Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    pindah ke selangor/n9/perak

    Share

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    pindah ke selangor/n9/perak

    Post  ms.izyan on Thu Sep 30, 2010 3:47 pm

    sy dr poli seberang perai, DH 41

    nak sgt pindah area selangor,n9 o perak..
    suami and famili kat KL..
    skarang tgh sarat mengandung...

    mohon sesiapa yg ingin bertukar, hubungi sy: ms.izyan@gmail.com

    tq~

    zawana

    Posts : 13
    Join date : 2010-05-16

    pertukaran dr poli pd ke psp

    Post  zawana on Sun Jan 09, 2011 2:16 am

    salam...bleh saya tau di psp dr jbtn mana cz saya skrg di poli port dickson dr jbtn elektrik! utk sbrg info bleh email saya : mirna_nbm5762@yahoo.com
    thanks

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    psp-pd

    Post  ms.izyan on Mon Jan 10, 2011 11:47 am

    salam zawana

    saya dr jtmk, psp

    zawana

    Posts : 13
    Join date : 2010-05-16

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  zawana on Tue Jan 11, 2011 12:00 pm

    ooo ye ke, bleh ker ex kalo course jtmk tukar ngan course elektrik?

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  ms.izyan on Tue Jan 11, 2011 12:37 pm

    ntah la..
    kat poli pd pon takde jtmk..ishk2..~ Sad

    zura.safuan

    Posts : 4
    Join date : 2011-01-12

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  zura.safuan on Wed Jan 12, 2011 8:25 pm

    sy dr PSAS..sejam je dr KL..tp nk tkr area selatan (PMM @ poli melaka @ PJB)..if ade yg nk tukar 3 pnjuru ok gk..u g psas, n kne carik dari selatan tukar g seberang prai..cmne?

    sYzberT

    Posts : 4
    Join date : 2011-01-17

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  sYzberT on Tue Jan 18, 2011 2:04 pm

    saya nak balik Penang, sekarang di KK Segamat 2...tp kos Senibina...waaa...Crying or Very sad

    jiminess

    Posts : 9
    Join date : 2011-02-27

    dr N9 ke Penang

    Post  jiminess on Sun Feb 27, 2011 10:32 pm

    Salam Izyan.
    Saya dr KK Jelebu, N9 nak sgt (x10) tukar ke KK bayan baru / PSP..
    Kos saya komputer dan sokongan..
    Nak tak tukar ke KK Jelebu?
    Saya skg terpaksa ulang alik dr Jelebu ke Kulim utk jumpa anak n suami..
    Ni email saya najmi.wahab@gmail.com

    zawana

    Posts : 13
    Join date : 2010-05-16

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  zawana on Mon Mar 21, 2011 1:43 pm

    izyan,

    kalo awak pindah poli pd, kalo awak dr course IT bleh masuk kt jab elektrik... Smile

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  ms.izyan on Wed Apr 06, 2011 4:31 pm

    salam, mintak maaf byk2 sbb lame tak buka forum ni. sbb tgh berpantang, malas nak on internet. pada siapa yg msg hp sy, mekasih banyak2

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  ms.izyan on Wed Apr 06, 2011 4:32 pm

    lupe, no sy 019 2629367

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  ms.izyan on Mon Jun 13, 2011 11:35 am

    sedey tol tak dpt tuka..skang tgh tgu rayuan..
    alasan derang tuka suka sama suka tak boleh sbb lain jabatan~~ cmne zawana..??

    hm...sape2 jtmk @ jmsk nak tuka ke PSP hubungi saya : 0192629367

    *masih mood sedey~* Sad

    iniaron

    Posts : 9
    Join date : 2011-05-26

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  iniaron on Mon Jun 13, 2011 1:48 pm

    salam zawana

    x dpt ke PSP ke PSIS x nk ke, dekat sket nk gi penang berbanding dr PD. Smile

    norul3zs

    Posts : 10
    Join date : 2010-07-05
    Age : 31
    Location : Jitra

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  norul3zs on Tue Sep 20, 2011 11:22 am

    jiminess wrote:Salam Izyan.
    Saya dr KK Jelebu, N9 nak sgt (x10) tukar ke KK bayan baru / PSP..
    Kos saya komputer dan sokongan..
    Nak tak tukar ke KK Jelebu?
    Saya skg terpaksa ulang alik dr Jelebu ke Kulim utk jumpa anak n suami..
    Ni email saya najmi.wahab@gmail.com

    ala..kos kita sama la.. tp jelebu.. erkk.. jauh la plk..saya nak tkar ke area kelang or shah alam.. saya kt kk darulaman

    jiminess

    Posts : 9
    Join date : 2011-02-27

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  jiminess on Thu Sep 22, 2011 11:42 am

    huhuhu KK darul aman pon amatla jauh dr rumah saye kat Kulim..amik mase 2 jam gak nak gi sane

    ALEX99

    Posts : 11
    Join date : 2010-07-15
    Location : Teluk Intan

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  ALEX99 on Sat Sep 24, 2011 11:18 pm

    jiminess wrote:huhuhu KK darul aman pon amatla jauh dr rumah saye kat Kulim..amik mase 2 jam gak nak gi sane


    KK Jerai lagi dekat ngan Kulim, tapi masalahnye berlainan coz la pula Crying or Very sad , teringin sangat nk pindah ke N9 or selangor.....

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  iman on Thu Sep 29, 2011 11:45 pm

    sYzberT wrote:saya nak balik Penang, sekarang di KK Segamat 2...tp kos Senibina...waaa...Crying or Very sad

    polimas pn ada coz senibina..

    Sponsored content

    Re: pindah ke selangor/n9/perak

    Post  Sponsored content Today at 5:14 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 5:14 am