Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Share

    borejurn

    Posts : 9
    Join date : 2010-10-21

    From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  borejurn on Thu Oct 21, 2010 1:06 pm

    Nama: Mohd Fauzi

    Jawatan:PPPT DH 41

    Tempat Bertugas skg: POLITEKNIK SEBERANG PERAI,PENANG

    Bidang : Sains Komputer(Rangkaian)

    Cadangan Tempat bertugas baru:Mana2 Poli/KK area Johor/Melaka/N9/Sgor

    no fon/emel utk dihubungi: borejurn@yahoo.com (email/YM)[b]

    sYzberT

    Posts : 4
    Join date : 2011-01-17

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  sYzberT on Tue Jan 18, 2011 2:00 pm

    borejurn wrote:Nama: Mohd Fauzi

    Jawatan:PPPT DH 41

    Tempat Bertugas skg: POLITEKNIK SEBERANG PERAI,PENANG

    Bidang : Sains Komputer(Rangkaian)

    Cadangan Tempat bertugas baru:Mana2 Poli/KK area Johor/Melaka/N9/Sgor

    no fon/emel utk dihubungi: borejurn@yahoo.com (email/YM)[b]

    Saya di Segamat 2..mahu ke Penang...tapi kos xsama...senibina tiada di PSP... Crying or Very sad

    fairus543

    Posts : 9
    Join date : 2011-03-22

    Jom tukar..

    Post  fairus543 on Tue Mar 22, 2011 3:02 pm

    Saya dari poli seberang perai..nak tukar jugak.......eh eh!! laaa kita kawan rupenye......laaaaa tak sengaje terpost kat kau pulak

    zawana

    Posts : 13
    Join date : 2010-05-16

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  zawana on Wed Mar 23, 2011 9:52 am

    fairus, nk tau awak dr jbtan maner?
    saya nk pindah psp tp saya dr jab elektrik...
    saya dr poli pd...nk tukarx?

    fairus543

    Posts : 9
    Join date : 2011-03-22

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  fairus543 on Mon Apr 04, 2011 7:57 pm

    zawana wrote:fairus, nk tau awak dr jbtan maner?
    saya nk pindah psp tp saya dr jab elektrik...
    saya dr poli pd...nk tukarx?


    Saya dari Jab Teknologi Maklumat..tapi di sini IT gabung dgn Jab Elektrik..tapi tak pasti la pulak boleh transfer suka sama suka antara jabatan kita..

    zawana

    Posts : 13
    Join date : 2010-05-16

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  zawana on Tue Apr 05, 2011 12:38 pm

    saya rasa boleh cz di polipd pun staf yg background IT ada di jbtn elektrik cz student pun ader silibus yg berkaitan dgn IT...berminat x nk tukar ke polipd? bleh saya dapatkan contact no?

    fairus543

    Posts : 9
    Join date : 2011-03-22

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  fairus543 on Tue Apr 05, 2011 7:29 pm

    zawana wrote:saya rasa boleh cz di polipd pun staf yg background IT ada di jbtn elektrik cz student pun ader silibus yg berkaitan dgn IT...berminat x nk tukar ke polipd? bleh saya dapatkan contact no?


    Sorry tak reply msg..lupa nak reply..by the way saya dah tanya Fauzi, dia kata dia dah ada tempat lain yg lagi dekat dgn kg halamannya..

    zawana

    Posts : 13
    Join date : 2010-05-16

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  zawana on Wed Apr 06, 2011 11:14 am

    ok, xper...terima kasih!

    fairus543

    Posts : 9
    Join date : 2011-03-22

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  fairus543 on Wed Apr 06, 2011 7:48 pm

    zawana wrote:ok, xper...terima kasih!

    By the way best fren saya berminat nak ke poli PD sbb die org melaka..die pun JTMK di PSP jugak..nak kontek die, anda boleh tgk post dia kat forum ni....

    TQ

    chaindoll

    Posts : 17
    Join date : 2011-03-02

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  chaindoll on Wed Apr 06, 2011 8:30 pm

    zawana wrote:saya rasa boleh cz di polipd pun staf yg background IT ada di jbtn elektrik cz student pun ader silibus yg berkaitan dgn IT...berminat x nk tukar ke polipd? bleh saya dapatkan contact no?

    mesti Puan Fadzilah kan? hahaha.. dia tengah risau dengan 'Pemutihan' staf ni.

    borejurn

    Posts : 9
    Join date : 2010-10-21

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  borejurn on Thu Jun 02, 2011 3:19 pm

    Memandangkan permohonan aritu x berjaya, so offer masih dibuka lagi.
    Lebih specific sy nak bertukar ke KK/Poli area Johor Exclamation

    So boleh contact by email to : fauzi@psp.edu.my / borejurn@yahoo.com

    Thanks

    borejurn

    Posts : 9
    Join date : 2010-10-21

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  borejurn on Tue Jun 21, 2011 12:55 pm

    Any good news for me? Question

    Sponsored content

    Re: From Poli Seberang Perai Penang to any Poli/KK area johor/Melaka/N9/Sgor

    Post  Sponsored content Today at 5:13 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 5:13 am