Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Terima kasih kepada admin kita....

    Share

    wan_botak

    Posts : 3
    Join date : 2010-04-11

    Terima kasih kepada admin kita....

    Post  wan_botak on Sun Apr 11, 2010 11:44 am

    Wahhh, bangga aku jadik orang pertama pos mesej kat sini. Harap forum ni dapat membantu rakan2 kita.... Very Happy

    moderator
    Admin

    Posts : 8
    Join date : 2010-04-07

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  moderator on Sun Apr 11, 2010 1:43 pm

    Ye la, forum mygstt.com dah bungkus. Terpaksalah guna medan percuma ni untuk meneruskan perjuangan... Terima kasih kerana jenguk kat sini...

    arf85

    Posts : 5
    Join date : 2010-04-12

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  arf85 on Mon Apr 12, 2010 5:41 pm

    xpe, patah tumbuh hilang berganti. terkilan gak bila website yg begitu berbudi pada saya dah bungkus.hahah

    so pasal tukar menukar ni,, sekarang ni boleh ke tukar dari kk ke poli?

    moderator
    Admin

    Posts : 8
    Join date : 2010-04-07

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  moderator on Tue Apr 13, 2010 9:14 am

    Entah ler.... tapi kalau tengok kat bahagian pentadbiran di ibu pejabat, relax je depa tukar sana sini. Sekejap jadi timbalan pengarah kat KK, lepas tu pi jadi pengarah kat poli sekian... tak de masalah pun...

    Rasanya boleh lagi kot... lagipun pensyarah poli dan KK masih berdarjat DH, dan ketua perkhidmatan masih orang yg sama. Kecualilah apabila ada pekeliling yang mengatakan tak boleh tukar...

    wan_botak

    Posts : 3
    Join date : 2010-04-11

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  wan_botak on Thu Apr 15, 2010 1:58 pm

    Rasa2 bole kot, haritu call tanya KPT macam bole je

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    tuka~

    Post  ms.izyan on Wed May 05, 2010 9:23 am

    hm... hopefully leh ar tuka ke KK..
    sbb sy nk bpindah ke KL...~
    da kawen...susah dok jauh ngn famili n suami.....

    sape2 nk ke penang...bgtau sy ek.??~

    zawana

    Posts : 13
    Join date : 2010-05-16

    tukar poli dr t'ganu ke penang

    Post  zawana on Sun May 16, 2010 11:11 pm

    hai..sy bru jer register kt sini! sy skrg kt poli dungun t'ganu jbtn elektrik...aderx saper yg dr poli/kk penang or kedah nk tukar kt sini, kalo ader inform ler saya yer!zawana@psmza.edu.my/mirna_nbm5762@yahoo.com


    Last edited by zawana on Wed Jun 09, 2010 10:40 pm; edited 1 time in total

    kisz

    Posts : 4
    Join date : 2010-05-19

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  kisz on Wed May 19, 2010 11:11 pm

    kepada sesiapa yang ingin tukar sama suka JKE PTSS/POLIMAS/KK Darulaman/KK Arau ke JKE POLISAS sila hubungi saya emel/ym: mr_eduvilz@yahoo.com

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    JTMK

    Post  ms.izyan on Thu May 20, 2010 10:00 am

    sy JTMK (PSP), mau berpindah ke area KL, selangor, o n9~
    ms.izyan@gmail.com

    wanna

    Posts : 3
    Join date : 2010-06-07

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  wanna on Mon Jun 07, 2010 9:29 am

    salam... Very Happy
    kepada sape2 yang dari JMSK/JKE/JTM poli/kk area KL @ negeri sembilan @ selangor nak bertukar ke JKE polisas..emel sy ye..
    jannatul_adnin@yahoo.com

    mohdridzuan

    Posts : 3
    Join date : 2010-06-15

    Poli ke KK

    Post  mohdridzuan on Tue Jun 15, 2010 10:52 pm

    Assalamualaikum & Salam sejahtera.

    KK yang diingini: KK area Kuala Kangsar
    Dari: JKE, Politeknik Tanjung Malim

    Kepada yang berminat, hubungi saya di talian: 0137312858
    atau email: reed.zone@yahoo.co.uk/mohd_ridzuan@psas.edu.my

    Sekian, terima kasih.

    razor52

    Posts : 5
    Join date : 2010-06-16

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  razor52 on Wed Jun 16, 2010 3:15 am

    Nama: ABDUL RAZAK BIN NAINA MOHAMED

    Jawatan:PPPT DH 41

    Tempat Bertugas skg: POLITEKNIK SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN, DUNGUN , TERENGGANU

    Jabatan / Unit : Mekanikal / Automotif

    Cadangan Tempat bertugas baru:PSP,PSAS atau mana poli di perak,selangor,pulau pinang

    no fon/emel utk dihubungi:razor_aura84@yahoo.com / 016-4902380

    snsk

    Posts : 1
    Join date : 2010-06-18

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  snsk on Fri Jun 18, 2010 11:27 am

    sesp nk tkr ke POLISAS, meh r tukar ngn sy... sy jab teknologi makanan... (tp kos kejut kimia) nk tkr Poli nilai@ Poli banting@ Poli S.Alam... kalo de sesp nk tkr cni, contact sy kat 0129732494 @ email kat shida1511@gmail.com... tq

    zaman

    Posts : 8
    Join date : 2010-06-09

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  zaman on Sun Jul 11, 2010 11:23 pm

    kalau belum sah dlm jwtn bole ke tkr sk sm sk ni..


    Last edited by zaman on Sun Aug 08, 2010 8:52 pm; edited 1 time in total

    polipd

    Posts : 2
    Join date : 2010-07-12

    Poli Kota, Trgnu

    Post  polipd on Mon Jul 12, 2010 11:09 pm

    salam..
    Saya dr JKE Polipd..berminat nk ke Poli Kota Kuala Trgnu...
    Ada sape2 berminat?

    Atau ada sesiapa yang dr jke,POLI KOTA TERENGGANU yang nak ke jke,POLI Dungun? Reply k.. tq


    Last edited by polipd on Sun Aug 01, 2010 12:12 am; edited 1 time in total

    kakchik

    Posts : 2
    Join date : 2010-07-14

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  kakchik on Wed Jul 14, 2010 11:25 am

    Salam..

    Saya dari KK Bayan Baru Penang.. Nak tukar ke area Melaka.. Sebab suami kat sana.. Saya baru je bersalin. Anak kat Taiping, suami kat Melaka n saya kat Penang.. Neutral pale Sedih sangat.. Ada sesiapa ke nak 2kar???

    wmyusoff

    Posts : 1
    Join date : 2010-07-14

    POLIMAS ke KK Sungai Petani @ PTSB

    Post  wmyusoff on Wed Jul 14, 2010 1:44 pm

    Assalamualaikum wbt.. Saya yusoff drp JTMK POLIMAS jitra,nak bertukar ke JMSK PTSB Kulim @ KK Sungai Petani..kalau ada sapa2 nk tukar sila emel saya yusoff83@hotmail.com..sebab nk pindah kerana nak duk dekat dgn isteri yang bekerja di Baling..Terima kasih

    sad_staff

    Posts : 2
    Join date : 2010-07-16

    politeknik sultan idris shah, Selangor ke Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz

    Post  sad_staff on Fri Jul 16, 2010 3:58 pm

    Mohon kepada sesiapa yang berminat untuk bertukar dengan saya. Saya sudah berkahwin dan suami bekerja di kl. Kini ibu dan ayah saya memerlukan jagaan. ia amat sukar untuk saya berulang-alik dari kl ke sabak bernam.

    Tempat Bertugas Sekrg: Politeknik Sultan Idris Shah,Selangor (PSIS)

    Jabatan / Unit Sekrg: Jabatan Teknologi Maklumat & Komunikasi

    Cadangan Tempat Bertugas : Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz, Selangor (PSA)

    Jabatan / Unit : Jabatan Matematik, Sains & Komputer atau Jabatan Kejuruteraan Elektrik

    Hubungi : kohilah@psis.edu.my atau kohilah_m@yahoo.com

    terima kasih


    azwan.abdullah

    Posts : 1
    Join date : 2010-06-02

    TUKAR SUKA SAMA SUKA

    Post  azwan.abdullah on Fri Jul 16, 2010 4:53 pm

    ASSALAMUALAIKUM
    SAYA DARI PUO JABATAN KEJ. MEKANIKAL INGIN BERTUKAR KE POLI. NILAI,PORT DICKSON OR PSA.
    SESIAPA YANG INGIN BERTUKAR KE PUO SILA CONTACT SAYA
    azwan@jkm.puo.edu.my
    05-5457656 ext:1460
    tq.

    kakchik

    Posts : 2
    Join date : 2010-07-14

    Pertukaran suka sama suka

    Post  kakchik on Tue Jul 20, 2010 8:44 am

    Salam..

    Saya dari KK Bayan Baru Penang.. Nak tukar ke area Melaka.. Sebab suami kat sana.. Saya baru je bersalin. Anak kat Taiping, suami kat Melaka n saya kat Penang.. Sedih sangat.. Ada sesiapa ke nak 2kar??? Contact saya di no 012-4514934

    wan_botak

    Posts : 3
    Join date : 2010-04-11

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  wan_botak on Fri Jul 23, 2010 9:17 pm

    Dah lama aku xjoin ini punya forum.. aku punya result masih dibekukan hahaha... xtau bila ble cair huhuhu... bila la bole tukar Shocked

    nuris_85

    Posts : 5
    Join date : 2010-05-13

    sesiapa nak ke poli kuching?

    Post  nuris_85 on Sat Jul 24, 2010 1:08 pm

    saya nak ke poli KK sabah..sesiapa nak tukar?

    sad_staff

    Posts : 2
    Join date : 2010-07-16

    beku transfer

    Post  sad_staff on Mon Jul 26, 2010 1:28 pm

    hi,
    saya pun ada mohon pindah dan permohonan saya juga telah dibekukan. saya dengar tahun depan baru akan dibuka balik. saya tensionlah + risau juga tak dapat tahu keputusan.

    kalau sesiapa yang ada dengar sebarang berita mengenai status pindah to update

    azlina2u

    Posts : 1
    Join date : 2010-07-27

    TUKAR POLI PTSS(ARAU, PERLIS) KE PSA

    Post  azlina2u on Tue Jul 27, 2010 11:53 am

    Nama: CHE AZLINA BINTI CHE NOROHOSENI

    Jawatan:PPPT DH 41

    Tempat Bertugas skg: POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN, ARAU, PERLIS

    Jabatan / Unit : MEKANIKAL

    Cadangan Tempat bertugas baru:PSA/PNS

    no fon/emel utk dihubungi:che_azlina2u@yahoo.com / 012-4632620
    nak duduk dekat dengan suami. suami kerja kat shah alam

    mat99

    Posts : 1
    Join date : 2010-08-08

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  mat99 on Sun Aug 08, 2010 11:57 pm

    I love you I love you


    Last edited by mat99 on Tue Dec 27, 2011 1:12 pm; edited 1 time in total

    Sponsored content

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  Sponsored content Today at 10:08 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 10:08 am