Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Selamat datang

    Share

    Admin
    Admin

    Posts : 5
    Join date : 2010-04-04

    Selamat datang

    Post  Admin on Sun Apr 04, 2010 6:40 pm

    Selamat datang. Saya merupakan pengurus bagi laman ini. Semoga laman ini terus meriah dengan kehadiran anda.

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    Jr~

    Post  ms.izyan on Thu Apr 29, 2010 11:49 am

    salam~
    sy Izyan,berasal dr Tg. Malim, Perak
    kini berkhidmat di PSP, Penang
    br mendaftar sebagai pppt dh 41 1 mac 2010 aritu
    Shocked

    salam ukhuwah~ Smile

    muhammadfaiz

    Posts : 13
    Join date : 2010-04-29

    Re: Selamat datang

    Post  muhammadfaiz on Thu Apr 29, 2010 12:20 pm

    assalamualaikum dan salam sejahtera, salam 1 malaysia

    sy muhammad faiz ,
    asal dari perlis,
    telah melaporkankan diri di PMU pada 1.3.2010 sbagai PPPT DH41,
    berkhidmat dalam JTMK

    salam ukhwah, salam persahabatan Very Happy

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    :D

    Post  ms.izyan on Wed May 05, 2010 9:24 am

    hehehehe~ en. pais classmate sy dulu dr diploma lg~ Very Happy ngeeeeeeee~

    joehafiz

    Posts : 1
    Join date : 2010-05-05

    salam ukhwah.....

    Post  joehafiz on Wed May 05, 2010 10:56 am

    Salam....
    saya mohamad hafizul
    bertugas di Jabatan Perdagangan Politeknik Kota Kinabalu
    bermula 2 Mac 2010 sebagai PPT DH41.....
    Very Happy Very Happy

    muhammadfaiz

    Posts : 13
    Join date : 2010-04-29

    Re: Selamat datang

    Post  muhammadfaiz on Thu May 06, 2010 8:59 am

    ya pn intan izyan ni kwn sy dr dip lg, hehe nampaknyer dalam ni semua PPPT yang baru je melapor diri bln 3 ari2 je. yang lama2 xnak masuk ke?

    kisz

    Posts : 4
    Join date : 2010-05-19

    Re: Selamat datang

    Post  kisz on Thu May 20, 2010 9:56 am

    mana otai2 mygstt dulu Admin? sy Nurul Balqish dari JTM POLISAS DH41 intake 1.8.2007 melapor diri. Razz

    moderator
    Admin

    Posts : 8
    Join date : 2010-04-07

    Re: Selamat datang

    Post  moderator on Sun May 23, 2010 6:07 pm

    Entah ler. Sebenarnya dorang tak tau lagi kewujudan laman ni. Lagipun tak nak promote lebih2 sebab pakai domain percuma. Kalau pakai domain berbayar baru boleh promote... Very Happy

    Kita tunggu Kesatuan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Kebangsaan buat forum...

    mazuin

    Posts : 22
    Join date : 2010-06-01

    Re: Selamat datang

    Post  mazuin on Tue Jun 01, 2010 1:39 pm

    salam..
    saya nina
    mencari pengalaman dari anda sume sebelum sy pergi ke temduga PPPT ni. hopefully, anda sume sudi membantu.

    mizieq

    Posts : 7
    Join date : 2010-06-22

    Re: Selamat datang

    Post  mizieq on Tue Jun 22, 2010 8:51 pm

    salam
    la baik hebahkn je pada sume.mari kite kmbalikan kemeriahan dekat mygstt tu ke sini.

    saya,mohamad tarmizi dari jkm polipd,
    intake 1/3/2010

    salam perkenalan tongue

    norul3zs

    Posts : 10
    Join date : 2010-07-05
    Age : 31
    Location : Jitra

    Re: Selamat datang

    Post  norul3zs on Mon Jul 05, 2010 2:59 pm

    salam... :d dlu saya bergiat aktif juga dalam mygstt.com..ttbe satu hari tkleh masuk dah...puas saya mencari...seb bek jmpe balik forum ni...time kasih sbb still ada tpt luahan dan kata2 buah fikiran ttg masalah atau ilmu yang dpat kita berkongsi bersama...kepada mod dan admin..chaiyok2...tahniah dan time kasih.. Very Happy cheers cheers

    syahida1710

    Posts : 1
    Join date : 2010-07-05

    Re: Selamat datang

    Post  syahida1710 on Mon Jul 05, 2010 10:37 pm

    salam
    sy pn syahida jmsk polisas..intake 1 ogos 2007..antara last2 batch gstt gak la...hihihihi..salam perkenalan yea....

    ALEX99

    Posts : 11
    Join date : 2010-07-15
    Location : Teluk Intan

    Re: Selamat datang

    Post  ALEX99 on Tue Jul 27, 2010 3:11 pm

    salam, saya kamarul, berasal dari perak, berkhidmat di kolej komuniti bandar darulaman, jitra, kedah..intake 2/08/10, salam perkenalan Very Happy

    norsaritanaini

    Posts : 1
    Join date : 2010-07-29

    Re: Selamat datang

    Post  norsaritanaini on Thu Jul 29, 2010 11:48 am

    Salam...sy norsaritanaini...dari Kolej Komuniti Temerloh...slamat berkenalan buat semua warga forum...

    naematul

    Posts : 2
    Join date : 2010-08-18
    Age : 31
    Location : Bandar Baru Bangi

    Re: Selamat datang

    Post  naematul on Wed Aug 18, 2010 3:25 pm

    salam saya naematul.
    rasanya bakal jadi PPPT juga lepas interview dah lulus.
    belum di post ke mana2 lagi..

    agak2 berapa lama kena tunggu baru dapat offer letter ya?
    saya bukan scholar moe.
    just undergrad biasa yg undergone for the interview.

    terima kasih Shocked

    Aiman

    Posts : 9
    Join date : 2010-06-15
    Age : 29
    Location : Teluk Intan

    Re: Selamat datang

    Post  Aiman on Thu Aug 26, 2010 11:32 pm

    salam... nak tanya sahabat2 dalam forum ni, yg mana lebih bagus, posting kat politeknik or kolej komuniti

    Miz_leely

    Posts : 6
    Join date : 2010-08-30
    Age : 32

    Re: Selamat datang

    Post  Miz_leely on Mon Aug 30, 2010 11:44 am

    Salam Perkenalan...

    Saya sdg bertugas di POLIMAS Jitra..telah melapor diri pada 1/3/2010, berada di J.Pengajian Am dan berasal dr Kedah.

    king_diaw

    Posts : 2
    Join date : 2010-08-31

    Re: Selamat datang

    Post  king_diaw on Tue Sep 14, 2010 5:59 am

    Salam kawan2 PPPT semua, saya nama King Diaw. Pensyarah di POLISAS,JKE. Mula bertugas pada 01/03/2010

    ahsanulkalam

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-23
    Location : PSIS

    Salam

    Post  ahsanulkalam on Thu Sep 23, 2010 10:41 am

    Salam semua...
    Khairi dari PSIS(JKE). Berasal dari Jitra, Kedah Smile

    mierool

    Posts : 3
    Join date : 2010-09-23

    salam ukhwah

    Post  mierool on Thu Sep 23, 2010 10:44 am

    sya nie dr GSTT lg nie...nma Amirul...bertugas di JKE PSIS (sabak bernam)...stat bertugas pd 1/11/2006...no tel..0197629037...emel : amirul_zaharin@psis.edu.my

    nuyulz

    Posts : 1
    Join date : 2010-09-26
    Age : 32
    Location : putrajaya - muadzam

    yuhuu

    Post  nuyulz on Sun Sep 26, 2010 12:35 am

    salam hye......sy akan lapor diri pd 18hb Okt ni di poli muadzam shah , pahang....
    salam perkenalan semua.... Wink

    Firul82

    Posts : 3
    Join date : 2010-09-23

    Assalamualaikum.....

    Post  Firul82 on Mon Sep 27, 2010 12:10 pm

    Salam shbt semua....
    saya akan lapor diri di politeknik JB 18 Okt nie.....selamat berkenlan dan mudah-mudahan dpt berkongsi ilmu & pengalaman dengan senior2 semue...tq

    iwu_iwe7

    Posts : 5
    Join date : 2010-10-03

    Re: Selamat datang

    Post  iwu_iwe7 on Sun Oct 03, 2010 12:14 am

    Salam semua rakan setugas...
    saya Ridzuan bertugas di JKE, POLIMAS. Mula bertugas 1.3.2010 hari tu..
    Semoga kita dapat berkongsi segala ilmu dalam menjalankan tugas sebagai pendidik ni..

    muhammadfaiz

    Posts : 13
    Join date : 2010-04-29

    Re: Selamat datang

    Post  muhammadfaiz on Mon Oct 04, 2010 4:14 pm

    ape kata kepada semua rakan2 masukkan skali alamat email/ FB ke YM ke yang boleh dihubungi..
    boleh memudahkan kita utk masa hadapan. admin pun boleh jgk buat group kat FB utk komuniti PPPT nikan..
    hanya cadangan sahaja.... Very Happy

    embun

    Posts : 3
    Join date : 2010-12-22

    Re: Selamat datang

    Post  embun on Wed Dec 22, 2010 10:14 pm

    salam.sy sarah.sekarang berkhidmat di politeknik mukah sarawak hampir 2 tahun dan berasal dr selangor.

    Sponsored content

    Re: Selamat datang

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Fri Feb 24, 2017 11:05 pm