Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Latest topics

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

  MIRACLE HYBRID SLIDER EXTENDER mudah & selesa 0133066540

  Share
  avatar
  bagusdanhebat

  Posts : 38
  Join date : 2013-07-29

  MIRACLE HYBRID SLIDER EXTENDER mudah & selesa 0133066540

  Post  bagusdanhebat on Tue Sep 24, 2013 7:33 pm

  Kenapa Slider?
  perbezaan slider extender dan extender jenis biasa adalah jenis pelarasan rod, dengan slider extender anda boleh laras upper plastic support ( plastik yang menyokong takuk zakar dan pengikat tali silikon ) setiap milimeter yang anda mahu, berbanding extender jenis biasa yang mempunyai pelarasan rod yang agak terhad.

  rod slider extender diperbuat dari tembaga berkualiti dan didatangi dengan 3 jenis pengikat silikon dan satu comfort pad dan 1 comfort tube.
  1  Apa Kelebihan Hybrid ?
  Hari ini, terdapat dua jenis kaedah daya tarikan yang berfungsi dalam produk tambah saiz zakar iaitu jenis pengikat tiub silikon dan jenis belt silikon.Miracle Hybrid Penis Extender datang dengan 2-dalam-1 Sokongan sistem Hibrid yang menggabungkan kedua-dua teknologi untuk lebih keselesaan dan cenkaman pada zakar supaya tidak mudah tertangal . Dengan cara ini pesakit boleh memilih kaedah yang terbaik untuk mereka.Sistem hibrid extender juga membolehkan pengguna untuk bergilir mengggunakan antara dua atau menggunakan kedua-dua sekali gus.Alat tambah saiz zakar yang ada di pasaran sekarang ini kebanyakan menggunakan tiub silikon sebagai satu kaedah pengancing zakar.
  Kaedah ini kadang-kadang menyakitkan dan tidak selesa pada zakarAlat regangan zakar jenis moden menggunakan silikon lebar 1 inci untuk memegang zakar. Kaedah ini menyediakan pesakit dengan tahap meningkat keselesaan dan peredaran darah yang lebih baik, dua faktor utama kepada pembesaran zakar yang sihat.
  Hybrid Extender mengaplikasikan teknik regangan zakar yang merupakan kaedah pemanjangan zakar terbaik yang terdapat sekarang.

  Kaedah ini di sokong secara klinikal dan terbukti berkesan berulang-kali.


  Keputusan secepat 3-4 minggu dan kesannya bersifat kekal! Senaman secara kerap ke atas sel darah dan corpora carvenosa akan meningkatkan tumbesaran dari segi panjang dan ketebalan. Ia juga kaedah termurah dalam membesarkan zakar yang boleh anda perolehi. Hybrid Slider Extender menyasarkan kebolehan semulajadi badan dalam menyesuaikan diri di bawah tekanan untuk menghasilkan penambahan saiz zakar.


  Kombinasi teknik yang telah terbukti ini direka untuk memberi sasaran ke kawasan yang terbukti dapat memberikan kesan yang maksima, hasil dari usaha anda dan memberi penambahan yang paling besar dengan secepat yang boleh.Tatkala anda mencapai saiz yang diidamkan, anda boleh berhenti daripada menggunakannya dan penambahan tersebut akan kekal, meninggalkan anda zakar yang lebih panjang, besar dan kuat, dan dengan peningkatan keyakinan dan harga diri.

  MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES PENEGANGAN ADALAH SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKEKALAN

  Hybrid Slider Extender akan memanjang dan menambah ukur lilit zakar anda menggunakan kuasa regangan untuk menolong anggota badan manusia berubah dan bertukar bila dikenakan tekanan. Bila zakar anda terdedah pada daya tarikan yang berterusan, sel-sel pada zakar akan berpecah dan bertambah, ini menyebabkan penambahan tisu zakar. Pembesaran ini akan mengakibatkan panjang dan ukur lilit zakar bertambah.

  Hybrid Slider Extender mempunyai batang rod jenis skru. Apabila rod ini dipasang mengikut panjang yang disyorkan (iaitu saiz zakar sewaktu menegang), satu bentuk daya atau tarikan akan dikenakan pada zakar. Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap tarikan tersebut . Regangan ini akan menghasilkan pencambahan tisu-tisu baru dan seterusnya mengakibatkan zakar membesar dan memanjang.

  Hanya selepas beberapa sesi penggunaan, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi..iaitu lebih besar…dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi berasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan isteri anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini.

  Prinsip Hybrid Slider Extender

  Prinsip di sebalik teknik ini agak mudah iaitu secara mekanikalnya, ia mengembangkan corpus cavernosa (bahagian seperti span pada zakar) melalui kemasukan darah ke dalam sel tersebut, dan melalui proses yang berulang-ulang, dinding sel membesar dengan lebih kuat dan ini bukan sahaja menambah kepanjangan zakar, tetapi juga menambah saiz pembesaran zakar membuatkan ereksi zakar bertambah kuat.

  Maka terhasillah produk yang berkesan, tidak sakit (bertentangan dengan kaedah pemberat, manik atau gantung) dan menjimatkan masa.

  Slider Extender berfungsi dalam beberapa cara antaranya:

  - Memanjangkan zakar anda

  - Meregangkan zakar anda - Meningkat daya tahan zakar - Menguatkan otot zakar - Meluruskan zakar yang bengkok
  Apabila anda pakai saja alat Hubrid Extender ini, ia akan meregang zakar anda pada tahap maksimum. Maka zakar anda akan jadi lebih panjang supaya anda dapat menikam MAKAM NIKMAT wanita dengan lebih JAUH kedalam! Ia seperti meregang dan memanjangkan serta menarik keluar zakar anda agar lebih ketara panjangnya.

  Setelah alat dipasangkan pada ZAKAR anda, maka TIDAK SEORANG PUN YANG TAHU bahawa zakar anda sedang bersenam! Anda tidak perlu risau sesiapapun tahu mengenai hal ini dan ZAKAR anda bertambah panjang setiap hari & waktu.

  Hybrid Extender boleh dipakai di dalam seluar!
  Anda mungkin pernah melihat bagaimana lubang telinga kita dibesarkan dengan regangan, seperti kaum-kaum yang mengamalkannya di Sabah & Sarawak. Juga bagaimana kaum asli yang tinggal di pendalaman Amazon menggunakan tanduk haiwan untuk memanjangkan zakar mereka dengan teknik regangan ini. Doktor juga mengesahkan bahawa teknik dan cara paling cepat & berkesan untuk memanjangkan zakar adalah dengan teknik regangan!

  Miracle Slider Hybrid Penis Extender

  Tujuan rawatan ini ialah untuk merangsang pembesaran tisu batang zakar. Ia diterjemahkan melalui:

  * Saiz zakar: Pertambahan panjang sebanyak 4-5cm dan membesar sebanyak 1 cm.

  * Ejakulasi: semakin besar dan intensiti/kenikmatan ejakulasi yang lebih.

  * Ereksi: lebih penuh dan ereksi yang lebih keras

  * Keyakinan: Yakin dalam perhubungan malah memperbaiki hubungan.


  Cara Guna Miracle Hybrid Penis Extender  Fakta Kajian Extender

  Secara logiknya Miracle Hybrid Penis Extender berfungsi melalui proses regangan seperti mana yang pernah anda lihat sebelum ini sama ada di internet atau televisyen khususnya di astro yang memaparkan sesetengah budaya masyarakat tertentu mengubah saiz bahagian anggota tubuh badan mereka. Pernahkah anda melihat atau mendengar sesetengah kaum sabah dan sarawak memakai subang yang berat untuk tujuan memanjangkan telinga mereka?

  Pernahkan anda melihat masyarakat afrika melebarkan mulut dan memanjangkan saiz zakar mereka melalui proses regangan? Pernahkan anda melihat masyarakat padaung asli memakai gegelung untuk memanjangkan saiz leher mereka. Jika anda minat melihat dokumentari di astro tentu anda pernah melihat ke semua masyarakat ini. Kesemua masyarakat ini mempunyai satu persamaan iaitu menggunakan kaedah regangan untuk mengubah saiz bahagian anggota badan yang dikehendaki seperti yang ditunjukkan pada gambar dibawah

  Soalan Lazim Berkenaan Miracle Hybrid Penis Extender

  FAQ : Frequently Asked Question

  1. Berapakah umur yang sesuai?

  Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur.
  2. Adakah akan terdapat kesan sampingan?

  Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.
  3. Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?

  Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.
  4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?

  Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.
  5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok?

  Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.
  6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?

  Ya, ini kerana tisu otot yang telah membesar dan meningkat.
  7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?

  Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.
  8. Sakit atau tidak?

  Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.
  9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?

  Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.
  10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?

  Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.
  11. Boleh saya guna pada waktu malam?

  Tidak, kami tidak mengsyorkan anda memakai Hybrid Extender waktu malam, takut tertidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.
  12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini?

  Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik.
  13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?

  Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.
  14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?

  Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.
  15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?

  Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.
  16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir?

  Tidak perlu.
  17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?

  Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.
  18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari?

  Peralatan ini harus diguna selama 5-9 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 2 jam dan peralatan mestilah ditanggalkan.
  19. Adakah sakit bila menggunakan Hybrid Extender?

  Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai Hybrid Extender.
  Hari pertama memakai Hybrid Extender adalah agak tidak berapa selesa. Ianya terasa seperti sengal- sengal kerana keberkesanan teknik "penarik otot" yang diaplikasikan oleh Hybrid Extender. Cara untuk memakai Hybrid Extender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu. Kemudian bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya.

  Hybrid Extender ini adalah sangat sesuai digunakan bila- bila masapun. Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya boleh juga di simpan di dalam poket apabila tidak menggunakannya. Ini adalah salah satu alat yang betul-betul ditunggu oleh semua lelaki Asia. Kini, lelaki Asia boleh berdiri sama tinggi dengan lelaki – lelaki barat ataupun Afrika.


  RM180 POSLAJU PERCUMA

  CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK
  1642 8555 9999

  CIMB
  0116 0075164 527

  PUBLIC BANK
  4702 6594 35

  BSN
  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM
  12092 02281 0552

  RHB BANK
  16202700084814

  BANK RAKYAT
  220806174867


  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *

  POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100


  http://untuk-lelaki.webs.com/miraclehybridslider.htm

  http://untuk-lelaki.webs.com/miraclehybridslider.htm

  http://untuk-lelaki.webs.com/miraclehybridslider.htm

   Current date/time is Sat Mar 23, 2019 8:40 am