Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Latest topics

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

  Mens Extend Gel: Ketahanan di ranjang Tanpa Saingan

  Share
  avatar
  bagusdanhebat

  Posts : 38
  Join date : 2013-07-29

  Mens Extend Gel: Ketahanan di ranjang Tanpa Saingan

  Post  bagusdanhebat on Tue Oct 15, 2013 8:44 pm

  INFO YANG PAHIT TETAPI BENAR!

  Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu. Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian.

  Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation). Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya. EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.  Tahukah anda? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin dan cepat ejakulasi. Jumlah sebenar mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanya di ketahui oleh diri sendiri dan pasanganya sahaja. Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah diluar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri..

  Adakah ANDA juga dalam kategori ini..?

  Senarai Harga tawaran MENS EXTEND GEL  1 Pek
  RM 60
  RM55
  2 Pek
  RM 110
  RM100
  3 Pek
  RM 150
  RM145

  PERHATIAN: KAMI BERSEDIA MEMBAYAR KEMBALI 100% WANG ANDA JIKA ANDA
  TIDAK BERPUASHATI DENGAN PRODUK INI DALAM TEMPOH 30 HARI!

  FAKTA
  78% wanita Asia tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan.
  35% kes cerai di Semenanjung Malaysia adalah kerana suami cepat inzal (pancut), lemahnya daya seks dalam memuaskan naluri seks isteri.
  Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1.
  Kegagalan mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami ganguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf.

  Oleh yang demikian, jika ANDA ingin BERTAHAN LEBIH LAMA DI RANJANG atau berdepan dengan masalah EJAKULASI PRAMATANG atau cepat klimaks (pancutan mani awal) adalah sangat mustahak bagi ANDA untuk mencari pendekatan yang sesuai dan serasi untuk diamalkan supaya keyakinan diri dapat dipulihkan kembali dan keharmonian rumahtangga berpanjangan.

  Jika isteri anda sering menolak ajakan anda untuk melakukan hubungan intim, cuba FIKIRKAN semula.. ADAKAH ANDA TELAH BERJAYA MEMBERI ISTERI ANDA PUNCAK INZAL???

  "Kami menjaminkan kepuasan anda! Kami menjaminkan keseronokan anda!"

  Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya "mengawal pancutan sepenuhnya", Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.

  Membongkar Rahsia ubat tahan lama, MENS EXTEND GEL™ adalah rumusan herba traditional yang boleh membantu untuk mengurangkan pancutan pramatang lelaki. Rumusan herba ini dibuat dari resepi istimewa dari buku traditional lama Melayu. Antara ramuan herba tersebut adalah:


  MENS EXTEND GEL juga telah terbukti selamat dan bebas dari bahan aktif KIMIA melalui analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plan) UTM.


  Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasm! Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pramatang.

  Ianya adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama! Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda — dengan usaha anda sendiri — yang akan bertahan seumur hidup anda..

  Anda Pasti Berjaya ... Itulah Jaminan Kami!

  Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan Ini:

  Adakah anda mahu bertahan selama mana yang ANDA mahu, dan menikmati, menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?
  Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?
  Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?


  CARA GUNA MENS EXTEND GEL
  Cara 1:
  Ambil 1 sukatan sapu urat bawah dagu dan takok sehingga kering. Tunggu 1 jam lagi lama lagi baik sebelum melakukan persetubuhan, ini adalah kegunaan biasa yang boleh tahan lama sedikit daripada tidak guna langsung.( tahan lama 30 - 45minit)

  Cara 2 :
  Ambil 2 sukatan sapu keseluruhan kepala zakar, urat bawah dagu, takok dan kepala sekali sehingga kering tunggu 1 jam lagi lama lagi baik. Ini dapat bertahan lebih lama lagi daripada kegunaan pertama. (tahan lama 1 jam-2 jam)

  Cara 3:
  Ambil 3 sukatan sapu keseluruhan kepada zakar biar kering (tunggu 2 jam) lepas itu ambil 2 sukatan sapu sekali lagi biar kering dan tunggu 1 jam setengah lagi lama lagi baik. Ini memang sukar untuk keluar mani, kalau basuh dengan sabun sekali pun memang sukar untuk keluar kerana kepala zakar anda sudah ada 2 lapisan Gel dan ianya boleh bertahan sehingga 2 hari.


  PERHATIAN:
  • MENS EXTEND GEL™ tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali anda akan terasa berangin pada zakar anda, ini adalah perkara biasa kerana salah satu kandungannya ialah daun pudina untuk membantu penyerapan ubat ke dalam kulit.
  • Selepas anda sapu dan menunggu selama 2 jam (lagi lama lagi baik), selama tempoh tersebut sekiranya anda ingin kencing anda boleh membasuh zakar tetapi hanya menggunakan air sahaja TANPA SABUN kerana sabun akan menghilangkan gel tersebut.

  MENS EXTEND GEL™ ini juga mempunyai rasa pahit kerana ianya adalah berasaskan tumbuhan herba 100%. Oleh itu anda dinasihatkan supaya membasuh dahulu zakar dengan air biasa TANPA SABUN untuk menghilangkan rasa pahit itu.


  Oleh itu dapatkan MENS EXTEND GEL™ sekarang juga. Anda akan melihat sendiri —TANPA RISIKO— Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks anda, dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.

  Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati, dan dapat merasai hubungan intim terbaik dalam hidup anda, kami jamin!! TEMPAH SEKARANG!

  HARGA RM60 POSLAJU PERCUMA

  CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:  MAYBANK
  1642 8555 9999

  CIMB
  0116 0075164 527

  PUBLIC BANK
  4702 6594 35

  BSN
  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM
  12092 02281 0552

  RHB BANK
  16202700084814

  BANK RAKYAT
  220806174867


  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *

  POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100


  http://www.untuklelaki.com/mensextendgel.htm

  http://www.untuklelaki.com/mensextendgel.htm

  http://www.untuklelaki.com/mensextendgel.htm

   Current date/time is Sat Feb 23, 2019 12:45 pm