Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Terima kasih kepada admin kita....

    Share

    ALEX99

    Posts : 11
    Join date : 2010-07-15
    Location : Teluk Intan

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  ALEX99 on Tue Aug 10, 2010 9:46 am

    Jawatan:PPPT DH 41

    Tempat Bertugas skg: KOLEJ KOMUNITI BANDAR DARULAMAN, JITRA

    Jabatan / Unit :PENGAJIAN AM (TESL)

    Cadangan Tempat bertugas baru: KK atau poli di sekitar atau berdekatan Perak atau Selangor.
    *sapa2 berminat PM saya.

    attarmizi

    Posts : 4
    Join date : 2010-09-22

    Nk tuko dr poly dungunG ke poli melaka..

    Post  attarmizi on Wed Sep 22, 2010 10:47 am

    Assalammualaikum...

    Nk tukor balik ke kg.. sesiapa dr poli melaka nk pindh ker poly dungunG dr jke leh helo2 sy... 0133507201 atau pong email attarmizi85@gmail.com

    arigato.. afro

    iciey

    Posts : 2
    Join date : 2010-09-28

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  iciey on Tue Sep 28, 2010 6:24 pm

    salam semua...
    saya dpt kolej komuniti kuching..hujung thn ni nk kawen..susahnye dok jauhhh..
    ada sesiapa y berminat nk tukar ke kolej komuniti kuching??course:bahasa ingeeris..
    tak kisah nk tukar ke mana2 pun asalkan semenanjung..huhuhu Sad

    aida

    Posts : 2
    Join date : 2010-09-30

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  aida on Thu Sep 30, 2010 2:48 pm

    kenapa tak ade pon sesape dr kos JKA nk tukar ye? semua org2 JKA dah puas hati dgn tempat posting ke??

    faizol

    Posts : 2
    Join date : 2010-11-04

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  faizol on Thu Nov 04, 2010 5:12 pm

    kakchik wrote:Salam..

    Saya dari KK Bayan Baru Penang.. Nak tukar ke area Melaka.. Sebab suami kat sana.. Saya baru je bersalin. Anak kat Taiping, suami kat Melaka n saya kat Penang.. Sedih sangat.. Ada sesiapa ke nak 2kar??? Contact saya di no 012-4514934


    salam kakchik..

    saya juga hadapi masalah yang sama. wife sy dah 4 tahun mengajar di PUO, dari awal perkahwinan sampai sekarang ada anak still tak dpt tukar. saya mengajar di Batu pahat, anak dikelantan. dah banyak kali wife buat pertukaran ke poli/ kk terdekat. harap pada sesiapa yang hendak bertukar ke PUO, bleh hubungi saya:

    nama: faizol
    phone: 0195725218
    politeknik yg dipohon: politeknik melaka

    antumukah

    Posts : 7
    Join date : 2010-11-08

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  antumukah on Mon Nov 08, 2010 2:38 pm

    sapa nk pindah ke mukah? saya nk pindah ke kuching kalau leh.. sebab bakal melahirkan awal tahun depan.. mesti semua jawab tanak kan datang mukah ni.. saya nk ke kuching sbb husband di sana, lagipun jarak mukah ke kuching tu 12 jam perjalanan darat, almost jb-perlis.. huhu.. cian saya, every month mmg at least RM500 spent utk travel ke kuching sahaja.. tambang flight.. orang kata nk pindah kuching kena tunggu ada yang berpencen atau meninggal aje.. tp ada lah first posting masuk.. pelik kn.. mukah kekurangan staff, tp susah nk terima staff baru.. ramai yg tolak agaknya.. huhu..

    mieya57

    Posts : 1
    Join date : 2010-11-25
    Age : 32
    Location : johore

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  mieya57 on Thu Nov 25, 2010 10:29 am

    faizol wrote:
    kakchik wrote:Salam..

    Saya dari KK Bayan Baru Penang.. Nak tukar ke area Melaka.. Sebab suami kat sana.. Saya baru je bersalin. Anak kat Taiping, suami kat Melaka n saya kat Penang.. Sedih sangat.. Ada sesiapa ke nak 2kar??? Contact saya di no 012-4514934


    salam kakchik..

    saya juga hadapi masalah yang sama. wife sy dah 4 tahun mengajar di PUO, dari awal perkahwinan sampai sekarang ada anak still tak dpt tukar. saya mengajar di Batu pahat, anak dikelantan. dah banyak kali wife buat pertukaran ke poli/ kk terdekat. harap pada sesiapa yang hendak bertukar ke PUO, bleh hubungi saya:

    nama: faizol
    phone: 0195725218
    politeknik yg dipohon: politeknik melaka

    salam...kalo dari kolej komuniti ke politeknik boley ker?...saya nak mohon tukar ke puo nie..skank kat segamat

    faizol

    Posts : 2
    Join date : 2010-11-04

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  faizol on Thu Nov 25, 2010 11:07 am

    mieya57 wrote:
    faizol wrote:
    kakchik wrote:Salam..

    Saya dari KK Bayan Baru Penang.. Nak tukar ke area Melaka.. Sebab suami kat sana.. Saya baru je bersalin. Anak kat Taiping, suami kat Melaka n saya kat Penang.. Sedih sangat.. Ada sesiapa ke nak 2kar??? Contact saya di no 012-4514934


    salam kakchik..

    saya juga hadapi masalah yang sama. wife sy dah 4 tahun mengajar di PUO, dari awal perkahwinan sampai sekarang ada anak still tak dpt tukar. saya mengajar di Batu pahat, anak dikelantan. dah banyak kali wife buat pertukaran ke poli/ kk terdekat. harap pada sesiapa yang hendak bertukar ke PUO, bleh hubungi saya:

    nama: faizol
    phone: 0195725218
    politeknik yg dipohon: politeknik melaka

    salam...kalo dari kolej komuniti ke politeknik boley ker?...saya nak mohon tukar ke puo nie..skank kat segamat

    wslm. ada sesiapa yang tahu cara2 untuk tukar suka sama suka dari kolej komuniti ke politeknik. Mungkin senior2 bleh bagi pendapat. tq

    leogirl

    Posts : 3
    Join date : 2010-11-29

    tkr ke poli kota KT

    Post  leogirl on Mon Nov 29, 2010 10:10 am

    salam..
    ada sesiapa dr poli kota KT nk ke PSMZA dungun please contact me 0199315787...suami keje kt ganu n area kelantan dan saya trpksa jaga baby sorg2

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    bertukar ke penang

    Post  ms.izyan on Mon Dec 27, 2010 1:16 am

    sesiapa berminat dr poli@kk area kl@selangor utk bertukar ke poli seberang perai, penang, sila contact sy..
    sy bakal melahirkan bulan 2 ni...sgt susah berjauhan dengan suami di KL...

    intan izyan
    019 2629367
    jtmk Neutral

    zawana

    Posts : 13
    Join date : 2010-05-16

    pertukaran dr poli pd ke psp

    Post  zawana on Sun Jan 09, 2011 2:37 am

    salam,
    saya staf dr jbtn elektrik poli pd nk cari org utk tukar suka sama suka ke jke psp..
    ada sesiapa yg b'minat bleh contact saya:

    h/p : 019-4754788
    email: mirna_nbm5762@yahoo.com

    thanks..

    lyn

    Posts : 5
    Join date : 2010-12-13

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  lyn on Mon Jan 10, 2011 3:09 pm

    antumukah wrote:sapa nk pindah ke mukah? saya nk pindah ke kuching kalau leh.. sebab bakal melahirkan awal tahun depan.. mesti semua jawab tanak kan datang mukah ni.. saya nk ke kuching sbb husband di sana, lagipun jarak mukah ke kuching tu 12 jam perjalanan darat, almost jb-perlis.. huhu.. cian saya, every month mmg at least RM500 spent utk travel ke kuching sahaja.. tambang flight.. orang kata nk pindah kuching kena tunggu ada yang berpencen atau meninggal aje.. tp ada lah first posting masuk.. pelik kn.. mukah kekurangan staff, tp susah nk terima staff baru.. ramai yg tolak agaknya.. huhu..



    salam..
    saya dpt ke poli kuching..electrical course..ley saye cntct saudari directly ASAP by diz week..kite ley discuss..gmail or fb addrz?

    sYzberT

    Posts : 4
    Join date : 2011-01-17

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  sYzberT on Tue Jan 18, 2011 1:57 pm

    faizol wrote:
    kakchik wrote:Salam..

    Saya dari KK Bayan Baru Penang.. Nak tukar ke area Melaka.. Sebab suami kat sana.. Saya baru je bersalin. Anak kat Taiping, suami kat Melaka n saya kat Penang.. Sedih sangat.. Ada sesiapa ke nak 2kar??? Contact saya di no 012-4514934


    salam kakchik..

    saya juga hadapi masalah yang sama. wife sy dah 4 tahun mengajar di PUO, dari awal perkahwinan sampai sekarang ada anak still tak dpt tukar. saya mengajar di Batu pahat, anak dikelantan. dah banyak kali wife buat pertukaran ke poli/ kk terdekat. harap pada sesiapa yang hendak bertukar ke PUO, bleh hubungi saya:

    nama: faizol
    phone: 0195725218
    politeknik yg dipohon: politeknik melaka

    Assalamualaikum & salam sejahtera..

    Berikut adalah butiran saya:

    Jawatan : PPPT DH 41
    Tempat bertugas skrg : Kolej Komuniti Segamat 2, Johor
    Jabatan / Unit : Senibina
    Cadangan tempat bertugas baru : KK Kepala Batas, KK Arau, KK Teluk Intan (xkisah mana pun janji dekat ngan utara)

    No fon utk dihubungi:
    Telefon: 016 4446417

    Sebab pertukaran:
    ingin berdekatan dengan suami dan keluarga yang berada di Pulau Pinang. Tak larat menanggung kos yg mahal untuk berulang alik setiap minggu...sukar untuk bergegas pulang sekiranya ada kecemasan.. Crying or Very sad

    ~tqvm~

    chaindoll

    Posts : 17
    Join date : 2011-03-02

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  chaindoll on Wed Mar 02, 2011 12:11 pm

    ms.izyan wrote:sesiapa berminat dr poli@kk area kl@selangor utk bertukar ke poli seberang perai, penang, sila contact sy..
    sy bakal melahirkan bulan 2 ni...sgt susah berjauhan dengan suami di KL...

    intan izyan
    019 2629367
    jtmk Neutral

    mai tukaq ngan saya. nak balik Penang. skarang kat JMSK. Dari Sabak Bernam ke KL dalam 1 jam 45 minit camtu. Ok la dari Penang-KL kan. Rasanya Pn. Izyan tengah cuti bersalin ni. Kalau dah abis pantang boleh PM saya. cheers

    lina07

    Posts : 4
    Join date : 2011-04-06

    nk tukar dr PJB?

    Post  lina07 on Mon Apr 11, 2011 10:28 am

    Salam, ada sesiapa yg nk bertukar dr PJB ke PTSB?

    Sponsored content

    Re: Terima kasih kepada admin kita....

    Post  Sponsored content Today at 7:50 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 7:50 am