Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Share

    shahzan99

    Posts : 5
    Join date : 2011-09-07

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  shahzan99 on Wed Sep 07, 2011 7:35 pm

    setahu saya.. posting hanya akan dibuat setelah konvokesyen berlangsung.. dan setelah satu salinan scroll di hantar ke bahagian sltp.. betul x? so sape2 yang lambat konvo.. lambat lar posting kan...

    Nazrul

    Posts : 7
    Join date : 2010-07-18
    Age : 30
    Location : melaka

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Nazrul on Wed Sep 07, 2011 7:54 pm

    shahzan99 wrote:setahu saya.. posting hanya akan dibuat setelah konvokesyen berlangsung.. dan setelah satu salinan scroll di hantar ke bahagian sltp.. betul x? so sape2 yang lambat konvo.. lambat lar posting kan...

    tak perlu scroll xpe, hantar slip keputusan biasa xper, awk dah hantar?

    Anem

    Posts : 1
    Join date : 2011-09-07
    Age : 30
    Location : Muar, Johore

    RE: Bekas Pemegang Biasiswa SLTP

    Post  Anem on Wed Sep 07, 2011 11:10 pm

    Assalamualaikum..

    saya pn baru kat forum ni..same la time ngah puasa aitu baru hantar transkrip & result..ari tu kawan saya e-mail cik fairus tanya pasal pnempatan ni..lps tu die ckp paling awal lepas raya (tapi x tau la lps raya tu bile..paling lewat lak bulan 12..lagi satu saya denga rumours kate ade pmbekuan kakitangan kerajaan..so saya pn masih blur2 lg Neutral...and one more thing kwn saya tu ade call en. asyraf bahagian ssumber manusia die ckp nama yg anta transkrip n result tu dah di hantar ke BSM..t bahagian tu yg akan segregate tmpat posting..stakat ni tu la yg saya tau...klu ade info lain mintak2 la share ye Very Happy

    greengirly23 wrote:dah hantar dah b4 raya ari tu..tp tak dipanggil lg..

    awak dari uni mane?da konvo ke?

    shahzan99

    Posts : 5
    Join date : 2011-09-07

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  shahzan99 on Thu Sep 08, 2011 11:04 am

    shahzan99 wrote:setahu saya.. posting hanya akan dibuat setelah konvokesyen berlangsung.. dan setelah satu salinan scroll di hantar ke bahagian sltp.. betul x? so sape2 yang lambat konvo.. lambat lar posting kan...

    oo.. saya dah hantar... awal hari tu.. bulan 6 kalau xsalah.. cuma saya call bahagian sltp tu.. diorang xpernah angkat... bz sangat kot..

    shahzan99

    Posts : 5
    Join date : 2011-09-07

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  shahzan99 on Thu Sep 08, 2011 11:07 am

    Mizek wrote:
    ainn_husna wrote:
    Mizek wrote:
    syafawatinoorhafizah wrote:
    Bhgn Sumber Manusia
    En. Asyraf Hafetz
    03-88705216
    Very Happy


    Laughing
    waaa....siap ad fb en asyraf lg

    boleh wat baik dgn en asyraf..mitak posting dekat2 jer..hehe

    aik.. bley mintak en.asyraf tukar posting ke??

    greengirly23

    Posts : 17
    Join date : 2011-06-09

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  greengirly23 on Thu Sep 08, 2011 2:50 pm

    Anem wrote:Assalamualaikum..

    saya pn baru kat forum ni..same la time ngah puasa aitu baru hantar transkrip & result..ari tu kawan saya e-mail cik fairus tanya pasal pnempatan ni..lps tu die ckp paling awal lepas raya (tapi x tau la lps raya tu bile..paling lewat lak bulan 12..lagi satu saya denga rumours kate ade pmbekuan kakitangan kerajaan..so saya pn masih blur2 lg Neutral...and one more thing kwn saya tu ade call en. asyraf bahagian ssumber manusia die ckp nama yg anta transkrip n result tu dah di hantar ke BSM..t bahagian tu yg akan segregate tmpat posting..stakat ni tu la yg saya tau...klu ade info lain mintak2 la share ye Very Happy

    greengirly23 wrote:dah hantar dah b4 raya ari tu..tp tak dipanggil lg..

    awak dari uni mane?da konvo ke?

    sy dari usm..hujung sept ni konvo

    Mizek

    Posts : 19
    Join date : 2011-05-10

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Mizek on Fri Sep 09, 2011 11:30 pm

    baru2 ni kak ida dari bhgn sumber manusia ade call sy..sbb ade mslh psl course sy amik..JPA x iktiraf kos sy amik..sbb akreditasi utk kos sy valid smpai 2010..huhu..jadi, transkrip yg sy ato sblm ni x dikire..kena tunggu scroll convo jugak la jwbnya..baru ade pengesahan..

    then, sy tnya bile lantikan paling dekat? kak ida jwb bulan 10 ni maybe ade..kemudian bulan 12..bagi kes sy, sy convo bulan 10, jdi lepas convo bru leh ato scroll..x sempat la tuk lantikan bulan 10..maybe bulan 12..uwaaa.... Crying or Very sad

    Mizek

    Posts : 19
    Join date : 2011-05-10

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Mizek on Fri Sep 09, 2011 11:32 pm

    nak jemput semua yg baru2..bleh join group kat facebook : http://www.facebook.com/groups/pppt.dh41/

    *sy bukan admin*

    shahzan99

    Posts : 5
    Join date : 2011-09-07

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  shahzan99 on Tue Sep 13, 2011 2:13 am

    Mizek wrote:baru2 ni kak ida dari bhgn sumber manusia ade call sy..sbb ade mslh psl course sy amik..JPA x iktiraf kos sy amik..sbb akreditasi utk kos sy valid smpai 2010..huhu..jadi, transkrip yg sy ato sblm ni x dikire..kena tunggu scroll convo jugak la jwbnya..baru ade pengesahan..

    then, sy tnya bile lantikan paling dekat? kak ida jwb bulan 10 ni maybe ade..kemudian bulan 12..bagi kes sy, sy convo bulan 10, jdi lepas convo bru leh ato scroll..x sempat la tuk lantikan bulan 10..maybe bulan 12..uwaaa.... Crying or Very sad

    nice info thankz...

    cykang

    Posts : 2
    Join date : 2011-09-16

    RE:Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  cykang on Fri Sep 16, 2011 8:21 pm



    Saya orang baru kat forum ni, nak tanya kalau saya hantar transkip bulan tengah september ni, agak agak paling cepat posting itu akan pada bile? sesiapa yang tahu?

    huhu..nak minta info sikit..:)boleh sesiapa tolong share info?
    Surprised

    mimiko10

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-27

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  mimiko10 on Fri Sep 16, 2011 11:08 pm

    cykang wrote:

    Saya orang baru kat forum ni, nak tanya kalau saya hantar transkip bulan tengah september ni, agak agak paling cepat posting itu akan pada bile? sesiapa yang tahu?

    huhu..nak minta info sikit..:)boleh sesiapa tolong share info?
    Surprised

    the earliest posting will be around next month and latest will be on December.. since u hantar transript tu baru lagi mayb paling cepat bln 12 kot =)

    cykang

    Posts : 2
    Join date : 2011-09-16

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  cykang on Sat Sep 17, 2011 12:56 pm



    huhu..thx mimiko..harap bulan dicember ni dah dpt posting, yg document yg kita kena hantar ialah transcript,surat pengesahan dan surat tamat pengajian je kan?


    u? skrg sudah kat poly berkhidmat? Razz

    mimiko10

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-27

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  mimiko10 on Sun Sep 18, 2011 10:42 pm

    cykang wrote:

    huhu..thx mimiko..harap bulan dicember ni dah dpt posting, yg document yg kita kena hantar ialah transcript,surat pengesahan dan surat tamat pengajian je kan?


    u? skrg sudah kat poly berkhidmat? Razz

    yupp tu je required docs yg diorg mintak... now i pon masih menunggu lagi hehehe Very Happy

    anasolehah

    Posts : 3
    Join date : 2011-09-20
    Location : selangor

    assalamualaikum

    Post  anasolehah on Tue Sep 20, 2011 9:31 pm

    assalamualaikum..
    sy baru kat sini..
    alhamdulillah, byk info yg sy dapat Very Happy ..
    tenkiu semua..sy baru je hantar surat tamat belajar tadi coz result sy baru je kuar..moga2 ada rezeki nt..
    nt akan ada temuduga ke Rolling Eyes ?
    tenkiu

    syafawatinoorhafizah

    Posts : 10
    Join date : 2011-05-03
    Age : 30
    Location : Serendah, Selangor

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  syafawatinoorhafizah on Wed Sep 21, 2011 3:48 pm

    anasolehah wrote:assalamualaikum..
    sy baru kat sini..
    alhamdulillah, byk info yg sy dapat Very Happy ..
    tenkiu semua..sy baru je hantar surat tamat belajar tadi coz result sy baru je kuar..moga2 ada rezeki nt..
    nt akan ada temuduga ke Rolling Eyes ?
    tenkiu

    tok pemegang biasiswa sltp tros posting
    xde interview
    Smile

    anasolehah

    Posts : 3
    Join date : 2011-09-20
    Location : selangor

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  anasolehah on Wed Sep 21, 2011 4:10 pm

    syafawatinoorhafizah wrote:
    anasolehah wrote:assalamualaikum..
    sy baru kat sini..
    alhamdulillah, byk info yg sy dapat Very Happy ..
    tenkiu semua..sy baru je hantar surat tamat belajar tadi coz result sy baru je kuar..moga2 ada rezeki nt..
    nt akan ada temuduga ke Rolling Eyes ?
    tenkiu

    tok pemegang biasiswa sltp tros posting
    xde interview
    Smile

    cam2 ke..tenkiu akak Very Happy ..sy ni baru abes dr ums, kos akuakultur..xtau la kos ni senang or x nak dpt tempat posting..sebab mcm xbyk poli n kk yg twrkan..

    Mizek

    Posts : 19
    Join date : 2011-05-10

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Mizek on Sun Sep 25, 2011 8:55 pm

    anasolehah ade FB? join sini : http://www.facebook.com/groups/pppt.dh41/

    rose_mint

    Posts : 2
    Join date : 2011-09-26

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  rose_mint on Mon Sep 26, 2011 10:56 pm

    salam.. saya pn bekas pemegang sltp, tgh tunggu pelantikan bln 10 ni jgk.. hopefully ada la rezeki.. baru je jumpa forum ni.. em, sy ada request utk join group fb tu.. ada sapa2 boleh tlg approve kn? nama fb:min akin...

    mimiko10

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-27

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  mimiko10 on Tue Sep 27, 2011 9:22 pm

    rose_mint wrote:salam.. saya pn bekas pemegang sltp, tgh tunggu pelantikan bln 10 ni jgk.. hopefully ada la rezeki.. baru je jumpa forum ni.. em, sy ada request utk join group fb tu.. ada sapa2 boleh tlg approve kn? nama fb:min akin...

    saye dh add Smile

    mimiko10

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-27

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  mimiko10 on Tue Sep 27, 2011 9:24 pm

    rose_mint wrote:salam.. saya pn bekas pemegang sltp, tgh tunggu pelantikan bln 10 ni jgk.. hopefully ada la rezeki.. baru je jumpa forum ni.. em, sy ada request utk join group fb tu.. ada sapa2 boleh tlg approve kn? nama fb:min akin...

    tapi saye search xde pulak name min akin...

    rose_mint

    Posts : 2
    Join date : 2011-09-26

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  rose_mint on Wed Sep 28, 2011 8:52 pm

    mimiko10 wrote:
    rose_mint wrote:salam.. saya pn bekas pemegang sltp, tgh tunggu pelantikan bln 10 ni jgk.. hopefully ada la rezeki.. baru je jumpa forum ni.. em, sy ada request utk join group fb tu.. ada sapa2 boleh tlg approve kn? nama fb:min akin...

    tapi saye search xde pulak name min akin...

    hi mimiko.. thanks respond.. huhu.. da ade da kot lam group.. nme fb anak bulan ea? thanks skali lg ye.. ^^,

    mimiko10

    Posts : 14
    Join date : 2010-09-27

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  mimiko10 on Sat Oct 01, 2011 11:05 pm

    rose_mint wrote:
    mimiko10 wrote:
    rose_mint wrote:salam.. saya pn bekas pemegang sltp, tgh tunggu pelantikan bln 10 ni jgk.. hopefully ada la rezeki.. baru je jumpa forum ni.. em, sy ada request utk join group fb tu.. ada sapa2 boleh tlg approve kn? nama fb:min akin...

    tapi saye search xde pulak name min akin...

    hi mimiko.. thanks respond.. huhu.. da ade da kot lam group.. nme fb anak bulan ea? thanks skali lg ye.. ^^,

    hehehe bukan saye yg add tu..anak bulan org lain hehehehe

    syafawatinoorhafizah

    Posts : 10
    Join date : 2011-05-03
    Age : 30
    Location : Serendah, Selangor

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  syafawatinoorhafizah on Wed Oct 19, 2011 4:40 pm

    sya dpt poli sultan idris shah sabak bernam..
    de spe2 x dr sne @ yg dpt posting sne..
    Very Happy

    MzDba

    Posts : 1
    Join date : 2011-10-28

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  MzDba on Fri Oct 28, 2011 10:27 pm

    salam..sy dpt calon simpanan SLTP..mksudnya mcmna ek.? msih ada pluang ke.?wuwuwu..sedih :')

    mazuin

    Posts : 22
    Join date : 2010-06-01

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  mazuin on Mon Oct 31, 2011 12:10 pm

    asslm
    selamat sejahtera

    saya ingin mencari sesiapa yg nak tukar dari politeknik/kolej komuniti di semenanjung yg mahu ke Politeknik Kota Kinabalu.

    Kalo berminat bley email saya
    zureena2907@gmail.com


    Thanks ya.

    Sponsored content

    Re: Bekas pemegang biasiswa SLTP

    Post  Sponsored content Today at 10:07 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 10:07 am