Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Latest topics

Navigation

Affiliates

free forum
 

  Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!!

  avatar
  karya malam


  Posts : 8
  Join date : 2014-02-06

  Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!! Empty Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!!

  Post  karya malam Sat Feb 22, 2014 4:43 pm

  Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!!

  KHAS UNTUK LELAKI TERHEBAT DALAM MEMIKAT WANITA

  Setiap wanita amat sensitif terhadap bau badan seorang lelaki. Jadi penampilan diri adalah amat penting pada bagi seorang pria. "lelaki akan terpersona sekiranya seorang perempuan..." begitu juga perempuan, mereka juga akan terpesona sekiranya lelaki pandai dalm memikat hati mereka..

  JADI!!! Tidak kah anda mahu sesuatu yang dapat menarik minat wanita?? Alangkah bahagia nya kalau anda sebagai seorang lelaki berjaya MEMIKAT, MENGGODA seorang yang bergelar wanita.. Alangkah bangga nya sekiranya dapat mempersonakan seorang wanita.. Pasti terlintas bagai mana caranya anda dapat menarik perhatian wanita.. Disini... anda akan mendapat kejutan yang selamat ini anda tidak pernah bayangkan.

  Kami pernah membuat beberapa pencarian di google untuk melihat haruman yang terbaik setakat ini.. pelbagai keywords yang kami jumpa.. contohnya.. " minyak wangi terhebat " , " minyak wangi pemikat wanita " , " haruman penggoda nafsu wanita " , " minyak wangi no.1 di Malaysia " .. Dan macam² lagi.. apa yang mengejutkan kami adalah pencarian itu berakhir dengan 1 produk.. iaitu produk kami.. PHERO-X ... YA!!! memang tidak dinafikan lagi bahawa Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!! Kenapa kami mengatakan Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!!??

  Sebabnya adalah..

  Bukan Minyak Wangi | Ianya Hormon Pemikat Wanita

  Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!! adalah TEKNIK MEMIKAT WANITA yang berkesan. Mengandungi formula yang kompleks dan rumit, khas unutk memikat. Kenapa ianya memikat kerana, kesan dari bau minyak wangi ini, badan anda akan menjana aura yang tidak terjangkakan yang berjaya mencuri perhatian manusia khusus nya wanita. Anda juga akan rasa lebih mudah untuk bergaul, bermesra dan bertemu raka-rakan.

  Pasti akan ada yang tertanya-tanya "Bau apakah in??" , Bau ini adalah merupakan bau PHEROMONES, iaitu bau yang unik yang datang dari minyak wangi ini. Ini kerana disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.

  Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tahu,sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi….tetapi pheromones Phero-X kalau dihidu,akan membuatkan anda tertanya-tanya…”bau apa ni”… tapi JANGAN TAKUT.. bau ini akan menyebabkan anda mudah didekati.

  Pheromones Amat Sesuai Diguna Untuk:

  - Memikat Wanita
  - Phero-x Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
  - Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
  - Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
  - Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
  - Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
  - Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda Secara Luaran!

  Harus di ingat, Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!! bukan lah minyak pengasih yang berunsurkan perkara negatif.

  Mungkin tidak ramai yang memahami kegunaan PHERO-X ini. Baiklah kami akan terangkan satu persatu sehingga anda paham akan fungsinya.

  Disebabkan kandungan Pheromones jenis Androstenone yang tinggi, maka kesan-kesan yang akan diperolehi adalah :-

  1. Aura
  Aura kelelakian akan menjadi tinggi secara mendadak…Kerana hormon Androstenone ini akan menyebabkan minda bawah sedar pemakai tahu bahawa hormon kelelakiannya ditahap maksima.

  2. Orang sekeliling
  Orang sekeliling akan tertanya-tanya di dalam hati…Bau apa yang mereka hidu…Diri sendiri pun akan pelik dan tertanya-tanya bau apa… Sedangkan anda memakai Phero-X…

  3. Mesra
  Kenapa orang yang berada dalam jarak 1 hingga 5 kaki akan lebih mesra setelah mengenali anda dalam 2-5 minit pertama???Jangan pelik kerana Androstenone mengubah minda bawah sedar orang yang berada disekeliling menjadi lebih peramah dan terbuka…

  4. Menstrual/Kesuburan
  Hormon Androstenone yang dihidu wanita,akan membuatkan perkitaran haid wanita menjadi teratur. Tahap kesuburan mereka juga akan berada dalam tahap optimum. Ini adalah kesan akibat menghidu Androstenone.

  - JADI APA TUNGGU LAGI.. KAMI JAMIN PILIHAN ANDA PASTI TIDAK AKAN SIA²
  - DAPATKAN SEKARANG PHERO-X MINYAK WANGI PEMIKAT WANITA YANG TERHEBAT DIDUNIA!!!
  - HARGA NYA CUMA : RM79.00
  - ANDA BOLEH HUBUNGI KAMI DI TALIAN : (+6) 019 230 3938
  - ATAU ANDA BOLEH KLIK LINK UNTUK MAKLUMAT LANJUT :- http://karyamalam.com/phero_x.html

  - ANDA TAK PERLU RISAU, WANG ANDA AKAN KAMI KEMBALIKAN SEKIRANYA ANDA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN PRODUK KAMI..
  avatar
  karya malam


  Posts : 8
  Join date : 2014-02-06

  Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!! Empty Re: Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!!

  Post  karya malam Thu Feb 27, 2014 6:02 pm

  minyak wangi terhebat
  avatar
  karya malam


  Posts : 8
  Join date : 2014-02-06

  Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!! Empty Re: Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!!

  Post  karya malam Tue Mar 04, 2014 6:53 pm

  jangan tunggu lama²

  Sponsored content


  Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!! Empty Re: Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita Yang Terhebat DiDunia!!!

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Sat Feb 04, 2023 9:35 am