Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

    Permohonan Pensyarah Politeknik & Kolej Komuniti...

    Share

    shima2127

    Posts: 3
    Join date: 2011-04-16

    Permohonan Pensyarah Politeknik & Kolej Komuniti...

    Post  shima2127 on Sat Apr 16, 2011 9:22 am

    Salam semua...

    Saya ingin bertanya macam mana cara nak apply pensyarah politeknik?saya dah layari www.spp/gov.y..n then dia suh apply kat jobmalaysia...so sy dah apply..apa step seterusnya ye?pengambilan seterusnya bila plak ek??

    Sesiapa yang berpengalaman, bolehlan berkongsi dengan saya..

    thanks...

    hafiz_joe

    Posts: 3
    Join date: 2011-03-27

    Permohonan pensyarah poli/kk

    Post  hafiz_joe on Tue Apr 19, 2011 4:05 pm

    shima2127 wrote:Salam semua...

    Saya ingin bertanya macam mana cara nak apply pensyarah politeknik?saya dah layari www.spp/gov.y..n then dia suh apply kat jobmalaysia...so sy dah apply..apa step seterusnya ye?pengambilan seterusnya bila plak ek??

    Sesiapa yang berpengalaman, bolehlan berkongsi dengan saya..

    thanks...

    Salam shima2127,

    kalo dah apply kna tnggu sbb pengambilan kdg2 sepanjang tahun so xde hal la...just wait so sementara tu bleh la keje len dlu....Smile

    shima2127

    Posts: 3
    Join date: 2011-04-16

    Re: Permohonan Pensyarah Politeknik & Kolej Komuniti...

    Post  shima2127 on Tue Apr 19, 2011 4:25 pm

    owh..ek??ok..thanks atas maklumat....

    rohayati

    Posts: 1
    Join date: 2011-05-08

    Re: Permohonan Pensyarah Politeknik & Kolej Komuniti...

    Post  rohayati on Sun May 08, 2011 12:32 pm

    salam..semua

    saya nak tanya..untuk apply pensyarah politeknik sekarang wajib ada master atau degree yer..tqq...

    hisyam5789

    Posts: 25
    Join date: 2011-03-17

    Re: Permohonan Pensyarah Politeknik & Kolej Komuniti...

    Post  hisyam5789 on Mon May 09, 2011 7:51 am

    rohayati wrote:salam..semua

    saya nak tanya..untuk apply pensyarah politeknik sekarang wajib ada master atau degree yer..tqq...

    ada degree jer..sbb gred pun 41

    cik noor

    Posts: 1
    Join date: 2011-05-12

    Re: Permohonan Pensyarah Politeknik & Kolej Komuniti...

    Post  cik noor on Thu May 12, 2011 8:22 pm


    mm..saya dh apply lama dh..dh byk kali renew kat jobsmalaysia tu..mmg xde respon..macam mana saya nak tau saya dh masuk ke x dlm senarai memohon?..tq..

    suehada86

    Posts: 1
    Join date: 2011-08-06
    Age: 27
    Location: selangor/pahang

    Re: Permohonan Pensyarah Politeknik & Kolej Komuniti...

    Post  suehada86 on Sat Aug 06, 2011 2:20 pm

    salam..saya juga ingin memohon jawatan sebagai pensyarah di politeknik atau pon kolej komuniti...sy da apply spp kt job malaysia...dan still same..macam mane nak tau ade kekosongan pensyarah politeknik

    chongsaylee

    Posts: 1
    Join date: 2012-02-11

    Bagaimana permohonan jawatan pensyarah di politeknik dan kolej komuniti

    Post  chongsaylee on Sat Feb 11, 2012 5:12 pm

    Salam,

    Saya baru tamat pengajian sarjana di Universiti, dan saya berhasrat memohon jawatan pensyarah di politeknik atau kolej komuniti. Bolehkah beritahu saya tentang prosedur permohonan?

    jamilahrashidi

    Posts: 1
    Join date: 2013-01-14

    Re: Permohonan Pensyarah Politeknik & Kolej Komuniti...

    Post  jamilahrashidi on Mon Feb 25, 2013 3:50 pm

    SYA BARU BIS BLAJAR..DEGREE IN SCIENCE ADMINISTRATION,BERMINAT NK JADI LECTR KT POLY ATAU KOLEJ KOMUNITI..LAYAK KE DGAN DEGREE YG SYA ADA TU??? HARAP ADA YG SUDI MENBANTU.. flower

      Current date/time is Wed Apr 16, 2014 12:10 pm