Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Salam perkenalan

    Share

    NaNN

    Posts : 3
    Join date : 2011-04-15
    Age : 35
    Location : Mersing

    Salam perkenalan

    Post  NaNN on Mon May 09, 2011 1:07 pm

    Assalamulaiakum & selamat sejahtera

    Saya Muhammad Zahaznan Zaharudin akan melaporkan diri di Putrajaya pada 19 Mei 2011 dan akan mula berkhidmat di Politeknik Mersing pada 13 Jun 2011. Bidang Teknologi Maklumat (Rangkaian)

    salam perkenalan dari saya Very Happy

    masyaya

    Posts : 2
    Join date : 2011-05-10
    Age : 34
    Location : Batu Pahat

    Salam perkenalan...

    Post  masyaya on Tue May 10, 2011 9:51 am

    [quote]Assalamualaikum WBTH...

    Saya Masuria... alhamdulilah lulus 4 PPPT DH41 akan lapor diri di Putrajaya pada 19hb Mei 2011 jugek...dan akan berkhidmat di Poli Mersing...
    dalam bidang sama..

    hopefully boleh tunjuk ajar nanti...tapi, mula berkhidmat dalam surat xmention pun pd 13 Jun 2011...mcm mane kamu tahu ek?

    NaNN

    Posts : 3
    Join date : 2011-04-15
    Age : 35
    Location : Mersing

    Re: Salam perkenalan

    Post  NaNN on Tue May 10, 2011 10:01 am

    Masyaya: saya minta penangguhan sebab tempoh tender kat tempat kerja lama tamat pada 12 jun 2011. U ada email/ym/fb tak? Ada a few things nak tanya aa :-)

    hisyam5789

    Posts : 25
    Join date : 2011-03-17

    Re: Salam perkenalan

    Post  hisyam5789 on Tue May 10, 2011 10:09 am

    selamat datang.....dan selamat menjadi warga DH

    masyaya

    Posts : 2
    Join date : 2011-05-10
    Age : 34
    Location : Batu Pahat

    Salam perkenalan...

    Post  masyaya on Tue May 10, 2011 11:24 am

    NaNN: ni email sy/FB pun: masuria@gmail.com YM : skyjuice_b
    Camne nk tangguh..ek? call MOHE bhngian Poli ke Poli Mersing?
    Coz maybe sy nk tangguh gak...nk cukupkan notis 2 bulan gak kalo sampai 9hb Jun Ok gak la....6ti xde gaji plak kalo cabut awal2...huhu..lagipun nk jaga gak responsible..n jasa kt Company ni;)..


    Hisyam5789: Thanks...for Welcoming msg..tlg tunjuk ajar yek..

    NaNN

    Posts : 3
    Join date : 2011-04-15
    Age : 35
    Location : Mersing

    Re: Salam perkenalan

    Post  NaNN on Tue May 10, 2011 11:31 am

    masyaya wrote:NaNN: ni email sy/FB pun: masuria@gmail.com YM : skyjuice_b
    Camne nk tangguh..ek? call MOHE bhngian Poli ke Poli Mersing?
    Coz maybe sy nk tangguh gak...nk cukupkan notis 2 bulan gak kalo sampai 9hb Jun Ok gak la....6ti xde gaji plak kalo cabut awal2...huhu..lagipun nk jaga gak responsible..n jasa kt Company ni;)..


    Hisyam5789: Thanks...for Welcoming msg..tlg tunjuk ajar yek..

    ok masyaya, da add FB ngan YM. saya buat surat tangguh lapor diri dan akan dihantar pada 19 mei nih kat putrajaya Cool

    thanks hisyam5789 Very Happy

    aimansu

    Posts : 1
    Join date : 2011-05-10

    Re: Salam perkenalan

    Post  aimansu on Tue May 10, 2011 2:16 pm

    saya aiman sukindar... baru abes beljar..hihi

    ichna

    Posts : 1
    Join date : 2012-12-21

    salam perkenalan

    Post  ichna on Fri Dec 21, 2012 2:55 pm

    aslkum,,saya bdk baru kt sini,baru terima surat utk melapor diri d putrajaya januari ni..saya dhantar ke mukah,sarawak..nk tnye klu kne hantar jauh2 mcm mana ye?semua pihak kpt yg uruskn ke?

    terima kasih atas tunjuk ajar dan informasi yang dberi..

    Sponsored content

    Re: Salam perkenalan

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Mon Dec 18, 2017 3:03 pm