Forum Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi

Forum Pensyarah Politeknik dan Kolej Komuniti

Shopmotion


Navigation

Affiliates

free forum
 

    KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Share

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  iman on Sat Jun 23, 2012 5:38 pm

    blpk dan jpp sila buat kerja dgn elok. aku kurg yakin dgn blpk dl kes org yg lama2 xpanggil ppk tp yg baru dh panggil pula. masa nak isi kenaikan org lama tersangkut sbb ppk xlps lg mcmane ini blh terjadi?

    baru2 ni xtau mcmane kawan yg xsapai setahun dpt pindah ke semenanjung di pindahkan ke borneo semula. slps di complaint baru mereka perasan.

    mgkin pengarah blpk kena ganti ngan org lain kot

    Pengaman PBB

    Posts : 26
    Join date : 2010-05-31

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  Pengaman PBB on Sun Jun 24, 2012 7:06 pm

    iman wrote:blpk dan jpp sila buat kerja dgn elok. aku kurg yakin dgn blpk dl kes org yg lama2 xpanggil ppk tp yg baru dh panggil pula. masa nak isi kenaikan org lama tersangkut sbb ppk xlps lg mcmane ini blh terjadi?

    baru2 ni xtau mcmane kawan yg xsapai setahun dpt pindah ke semenanjung di pindahkan ke borneo semula. slps di complaint baru mereka perasan.

    mgkin pengarah blpk kena ganti ngan org lain kot

    Saya setuju dgn pernyataan ni..bukan setakat pengarah shj..kalau boleh letakkan pengarah yang menguruskan ni bukan dikalangan DH..so x de la nanti isu kabel ke toyol ke..nenek kebayan kemudian hari ... semua DH yg ada dlm blk 2 pun wajib kena bwk keluar dan letakkan kat poli/kk..br diaorg tau mcm ne azab nak mintak tukar bila kat poli/kolej ni nanti...biar diaorg ni semua rasa berbos kan pengarah yang bermuka-muka, gila nama, pangkat dan tidak pandai jg staf. Jgn asyik nak duduk tempat glamour je kat atas sana bertitlekan keje di putrajaya..cuba rasa duduk di bawah ni pulak...ni asik2 dtg buat lawatan kerja..walhal dtg bercuti...

    iman

    Posts : 63
    Join date : 2011-09-23

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  iman on Wed Jun 27, 2012 6:29 pm

    Pengaman PBB wrote:
    iman wrote:blpk dan jpp sila buat kerja dgn elok. aku kurg yakin dgn blpk dl kes org yg lama2 xpanggil ppk tp yg baru dh panggil pula. masa nak isi kenaikan org lama tersangkut sbb ppk xlps lg mcmane ini blh terjadi?

    baru2 ni xtau mcmane kawan yg xsapai setahun dpt pindah ke semenanjung di pindahkan ke borneo semula. slps di complaint baru mereka perasan.

    mgkin pengarah blpk kena ganti ngan org lain kot

    Saya setuju dgn pernyataan ni..bukan setakat pengarah shj..kalau boleh letakkan pengarah yang menguruskan ni bukan dikalangan DH..so x de la nanti isu kabel ke toyol ke..nenek kebayan kemudian hari ... semua DH yg ada dlm blk 2 pun wajib kena bwk keluar dan letakkan kat poli/kk..br diaorg tau mcm ne azab nak mintak tukar bila kat poli/kolej ni nanti...biar diaorg ni semua rasa berbos kan pengarah yang bermuka-muka, gila nama, pangkat dan tidak pandai jg staf. Jgn asyik nak duduk tempat glamour je kat atas sana bertitlekan keje di putrajaya..cuba rasa duduk di bawah ni pulak...ni asik2 dtg buat lawatan kerja..walhal dtg bercuti...

    tak dinafikan ada guna alasan utk merasmikan kursus padahal objektif lain nk jalan2 kmdn claim. faham2 lah kalau claim gred DH52.

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Fri Jun 29, 2012 12:37 pm

    sape yg hendle perpindahan?pn rosanita lg ke?

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Tue Jul 03, 2012 2:57 pm

    ade x sesiapa yg berjaya pindah untk sesi rayuan?ke sesi rayuan ni cume skadar untuk mengaburi mata kita,mmberi harapan palsu.

    nelyrose

    Posts : 13
    Join date : 2012-03-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nelyrose on Tue Jul 03, 2012 3:11 pm

    Bila keputusan rayuan nak keluar?tak sabar tunggu.ada sesiapa tahu tarikhnya?

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Tue Jul 03, 2012 3:43 pm

    nelyrose wrote:Bila keputusan rayuan nak keluar?tak sabar tunggu.ada sesiapa tahu tarikhnya?

    x pastila.ari2 cek,sme je.cme arini column utk rayuan tu dh hilang.

    zwyh_83

    Posts : 14
    Join date : 2010-10-17

    keputusan rayuan dah kuar

    Post  zwyh_83 on Wed Jul 04, 2012 9:40 pm

    cuba check kat esis kat semakan rayuan

    roveena17

    Posts : 2
    Join date : 2012-07-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  roveena17 on Wed Jul 04, 2012 10:07 pm

    x berjaya pun rayuannya.huhu frust giler

    nelyrose

    Posts : 13
    Join date : 2012-03-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  nelyrose on Wed Jul 04, 2012 10:16 pm

    Masih tak berjaya..bila nak berjaya entah le.sape yg dapat ye?angkat tangan.

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Fri Jul 06, 2012 6:51 pm

    arghhh!!!! frust buat kali ke 8!!!! Crying or Very sad
    bilela nak bg pindah.aritu pn rosanita ade bg ceramah induksi,die ade cakap,spe yg nak g sabah serawak confirm dpt pindah punye.die suh email klu nak ke sane.

    blupierrot

    Posts : 8
    Join date : 2012-06-03

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  blupierrot on Mon Jul 09, 2012 1:16 pm



    sy pon tak berjaya. rayuan2 ni sme prosedur je..kwn2 sy yg rayuan sme pon x dpt.. Neutral









    ummi_usa

    Posts : 9
    Join date : 2012-04-09

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  ummi_usa on Wed Jul 11, 2012 2:51 pm

    ada rakan saya dapat utk rayuan.tapi mmg sikit la bilangan nya..saya juga yang xdapat lagi..Allah tahu yang terbaik untuk kita....

    roveena17

    Posts : 2
    Join date : 2012-07-04

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  roveena17 on Wed Jul 11, 2012 6:09 pm

    kat kolej saya 2 org dpt masa merayu.huhu bilalah turn sy pulak....harap2 adalah rezekinya... kita semua kena sabar ye....

    lavender

    Posts : 33
    Join date : 2010-09-24
    Age : 36
    Location : melaka

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  lavender on Sat Jul 14, 2012 12:22 pm

    rayuan saye mmg x berjaya,tp suami yg x isi borang pindah,kena pindah kat tmpat saye.lain mintak,lain yg dpt.tapi saya bersyukur sbb dh disatukan dgn suami I love you

    Sponsored content

    Re: KEPUTUSAN PINDAH SESI 1/2012

    Post  Sponsored content Today at 10:38 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:38 pm