Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Kuartes Kat Poli anda?

    Share

    lina07

    Posts : 4
    Join date : 2011-04-06

    Kuartes Kat Poli anda?

    Post  lina07 on Wed Apr 06, 2011 5:47 pm

    Salam,
    mailah kita share gambaran kuartes poli kita kat thread ni...yelah bukan senang nk sampai kalau xda hal kan... Laughing

    hisyam5789

    Posts : 25
    Join date : 2011-03-17

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  hisyam5789 on Fri Apr 08, 2011 5:20 pm

    nak gambaran mcm mana tu..poli saya quaters penuh jd menyewa luar jer

    lina07

    Posts : 4
    Join date : 2011-04-06

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  lina07 on Sun Apr 10, 2011 9:42 am

    hisyam5789 wrote:nak gambaran mcm mana tu..poli saya quaters penuh jd menyewa luar jer

    gambaran dr segi berapa biliknya...kalau kat kulim ni ada 5 bilik termasuk bilik bacaan..kecik sket...tp oklah..

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  Mrs.Azrul on Thu Feb 02, 2012 6:17 pm

    Assalamualaikum.

    Kalo bagi penjawat baru di Politeknik, macamana nak apply quarters?

    Susah juga nak mencari rumah sewa area Politeknik Ungku Omar, Ipoh nih.

    Transport pun xde.. Kan senang kalo dapat quarters.

    Any suggestions?

    nqb08148

    Posts : 1
    Join date : 2012-02-02

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  nqb08148 on Thu Feb 02, 2012 6:44 pm

    lina07 wrote:
    hisyam5789 wrote:nak gambaran mcm mana tu..poli saya quaters penuh jd menyewa luar jer

    gambaran dr segi berapa biliknya...kalau kat kulim ni ada 5 bilik termasuk bilik bacaan..kecik sket...tp oklah..

    Di PUO agak senang juga untuk cari rumah sewa, kawasan taman chempaka, ampang n ipoh jaya ade je rumah untuk disewa, di PUO mengajat kursus apa ya?

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  Mrs.Azrul on Thu Feb 02, 2012 6:51 pm

    Di PUO agak senang juga untuk cari rumah sewa, kawasan taman chempaka, ampang n ipoh jaya ade je rumah untuk disewa, di PUO mengajat kursus apa ya?[/quote]

    English.
    Lapor diri 1 Mac 2012 nih.

    Kalau dapat bilik untuk disewa pun bagus jugak. Itu pun kalau ada pensyarah2 single yang menyewa ramai2. Sebab saya sorang2 je. Baru2 keje ni, parah jugak nak menyewa rumah sorang2..hehe..

    Awak kt PUO? Ada x contact number staf PUO (female) yg nak sewakan bilik? kalo ada, tolong? TQ Very Happy

    Email : azua_wa@yahoo.com

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  Mrs.Azrul on Thu Feb 02, 2012 7:54 pm

    Jabatan Pengajian Am...

    Ajar English...

    kalau boleh dapatkan contact number female lecturer, awak tolong sy eh?

    TQ .. Smile

    drishqa

    Posts : 3
    Join date : 2011-03-15
    Location : PUO,Ipoh

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  drishqa on Tue Feb 07, 2012 11:51 pm

    Mrs.Azrul wrote:Jabatan Pengajian Am...

    Ajar English...

    kalau boleh dapatkan contact number female lecturer, awak tolong sy eh?

    TQ .. Smile

    Welcome to PUO,kat PUO mmg xde quarters...,tp bilik sewa sng nak cr.awk boleh call no ni..0125127504,pn ni selalu arrangekan bilik sewa utk pensyarah2 baru.

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  Mrs.Azrul on Wed Feb 08, 2012 6:07 pm

    drishqa wrote:
    Mrs.Azrul wrote:Jabatan Pengajian Am...

    Ajar English...

    kalau boleh dapatkan contact number female lecturer, awak tolong sy eh?

    TQ .. Smile

    Welcome to PUO,kat PUO mmg xde quarters...,tp bilik sewa sng nak cr.awk boleh call no ni..0125127504,pn ni selalu arrangekan bilik sewa utk pensyarah2 baru.

    ok, thanks drishqa...Smile..sy cuba..

    Sponsored content

    Re: Kuartes Kat Poli anda?

    Post  Sponsored content Today at 1:17 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 1:17 am