Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Pembentangan di Conference:: Ingin bertanya pendapat rakan2 sifu...

    Share

    Mary_Goldilocks

    Posts : 1
    Join date : 2011-03-14

    Pembentangan di Conference:: Ingin bertanya pendapat rakan2 sifu...

    Post  Mary_Goldilocks on Mon Mar 14, 2011 12:17 pm

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.

    saya bakal mendaftar di politeknik Kulim sebagai pensyarah gred 41. memandangkan saya masih baru, di sini saya ada beberapa pertanyaan:

    1. adakah politeknik benarkan staf ambil cuti/pelepasan untuk membentangkan 'presentation' di conference? conference pulak pada hari bekerja. memandangkan sy baru sj masuk daftar, trus nk ambil 1 hari cuti, bolehkah?

    2. pada musim cuti semester, selalunya pensyarah busy tak? kerana ada conference kedua jugak, pd cuti semester poli. rasa2nya bolehkah ambil 3 hari cuti memandangkan conference kali ni di Terengganu.

    untuk pengetahuan, saya tak jangka akan kena posting dlm masa terdekat ni, so conference da memang lama buat persiapan sejak tahun lepas. macam mana ye agak2 kwn2? leceh tak nk mintak off ni? padahal, mestilah saya akn membawa nama politeknik jugak ke conference2 ni. apa pendapat korang?

    terima kasih.

    shima2127

    Posts : 3
    Join date : 2011-04-16

    Permohonan PPPT D41

    Post  shima2127 on Sat Apr 16, 2011 10:16 am

    Salam semua...

    Saya ingin bertanya macam mana cara nak apply pensyarah politeknik?saya dah layari www.spp/gov.y..n then dia suh apply kat jobmalaysia...so sy dah apply..dia da pengambilan bila plak ek??

    Sesiapa yang berpengalaman, bolehlan berkongsi dengan saya..

    thanks...

    hisyam5789

    Posts : 25
    Join date : 2011-03-17

    Re: Pembentangan di Conference:: Ingin bertanya pendapat rakan2 sifu...

    Post  hisyam5789 on Thu Apr 21, 2011 11:29 am

    boleh kot...kalau guna nama poli lagi diaorg suka...kalau x cuti rehat jer ler

    Sponsored content

    Re: Pembentangan di Conference:: Ingin bertanya pendapat rakan2 sifu...

    Post  Sponsored content Today at 10:35 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:35 pm