Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Share

    Poll

    sapa setuju?

    [ 3 ]
    75% [75%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 1 ]
    25% [25%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 

    Total Votes: 4

    jintekopink

    Posts : 10
    Join date : 2011-05-12

    Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  jintekopink on Wed Jun 01, 2011 10:46 am

    Apa pendapat saudara dan saudari .. kalau kita diberi pilihan untuk menentukan tempat bertugas.. daripada kita asyik dibelengu dengan isu penukaran tempat kerja..

    tapi tu hanya pendapat saya yang kecil ini.. apa kata anda?

    jintekopink

    Posts : 10
    Join date : 2011-05-12

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  jintekopink on Thu Jun 02, 2011 11:28 am

    alo alo.. nape tak de org reply pun.. mana gi semua org?

    jintekopink

    Posts : 10
    Join date : 2011-05-12

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  jintekopink on Wed Jun 08, 2011 9:01 am

    Very Happy kengkawan.. please la reply smthing kat sini..

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  ms.izyan on Mon Jun 13, 2011 11:02 am

    tak reply sbb mcm tak nmpak je post ni..huhu~

    *masih bsedy tak dpt tuka~ Sad*

    NQFA

    Posts : 59
    Join date : 2011-02-10

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  NQFA on Mon Jun 13, 2011 2:12 pm

    ms.izyan wrote:tak reply sbb mcm tak nmpak je post ni..huhu~

    *masih bsedy tak dpt tuka~ Sad*

    dgr2, slagi belom 3thn kite bkhdmat di poly tu, slagi tu la KPTM buat xtau je dgn pmohonan tukar poly kite... hantar la bkali2, dgn surat sokongan yg padu dr sesiapa pon, mmg dorg xlayan...

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  ms.izyan on Mon Jun 13, 2011 2:26 pm

    tak jugak..
    sbb de member same batch masuk bulan 3 tahun lepas, dapat tuka...
    suka sama suka, sama jabatan die akan layan
    wlaupun jabatan tu dah penuh...

    NQFA

    Posts : 59
    Join date : 2011-02-10

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  NQFA on Mon Jun 13, 2011 3:57 pm

    ms.izyan wrote:tak jugak..
    sbb de member same batch masuk bulan 3 tahun lepas, dapat tuka...
    suka sama suka, sama jabatan die akan layan
    wlaupun jabatan tu dah penuh...


    owh, xpe la klu cm tu...
    masa saya dftr aritu, ada sorg ni dpt mukah, dia org semenanjung. ms tu jugak dia tnye sape2 yg nk tukar dgn dia... mungkin, kebetulan nasib dia kurang baik, xde yg nk tukar dgn dia.dia tnye en asyraf, mcm mane klu dia nk tukar jugak. en asyraf ckp mcm tu la.. dia kata, dulu ada yg mntak nk tukar. tp, dia kata, kpt buat xtau je...everytime dia call, drg ckp sabar2. sedar2 da 3thn da dia ngajar kt sana...

    ms.izyan

    Posts : 19
    Join date : 2010-04-29
    Location : penang

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  ms.izyan on Mon Jun 13, 2011 4:11 pm

    hm..depa akan cakap mcm tu..
    mcm mase mula2 lapor diri dulu ramai2 kat putrajaya, sape2 yg nak tuka terus buat masa tu, ramai gak la yg mencari..dan dpt tuka suka sama suka...

    tp mase tu saya cm taktau pape..ikut je cakap derang 'masuk dulu mengajar, baru tuka'
    ingat kan senang...tp....

    hm..kate org, ikut rezeki kita la, dpt ke tak...

    jintekopink

    Posts : 10
    Join date : 2011-05-12

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  jintekopink on Thu Jun 23, 2011 9:16 am

    owh iye ke.. nnti aku time report duty aku nak cari sapa nak tukar ngan aku... aku dapat kat sabak bernam, aku nak gi kat shah alam! ada tak?

    jintekopink

    Posts : 10
    Join date : 2011-05-12

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  jintekopink on Thu Jun 23, 2011 10:45 am

    Salam kengkawan, aku dapat pelancongan di sabak bernam .. ada sapa2 dapat pelancongan di merlimau tak? kalau boleh kita tukar suka sama suka..

    Sponsored content

    Re: Kan lagi senang kalau kita sendiri pilih tempat...

    Post  Sponsored content Today at 1:01 pm


      Current date/time is Tue Jan 24, 2017 1:01 pm