Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Tukar dari KK ke semenanjung

    Share

    haryati1307

    Posts : 3
    Join date : 2010-12-06

    Tukar dari KK ke semenanjung

    Post  haryati1307 on Mon Dec 06, 2010 11:50 am

    Saya nak cari sesiapa yang nak pindah ke KK, tukar suka sama suka...mana2 pun xpe, janji semenanjung. Saya dari JKA, Poli KK.

    Musafir Mukah

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-16

    Re: Tukar dari KK ke semenanjung

    Post  Musafir Mukah on Sat Dec 18, 2010 1:59 pm

    dah berjaya ker tukar semenanjung??

    haryati1307

    Posts : 3
    Join date : 2010-12-06

    tukar kk ke semenanjung

    Post  haryati1307 on Mon Dec 20, 2010 11:34 am

    salam lan sepet..not yet.. Sad. you nak tukar dengan i? Razz

    Musafir Mukah

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-16

    Re: Tukar dari KK ke semenanjung

    Post  Musafir Mukah on Mon Dec 20, 2010 1:05 pm

    saya dapat poli mukah... macam mana la nak tukar...
    ada harqpan ke nak tukar? ada cara tak?

    haryati1307

    Posts : 3
    Join date : 2010-12-06

    Re: Tukar dari KK ke semenanjung

    Post  haryati1307 on Mon Dec 20, 2010 2:41 pm

    oh...ingat u nak tukar ke KK...kalau ada yang nak tukar suka sama suka, boleh lah kot.hem...sekarang ni tengah berusaha cari orang nak g kk...tapi, susah lah kan.saper yang willing to kan..buat masa ni bersabar lah kalau xde orang.tunggu 5 tahun.. Shocked

    bintangku

    Posts : 2
    Join date : 2011-01-25

    Re: Tukar dari KK ke semenanjung

    Post  bintangku on Tue Jan 25, 2011 12:43 pm

    salam haryati,
    saya nak tukar tapi kami berdua husband n wife,
    ada lagi ke JKA yg nak tukar?

    Sponsored content

    Re: Tukar dari KK ke semenanjung

    Post  Sponsored content Today at 10:37 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:37 pm