Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Share

    ahsanulkalam

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-23
    Location : PSIS

    Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Post  ahsanulkalam on Fri Apr 01, 2011 11:31 am

    Assalamu'alaikum...





    Permohonan pertukaran staf politeknik kini dibuka dari 1/4/2011 - 30/4/2011!!! bounce

    Klik http://www.jppkk.gov.my/esis2/perpindahan/mohonpindahpoli.jsp (SILA LOGIN ESIS TERLEBIH DAHULU).

    Moga-moga permohonan kita diluluskan... Basketball

    roqan

    Posts : 8
    Join date : 2011-03-22
    Location : KK Bayan Baru

    Re: Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Post  roqan on Fri Apr 01, 2011 5:33 pm

    ahsanulkalam....

    ada member kat area kl, seremban or melaka ak nk tukar kat kk bayan baru?

    ahsanulkalam

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-23
    Location : PSIS

    Re: Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Post  ahsanulkalam on Fri Apr 01, 2011 10:57 pm

    Kat sabak bernam ni ada la mmber KK Sabak. Isteri dia kat Kedah. Selalu gk dok berulang. Kalau dia mau leh ja tukaq ngan hg. Hg nk ka kat sini roqan? Hihi...

    attarmizi

    Posts : 4
    Join date : 2010-09-22

    pertukaran antara poli dgn kolej komuniti boleh ka?

    Post  attarmizi on Sat Apr 02, 2011 2:48 pm

    sape2 ade info x brkenaan pertukaran
    antara pensyarah poli dgn pensyarah kolej komuniti!

    1. dibenarkan tuko sk sama sk ker?
    2. kene sama option x??
    eg. jabatn elektrik poli dgn
    jabatan elektrik kolej komuniti Rolling Eyes

    bunn

    Posts : 19
    Join date : 2010-09-24

    Re: Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Post  bunn on Mon Apr 04, 2011 2:01 pm

    attarmizi wrote:sape2 ade info x brkenaan pertukaran
    antara pensyarah poli dgn pensyarah kolej komuniti!

    1. dibenarkan tuko sk sama sk ker?
    2. kene sama option x??
    eg. jabatn elektrik poli dgn
    jabatan elektrik kolej komuniti Rolling Eyes

    salam,
    Pegawai PPPT di politeknik dan kolej komuniti menggunapakai skim yang sama. Tiada halangan untuk
    memohon pertukaran antara politeknik dan kolej komuniti. Pertukaran PPPT adalah di bawah bidang
    kuasa Ketua Perkhidmatan Skim PPPT iaitu Ketua Pengarah Jabatan Pengajian Politeknik.
    yg ne trdpt dlm garis panduan permohonan PPPT....

    roqan

    Posts : 8
    Join date : 2011-03-22
    Location : KK Bayan Baru

    Re: Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Post  roqan on Mon Apr 04, 2011 7:26 pm

    roqan wrote:ahsanulkalam....

    ada member kat area kl, seremban or melaka ak nk tukar kat kk bayan baru?


    Mat, sabak bernam tu jauh gak la...

    arf85

    Posts : 5
    Join date : 2010-04-12

    Re: Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Post  arf85 on Thu Apr 07, 2011 4:55 pm

    kalo saya dari kk nak tukar ke poli kene apply through poli pye pertukaran ke kolej komuniti? tolong jawabkan persoalanku ini... Cool

    arf85

    Posts : 5
    Join date : 2010-04-12

    Re: Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Post  arf85 on Thu Apr 07, 2011 5:16 pm

    sapa dari POLI MUADZAM SHAH PHG or POLISAS nak tukar ke KK PAYA BESAR silakan contact saya.... 0179286885 / arf_khaldi@yahoo.com

    JABATAN PERDAGANGAN SAHAJA...

    jiminess

    Posts : 9
    Join date : 2011-02-27

    Poli n KK

    Post  jiminess on Thu Apr 07, 2011 11:46 pm

    Arf,
    Tukar dr poli ke kk ke or kk ke poli ke dua2 pakai e-sis masing2..takde bezanya n boleh tukar suka sama suka tp kena bidang yg sama la..tq Very Happy

    hafiz_joe

    Posts : 3
    Join date : 2011-03-27

    Assalamualaikum

    Post  hafiz_joe on Fri Apr 08, 2011 12:29 pm

    arf85 wrote:sapa dari POLI MUADZAM SHAH PHG or POLISAS nak tukar ke KK PAYA BESAR silakan contact saya.... 0179286885 / arf_khaldi@yahoo.com

    JABATAN PERDAGANGAN SAHAJA...

    Ai arf hg dah nk mntk tkr ke.....
    dah apply ke...awal jgk ek
    anyway gudluck Very Happy

    Sponsored content

    Re: Permohonan Pertukaran DIBUKA SEKARANG!!!

    Post  Sponsored content Today at 2:43 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 2:43 pm