Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Selamat datang

    Share

    arius

    Posts : 4
    Join date : 2011-01-06

    Re: Selamat datang

    Post  arius on Thu Jan 06, 2011 3:28 pm

    nickname : arius
    location : KK Betong, Sarawak since 2009


    Sila tunjuk ajar =p

    chaindoll

    Posts : 17
    Join date : 2011-03-02

    Re: Selamat datang

    Post  chaindoll on Wed Mar 02, 2011 12:05 pm

    Assalamualaikum w.b.t,

    Saya Chaindoll Bin Pulut. hahaha. Dari JMSK, PSIS. Start jadi PPPT ni dari 20 April 2009. Asal Penang. Sapa² dari JMSK/JTMK PSP/PBP nak tukaq mai sini boleh la PM saya. afro

    aimanMH

    Posts : 2
    Join date : 2011-03-08

    salam

    Post  aimanMH on Fri Mar 11, 2011 8:10 am

    selamat berkenalan, saya
    mohd emran bin mat hassan
    from PJB, JKE
    since 01.09.09

    taufik

    Posts : 3
    Join date : 2011-03-29

    Re: Selamat datang

    Post  taufik on Tue Mar 29, 2011 11:38 pm

    assalamualaikum, saya taufik dari Poli dungun, stat kije 1.3.2006

    ladybird

    Posts : 2
    Join date : 2011-04-08

    Salam perkenalan

    Post  ladybird on Fri Apr 08, 2011 10:08 am

    saya Azlina baru je bertugas as PPPT pada 2011 kt Poli Arau....meh kwan2 add ym & fb linamm_84@yahoo.com

    suhanamj

    Posts : 1
    Join date : 2011-05-29

    salam ukhwah

    Post  suhanamj on Sun May 29, 2011 12:27 pm

    assalamualaikum & salam sejahtera sume..

    sy suhana jamil...PPPT di Poli Terengganu, Kuala Berang
    lapor diri pd 18.1.2011
    JP..pengkhususan Perakaunan

    hrp dpt tunjuk ajar dr sume ;-)

    fathoni

    Posts : 1
    Join date : 2011-10-04

    Salam Kenal - Mengenal

    Post  fathoni on Tue Oct 04, 2011 5:15 pm

    Assalamualaikum & Salam 1Malaysia.

    Saya Fathoni dari Kolej Komuniti Selandar, Melaka.

    Baru 5 bulan bertugas.

    Sila beri tunjuk ajar.

    Terima kasih... Very Happy

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    Re: Selamat datang

    Post  Mrs.Azrul on Thu Oct 20, 2011 1:38 am

    Assalamualaikum... =)
    Saya Azua..bekas pemegang biasiswa SLTP..sedang menunggu surat posting dalam 2 3 hari nih..hehe..belum tau dapat kat mana. Harap2 kat Politeknik Shah Alam...huhu..
    Wish me the best!

    mehrajraf

    Posts : 1
    Join date : 2011-11-08

    Re: Selamat datang

    Post  mehrajraf on Tue Nov 08, 2011 5:50 pm

    Admin wrote:Selamat datang. Saya merupakan pengurus bagi laman ini. Semoga laman ini terus meriah dengan kehadiran anda.

    terima kasih tolong saya kerana sudah activate tapi tak boleh post apa saya nak tukar suka sama suka dari PMKL ke PSa LECTURER ENGLISH DH 41

    aida2110

    Posts : 2
    Join date : 2011-11-08

    Re: Selamat datang

    Post  aida2110 on Tue Nov 08, 2011 5:52 pm

    Admin wrote:Selamat datang. Saya merupakan pengurus bagi laman ini. Semoga laman ini terus meriah dengan kehadiran anda.
    Salam, admin. Saya PPPT berminat nak tukar suka sama suka. mohon admin bantu approve untuk saya post dalam iklan tukar suka sama suka. terima kasih.

    aida2110

    Posts : 2
    Join date : 2011-11-08

    terpaksa iklankan tukar sama suka kat sini, sorry sangat en.admin....

    Post  aida2110 on Tue Nov 08, 2011 5:58 pm

    Admin wrote:Selamat datang. Saya merupakan pengurus bagi laman ini. Semoga laman ini terus meriah dengan kehadiran anda.
    salam semua,
    saya pensyarah DH41 (IT) berminat sangat nak tukar suka sama suka ke tempat berikut:
    1. Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam
    2. Kolej Komuniti Cawangan Shah Alam
    3. Kolej Komuniti Cawangan Klang


    tq

    Mrs.Azrul

    Posts : 16
    Join date : 2011-10-20

    Re: Selamat datang

    Post  Mrs.Azrul on Thu Feb 02, 2012 5:53 pm

    Assalamualaikum..

    Saya Azua. Bakal berkhidmat sebagai tenaga pengajar di Politeknik Ungku Omar (PUO), Ipoh mulai Mac 2012.

    Apa2 info, sudi2 la share yer..

    p/s: Seniors...Sila beri tunjuk ajar..Kalau salah tolong tunjukkan..hehe.. Smile

    ~ Salam Ukhuwah~

    ezliyana

    Posts : 1
    Join date : 2012-02-12

    Re: Selamat datang

    Post  ezliyana on Sun Feb 12, 2012 1:27 am

    Sayer lapor diri pada 16 November 2011
    Di tempatkan di PTSS
    Jurusan Tourism (JPH)

    nurulain86

    Posts : 1
    Join date : 2012-10-03

    Re: Selamat datang

    Post  nurulain86 on Wed Oct 03, 2012 4:42 pm

    saye nurulain dari jabatan matematik,sains dan komputer Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim,Kedah.
    Saya nk bertanya kalau ada yg nk bertukar suka sama suka dengan saya kerana saye nk pindah dari PTSB ke Politeknik Kota Bharu atau Politeknik Jeli. Kalu ade yg kenal sesape yg nk bertukar tlg lah bgtau saye.time kasih..

    Sponsored content

    Re: Selamat datang

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Tue Feb 28, 2017 5:55 pm