Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Latest topics

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Share

    Amy

    Posts: 6
    Join date: 2010-10-28
    Location: Semenanjung dan Borneo

    Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  Amy on Sun Oct 31, 2010 11:08 am

    Salam,
    Sesapa yang nak minta tukar boleh la login ke ESIS.

    Tarikh tutup ialah pada 10 Nov 2010.

    Persoalan/Perbincangan...
    - So apa kata Pengarah tempat anda bekerja?
    - Bilakah proses pertukaran bermula sebab sesi baru akan bermula Dec 2010?
    - Kabel, Talian hayat, Biro Pemuda, Menteri dan sebagainya...
    - Tukar suka sama suka (masih valid ka?)

    MAT KEDAH

    Posts: 4
    Join date: 2010-11-03
    Location: KUCHING, PENANG, ALOR STAR

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  MAT KEDAH on Wed Nov 03, 2010 9:59 pm

    Amy wrote:Salam,
    Sesapa yang nak minta tukar boleh la login ke ESIS.

    Tarikh tutup ialah pada 10 Nov 2010.

    Persoalan/Perbincangan...
    - So apa kata Pengarah tempat anda bekerja?
    - Bilakah proses pertukaran bermula sebab sesi baru akan bermula Dec 2010?
    - Kabel, Talian hayat, Biro Pemuda, Menteri dan sebagainya...
    - Tukar suka sama suka (masih valid ka?)

    Pengarah nak dengan pengganti.. Tapi DISOKONG JIKA ADA...
    Ada member dapat pertukaran dahulu.. guna kabel baik punyaaaa....

    Musafir Mukah

    Posts: 33
    Join date: 2010-09-16

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  Musafir Mukah on Sun Dec 19, 2010 11:40 am

    Salam...
    Apa cara nya ya nak tukar?
    Kabel? ada ka sapa sapa tahu yang leh tolong..leh bagi kontek?

    burn

    Posts: 9
    Join date: 2010-12-22

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  burn on Wed Dec 22, 2010 5:20 pm

    ada sapa2 yang nk tukar dari PUO/Poli Behrang ke KK bayan baru penang
    kos: elekrik

    call saya Hanif 0194782401

    Musafir Mukah

    Posts: 33
    Join date: 2010-09-16

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  Musafir Mukah on Wed Dec 22, 2010 9:23 pm

    Sapa nak simpan duit banyak dengan elaun tambahan..
    leh la swap ngan saya ke Poli Mukah..
    kos Elektronik

    MAT KEDAH

    Posts: 4
    Join date: 2010-11-03
    Location: KUCHING, PENANG, ALOR STAR

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  MAT KEDAH on Wed Jan 12, 2011 4:49 pm

    Aku dah minta tukar dari PKS ke PSP.. tapi masih tak dapat.. Kali ni dah masuk kali ke 4 minta... banyak bagi reason sebab aku masih baru...

    Itu betul aku sokong tapi depa dok ingat org berkeluarga suka sangat ka kehidupan PJJ ni... bagi tak mau bawa bini/laki mai dok Sarawak.. tapi setiap org ada sebab dia tak bawa pasangan mai dok bersam kat tempat org..

    Kat sini aku ada buat sedikit komen..

    Pasangan dok jauh

    Musafir Mukah

    Posts: 33
    Join date: 2010-09-16

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  Musafir Mukah on Wed Jan 12, 2011 10:48 pm

    MAT KEDAH wrote:Aku dah minta tukar dari PKS ke PSP.. tapi masih tak dapat.. Kali ni dah masuk kali ke 4 minta... banyak bagi reason sebab aku masih baru...

    Itu betul aku sokong tapi depa dok ingat org berkeluarga suka sangat ka kehidupan PJJ ni... bagi tak mau bawa bini/laki mai dok Sarawak.. tapi setiap org ada sebab dia tak bawa pasangan mai dok bersam kat tempat org..

    Kat sini aku ada buat sedikit komen..

    Pasangan dok jauh


    aku kena mukah ni sedih juga bila dah plan nak kahwin tahun ni..
    aku pun kalau leh taknak bawa dia ke sarawak. Dia mesti nak jaga family dia, kalau bawa kesana macam tak patut lar.. sape ade kabel tulun aku....he3

    antumukah

    Posts: 7
    Join date: 2010-11-08

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  antumukah on Sun Jan 16, 2011 7:13 pm

    korang apply rayuan ritu x? yang tarikh tutup 31/12/2010?
    saya mintak, tapi keputusan hari ni last, kalau xdapat keputusan sampai 16 jan 2011 dikira xberjaya..
    tatau camna lagi, sbb pengarah poli mukah dh sokong, kj pn sokong.. pastu dah mintak sokongan kj ngan pengarah poli yang saya nak pegi tu, dan disokong.. kenapa masih xberjaya eh? camna lagi nak buat?

    Musafir Mukah

    Posts: 33
    Join date: 2010-09-16

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  Musafir Mukah on Sun Jan 16, 2011 9:20 pm

    antumukah wrote:korang apply rayuan ritu x? yang tarikh tutup 31/12/2010?
    saya mintak, tapi keputusan hari ni last, kalau xdapat keputusan sampai 16 jan 2011 dikira xberjaya..
    tatau camna lagi, sbb pengarah poli mukah dh sokong, kj pn sokong.. pastu dah mintak sokongan kj ngan pengarah poli yang saya nak pegi tu, dan disokong.. kenapa masih xberjaya eh? camna lagi nak buat?

    awak siap buat surat sokongan pun tak dapat? antu mukah awak ni memang dah kerja kat MUkah atau baru nak g sana ni?

    bintangku

    Posts: 2
    Join date: 2011-01-25

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  bintangku on Tue Jan 25, 2011 12:52 pm

    memang kena tunggu dia bukak permohonan online tu la?lau tgh2 sem tu tak bleh la ye nak mitak pindah?
    agak2 tahun ni bulan brapa dia nak bukak permohonan tu semula?

    cik_eida

    Posts: 5
    Join date: 2011-04-06

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  cik_eida on Mon Jul 04, 2011 7:34 pm

    bulan 10 ni kite sma2 cube lg ye Sad

    Seha

    Posts: 1
    Join date: 2011-09-02

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  Seha on Fri Sep 02, 2011 9:51 pm

    macam mane nak minta tukar politeknik nie???

    hisyam5789

    Posts: 25
    Join date: 2011-03-17

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  hisyam5789 on Thu Sep 08, 2011 9:48 am

    kalau berkhidmat x sampai setahun nak mintak tukar boleh ker?

    norul3zs

    Posts: 10
    Join date: 2010-07-05
    Age: 29
    Location: Jitra

    Re: Minta Tukar Politeknik atau Kolej Komuniti

    Post  norul3zs on Tue Sep 20, 2011 10:08 am

    MAT KEDAH wrote:
    Amy wrote:Salam,
    Sesapa yang nak minta tukar boleh la login ke ESIS.

    Tarikh tutup ialah pada 10 Nov 2010.

    Persoalan/Perbincangan...
    - So apa kata Pengarah tempat anda bekerja?
    - Bilakah proses pertukaran bermula sebab sesi baru akan bermula Dec 2010?
    - Kabel, Talian hayat, Biro Pemuda, Menteri dan sebagainya...
    - Tukar suka sama suka (masih valid ka?)

    Pengarah nak dengan pengganti.. Tapi DISOKONG JIKA ADA...
    Ada member dapat pertukaran dahulu.. guna kabel baik punyaaaa....

    huh.. kabel baik?? mana dapat.. hahaha.. tmpang cable skali boleh?? Razz

    norul3zs

    Posts: 10
    Join date: 2010-07-05
    Age: 29
    Location: Jitra

    sapa berminat nak bertukar ke utara

    Post  norul3zs on Tue Sep 20, 2011 10:12 am

    kepada forumers sekalian.. sesiapa yang berminat nak tukar ke belah utara...

    sini saya ingin iklankan.. saya ingin bertukar ke kawasan kl/selangor.. tk ksah la kk/poli.. tp harap ada kaitan dengan comp la.. lebih2 lagi networking..

    saya dah berkhidmat di KOLEJ KOMUNITI BANDAR DARULAMAN.. so sesapa nak tkar dengan saya.. dialu2kan untuk PM saya ok.. Razz

      Current date/time is Thu Oct 02, 2014 2:22 pm