copulins adalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari tubuh wanita tanpa di sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu lelaki terhadap wanita. Kajian sejak awal 90an membuktikan copulins boleh memberi kesan dan juga mengawal pemikiran lelaki. Ianya adalah sejenis feromon yang kuat! Wanita akan mendapati lelaki akan lebih mesra dan melakukan apa yang wanita mahukan.
  PHEROMONES
  Human pheromones adalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari badan manusia tanpa kita sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu manusia. Feromon berfungsi dalam berbagai tindakkan dan boleh bertindak sebagai daya tarikkan seksual, memudahkan hubungan sosial, menambahkan kepercayaan, meningkatkan keyakinan diri dan berbagai lagi. Terdapat berbagai jenis feromon manusia dan biasanya mengikut umur serta jantina tertentu. Feromon ini merangsangkanhuman VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung dan menghasilkan tindakbalas tertentu manusia! Ini bermakna, formula untuk menghasilkan feromon mestilah diperbuat dengan penuh berhati-hati, sebagai contoh, bagi membangkitkan aura seksual pada individu yang ingin digoda!
  Feromon dihasilkan secara semulajadi oleh badan manusia dan disimpan di bawah permukaan kulit sewaktu proses perpeluhan. Bagaimanapun dalam kehidupan moden masa ini, dengan mandi dan penggunaan sabun yang kerap kita membuang feromon ini dari badan. Feromon ini memainkan peranan penting dalam seksual dan hubungan manusia, tanpanya keseimbangan semulajadi ini terganggu.
  Klik di sini untuk melihat video dari YouTube- Discovery Networks menerangkan bagaimana kesan Copulins ke atas lelaki
  SECRET DESIRETM menggunakan feromon khusus dari komposisi bahan-bahan kimia organik. Dihasilkan dengan penuh dedikasi oleh sekumpulan Ph.D. biochemists yang berpengalaman, khusus menggunakan kaedah saintifik terkini, hasil penyelidikan dan hasil ujian klinikal di state-of-the-art pharmaceutical labs, unsur-unsur copulins dan feromon manusia ini berjaya dihasilkan! Copulins dan feromon ini bukan hasil ujian atau sumber dari haiwan.
  SECRET DESIRETM dihasilkan menggunakan standard dalam pengeluaran produk copulins dan feromon yang berkualiti tinggi- bahan kimia copulins dan feromon yang digunakan diuji oleh firma bebas bagi memastikan kandungan copulins dan feromon adalah tulen. Copulins dan feromon yang digunakan adalah 1000 kali berkuasa dari yang ada di pasaran sekarang!
  SECRET DESIRETM menggunakan copulins dan 4 feromon unik serta khusus iaitu androstadienone, androstenone, androstanone dan androsterone. Kombinasi copulins dan feromon unik ini adalah kuat bagi menghasilkan lebih kuasa tarikkan khususnya terhadap wanita!
  SECRET DESIRETM didatangkan dengan aroma yang lembut tetapi cukup berkesan! Ia adalah pewangi copulins dan feromon yang berkualiti tinggi dan mempunyai bau yang TIDAK kuat/ terlalu tajam kerana bau ini akan merosakkan kesan dan unsur copulins dan feromon. Ini kerana copulinsdan feromon tulen manusia tidak mempunyai bau & hanya boleh dikesan oleh human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung!
  KUASA TARIKKAN LELAKI KINI DALAM BOTOL SECRET DESIRETM


  SECRET DESIRETM
  - Menambah & Merangsangkan kehendak nafsu seks pasangan anda
  - Didekati lebih ramai lelaki
  - Meningkatkan kekerapan hubungan seks anda
  - Menimbulkan suasana romantik pada pasangan anda
  - Mendapat kelebihan dalam persaingan terhadap lelaki idaman


  https://www.youtube.com/watch?v=HJWJhGBvPmM

  Kandungan Feromon:

  Copulins, Androstadienone, androstenone, androstanone dan androsterone. 4 kandungan feromon berkenaan adalah sangat unik dan 100% feromon tulen seksual manusia (non-animal pheromones).
  Penggunaan SECRET DESIRETM
  Menggunakan teknik Spray, SECRET DESIRETM mudah digunakan. Semburkan satu hingga dua semburan ke atas permukaan kulit yang bersih di bahagian utama denyutan-nadi iaitu leher atau di pergelangan tangan. Permukaan ini menghasilkan banyak haba, ini meningkatkan keberkesanan formula kimia didalam copulins dan feromon untuk kesan yang lebih maksimum! Kesan copulins danferomon ketara sehingga 6 jam selepas setiap sapuan. Copulins dan feromon adalah untuk kegunaan luar sahaja.
  Tips Penjagaan SECRET DESIRETM
  SECRET DESIRETM didatangkan bersama kotak khas. Simpan botol SECRET DESIRETM didalam kotak selepas digunakan bagi mengelakkan botol daripada terkena cahaya matahari dan memelihara suhu botol. Ini supaya kualiti copulins dan feromon dalam keadaan terbaik dan tahan lebih lama.
  Keterangan Produk:
  - nama: SECRET DESIRETM
  - kandungan: 1.04 fl oz (30mL) / botol
  - kesan: for women to attract men
  - aplikasi: Spray / 400-500 semburan / botol
  - bungkusan: kotak khas rekaan France
  - medium: Extrak Pewangi
  Pewangi copulins dan feromon sebenar mempunyai gred yang tinggi bagi kandungan bahan kimiacopulins dan feromen manusia serta sangat mahal. SECRET DESIRETM mempunyai repeat orderyang paling tinggi berbanding dengan produk seumpamanya!


  Perbezaan SECRET DESIRETM dengan Jenama lain:
  1. SECRET DESIRETM mengandungi copulins dan lebih dari satu jenis feromon.
  2. SECRET DESIRETM adalah pewangi Extrait Perfume iaitu mengandungi lebih 40% pati / extrak pewangi (Pewangi dari jenis Eau De Parfum, Eau De Toilette & Eau De Cologne kandungan pati / extrak pewangi kurang dari 15%)
  3. SECRET DESIRETM mengandungi copulins dan foremon gred tinggi.
  4. Terbukti secara saintifik oleh HVAC Labs.
  5. Isipadu setiap botol SECRET DESIRETM adalah 30ml.
  6.SECRET DESIRETM didatangkan dalam bentuk cecair untuk tahan lebih lama (Pewangi berasaskan gel mudah rosak, terdapat kesan berminyak dan ianya jarang dikeluarkan)
  SECRET DESIRETM telah dikeluarkan dan diuji oleh HVAC Labs dan hasil feedback dari industriperfume di Eropah bagi memastikan anda mendapat pewangi copulins dan feromon yang SEBENAR & BERKESAN!
  SECRET DESIRE TM THE PRIMAL POWER OF PHEROMONES & COPULINS!

  CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540


  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:
  MAYBANK
  1642 8555 9999


  CIMB
  0116 0075164 527


  PUBLIC BANK
  4702 6594 35


  BSN
  0114 1290 0008 5491


  BANK ISLAM
  12092 02281 0552


  RHB BANK
  16202700084814


  BANK RAKYAT
  220806174867
  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee


  * H/ Phone : 013-3066540


  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


  * dan masa bank in. *


  POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100  http://untuk-lelaki.webs.com/secretdesireforwomen.htm

  http://untuk-lelaki.webs.com/secretdesireforwomen.htm

  http://untuk-lelaki.webs.com/secretdesireforwomen.htm

   Current date/time is Sat Mar 23, 2019 8:48 am